Evime internet bağlatmak istiyorum Hangisi Daha iyi




Eve İnternet bağlatmak istiyorum hangisi?

Yanlış yere gelmediniz bi dakka konuyu okuyun ondan sonra istediğiniz yere gidin

evime+internet+bağlatmak+istiyorum


Evime İnternet Bağlatmak İstiyorum


EVİME İNTERNET BAĞLATTIM ÇOK MEMNUNUM

Yaklaşık 17 aydır evimde 1mb hızlı sınırsız biri adsl abonesiyim 17 aydır internetimde ne bir kesilme oldu nede ttnette olduğu gibi faturama ekstra eklemeler geldi.

17 aydır sınırsız internetimi takır takır kullanıyorum ve her ay 45.60 tl faturam geliyor. (evime internet bağlatmak istiyorum)

ödemeyi unuttuğum zamanlar bile oldu kesilmedi sizde internet abonesi olmak istiyorsanız ve hangisine geçeceğinize karar veremediyeseniz gözünüz kapalı bana güvenin ve aşağıda dediklerimi yaparak biri adsl nin taahütlü (12 ay) 1 mb hızlı sınırsız kotalı 45.60 lık tarifesine

geçin. (yıllık biri) durun bi dakka 45.60 lira lık kampanyaya geçtiğiniz zaman kredi kartı ile ödeme yaparsanız ilk iki ay 7.77 tl (kredi kartsız sadece 1 ay)

ondan sonra 10 ay 45.31 tl vereceksiniz. birde bağlatırken 26.81 tl aktivitasyon ücreti vereceksiniz. oda ilk faturanıza bir sefere mahsus eklenecek yani ilk faturanız 7.77+26.81 toplamı

vereceksiniz.Ben bunu niye paylaştım Arkadaşını biri Abonesi yap 10 tl indirimi kap kampanyasından faydalanmak için yaptım. son iki aylık biri adsl faturamı ödememişim aybaşına da daha çok var onun için 10 tane arkadaşımı biri abonesi yaparak 91.20 tl lik 2 aylık faturamı indirimle ödemeyi düşünüyorum.

Bu sayfada yazanları 10 kişi yaparsa 2 aylık faturam ödenmiş olacak 10 kişide ttnet kazığından faturadaki muamma rakamlardan kurtulmuş olacak. 10 kişiden fazlası abone olursa oda diğer gelecek faturalarımdan düşecek. biri abonesi olduktan sonra sizde arkadaşlarınızı bu sayfada gösterdiğim gibi biri abonesi yaparak 2 AĞUSTOS'A kadar 10 ar tl indirimi kapabilirsiniz.


şimdi koçnet biri abonesi olmaya karar verdiyseniz gelelim evime internet bağlatmak istiyorum diyenlerin yapacaklarınız

--- (2017 ARALIK GÜNCELLEME: eve internet bağlatma ile ilgili biri adsl bağlantılarını ve bilgilendirmelerini içeren bu sayfa güncelliğini yitirdiği için geçersiz bağlantılardan temizlenmiştir. en kısa sürede operatörlerin 2018 güncel ev interneti tarifeleri paket fiyatları incelenip detaylı bir konu açılıp buraya bağlantısı verilecektir. incelemeden şimdilik en hesaplısı turktelekom gibi görünüyor. ) ---

bu konuya hâla gelen var mı?



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları