Turkcell samsung galaxy s kampanyasi




Turkcell samsung Galaxy s i9000 cep telefonu kampanyası detayları


Turkcell in yeni Turkcell hatlı telefon vererek 12-24 ay abonelik taahütü aldığı Samsung galaxys
i9000 kampanyası detayları ve ücretlendirme bu konuda.
ama önce şu Turkcell in verdiği samsung galaksi s model dokunmatik telefonun bir güzel fotoğrafını paylaşalım.

Turkcell+samsung+galaxY+S+Kampanyası

TURKCELL SAMSUNG GALAXY S KAMPANYASI

Kampanya son katılım tarihi: Kampanya 06.11.2010 tarihine kadar geçerlidir.


Samsung Galaksi kampanyası katılım koşulları, şartları;

Ödenmemiş faturası bulunmayan,
12 aydan uzun süredir Turkcell faturalı hatta sahip ve son 6 ay fatura toplamı 250TL ve üstü olan veya,
Herkesle 1200, Herkesle 2500, Alo 1200, Alo 2500 ve Platinum paket aboneliği bulunmayan, Turkcell Platinum dünyasında yer alan bireysel müşterilerimiz, aylık paket ücretlerini ister Turkcell faturası ile isterlerse paket ücretlerinin ilk 12 ayını anlaşmalı kredi kartları aracılığıyla ödeyebilirler.
Bu kriterleri sağlamayan aboneler, ilk 12 ay boyunca, aylık paket tutarını anlaşmalı kredi kartlarından biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri Faturaları aracılığıyla ödeyeceklerdir.

Kampanya kapsamındaki anlaşmalı kredi kartları:

Akbank Kredi Kartları:WINGS,AXESS,EXI26,CARREFOUR AXESS ,CITY AXESS ,FISH

Garanti Bankası Kredi Kartları: AMERICAN EXPRESS BLACK CARD,AMERICAN EXPRESS CARD, AMERICAN EXPRESS GOLD CARD,AMERICAN EXPRESS PLATINIUM CARD,AMEX BUSINESS GREEN,AMEX BUSINESS GOLD, BONUS AMEX,BONUS, DENIZBANK BONUS,DENIZBANK GALATASARAY BONUS,EKIN BONUS,FLEXI, GARANTI KREDI KARTI,GALATASARAY BONUS,ING BONUS,MONEY,ŞEKERBANK BONUS,SHOP AND MILES,AMEX BLUE BOX GOLD,AMEX BLUE BOX PLATINUM, TEB BONUS ,TÜRKIYE FINANS BONUS

FinansBank Kredi Kartları: CardFinans,Club Finans,Fix Card,WORLD SIGNIA, PAUL & SHARK GOLD,IFMC Classic,BEKART- BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ,BÜMED Gold Chip,TED Visa Kart Chip,TED Gold Chip,Sivasspor Card Chip,MKE Ankaragücü SK Kart Chip,BİLMED Gold Card Chip,CardFinans OnAir,Kalid Gold,Kabataş Gold
*Cihazlar stoklarla sınırlıdır.

1 hat, kampanyaya tanımlı olduğu süre içerisinde, kampanyadan 1 kez yararlanabilir. Aynı anda bir kişi maksimum 2 hattıyla kampanyadan yararlanabilir. Kampanya aboneliği devredilemez.


Samsung Galaksy s Turkcell Kampanyalı fiyatı - ÜCRETLENDİRME

Samsung Galaxy S’e ister 12 ay, ister 24 aylık avantajlı tekliflerle sahip olabilirsiniz. Üstelik Turkcell’lilerle akşam 9’dan sabah 9’a kadar konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma; her ay 1 GB internet paketi teklife dâhildir.

12 AYLIK ABONELİKLE: AYDA 149 TL
24 AYLIK ABONELİKLE: AYDA 89 TL

TURKCELL SAMSUNG GALAXY S KAMPANYASI DETAYLARI
Sabit ücret
Kampanya kapsamında alınan paket tutarına aylık 1GB Internet kullanımı, Turkcell’lilerle akşam 9’dan sabah 9’a kadar görüşme ve mesajlaşma ve Samsung Galaxy S telefon dahildir.

Paket fiyatlarına ÖİV ve KDV dahildir. İlk faturaya 1 seferlik damga vergisi yansıyacaktır.

Görüşme ve mesajlaşma
Kampanya kapsamındaki Turkcell’lilerle akşam 9’dan sabah 9’a kadar konuşma, görüntülü görüşme ve mesajlaşma yurtiçinde geçerlidir. Bir fatura dönemi için, konuşma ve görüntülü görüşme 64 saatle, mesajlaşma ise toplam 1000 adet SMS ile sınırlandırılmıştır. Her fatura döneminde dakika ve SMS haklarınız baştan tanımlanır. Paket'in karşılığına denk gelen görüşme ve mesajlaşma kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirme müşterinin mevcut tarifesi üzerinden yapılır.

Görüntülü görüşme
Görüntülü görüşme yapabilmek için görüştüğünüz kişinin telefonunun da görüntülü görüşmeyi desteklemesi ve 3G çekim alanında olmanız gerekmektedir.

İnternet
Paket'in karşılığına denk gelen 1GB aylık mobil internet kullanım miktarlarının aşılması halinde, kullanımı aşan kısma ilişkin ücretlendirmenin paket aşım ücreti üzerinden yapılır. (0,000049 TL)

İptal
Abone kampanya taahhuütnamesinde, belirtilen yükümlülüklerin kısmen veya tamamen aykırı davranması ve/veya seçtiği "Paket"in süresi sona ermeden "Kampanya"dan ayrılmak istemesi ve/veya kampanyaya katıldığı hattı başka bir Operatöre taşıması/devretmesi ve/veya paket bedelinin yansıtıldığı hattının faturasını, son ödeme tarihinde ödememesi halinde; söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödemesi gereken vergiler dahil kalan cihaz taksit tutarları toplamının ve ilgili Paketin hatta tanımlandığı tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar Turkcell tarafından mobil internet konuşma süresi ve sms için sağlanan indirim bedelleri toplamının hattın Mobil İletişim Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde "Servis cayma bedeli" ve "Cihaz cayma bedeli" olarak yansıtılır ve abone otomatik olarak kampanyadan çıkarılır.

Arıza ve iade
Kampanyada satılan cep telefonlarında oluşacak arızalar ve/veya herhangi başka bir sebeple ürün iadesi, arızalanması, değiştirilmesi vb. talepler durumunda sorumluluk satışın yapıldığı mağazaya, üretici ve ithalatçı firmaya aittir; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’nin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Turkcell'in kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Özel servis numaraları
Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.


Kampanyadan bu telefon alınır mı?
kampanya fiyatı toplamı ile piyasa fiyatı neredeyse aynı ama bu telefonu çok beğendiseniz ve
istiyorsanız Turkcell hattı da seviyorsanız ayda 1 gb internet ile birlikte piyasa fiyatından

350-400 tl ucuza geliyor.
ama ben şahsen almam Turkcell internet çok pahalı bu telefonu da internet kullanmak için alıyorsunuz taahut bittikten sonra bayağı bi kazık yersiniz.


SAMSUNG GALAXY S ÖZELLİKLERİ

SAMSUNG GALAXYS PİYASA FİYATLARI

CEP OPERATÖRLERİN MOBİL İNTERNET FİYATLARI

Konuları hazırlanıyor akşama yine bekleriz.

patlakhaber.com Haber

BURADA



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları