Hastane randevu merkezi numarasi MHRS




Alo Hastane randevu merkezi numarası MHRS


alo+hastane+randevu+merkezi+numarası MHRS
HASTANE RANDEVU MERKEZİ TEL KAÇ?

Bu yazının etiketleri;
MHRS Nedir, hastane randevu merkezi numarasi MHRS, Mhrs sistemi,Mhrs ücretlendirme,Mhrs numarası,Merkezi hastane randevu sistemi,
MHRS Randevu,Mhrs dakikası kaç para, mhrs arama ücretleri,

Alo 182 Randevu al(internetten)

HASTANE RANDEVU MERKEZİ TELEFON NO 182
Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığına bağlı 2 ve 3. basamak Hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri için telefonla randevu alma sistemini hayata geçirdi. Kısa adı MHRS olan Merkezi Hastane Randevu Alma Sistemi numarası 182
şimdilik bir kaç ilde pilot uygulaması yapılan bu hizmet ilerde tüm Türkiye de kullanılacak.
haberin ayrıntıları sağlık bakanlığının açıklamasında.
sizler MHRS CANLI RANDEVU ALMA TELEFON NUMARASINI arayarak geldiyseniz. 182 yi arıyorsunuz.
ücretlendirme filan aşağıdaki açıklamada vardır belki. okuyun işte kurtlar vadisi başlıyor ben gidiyorum.


MHRS ALO RANDEVU TELEFON NUMARASI: 182

Merkezi Hastane Randevu Sistemi telefon numarası:182 (MHRS)

Bilindiği üzere, Sağlık Bakanlığı Türkiye’de daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşılması amacı ile Sağlıkta Dönüşüm Projesi’ni yürürlüğe koymuş ve bu program kapsamındaki çalışmaları büyük ölçüde gerçekleştirmiştir. Bu programın en önemli çalışmalarından biride Merkezi Hastane Randevu Sistemidir (MHRS).

MHRS nedir?

MHRS; vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı 2 ve 3. basamak Hastaneler ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri için 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak canlı operatörlerden kendilerine istedikleri hastane ve hekimden randevu alabilecekleri bir uygulamadır.

MHRS’nin amaçları nelerdir?

Hastanelerde daha iyi bir kaynak planlanması (iş gücü ve teçhizat kullanımının etkin ve verimli planlanması) yapılarak vatandaş/hasta memnuniyetinin artırılması, hastanelerde kuyrukların azaltılması.
Hastanelerde kaynak kullanımının ve dağıtımının ölçülmesi (iş gücü, makine ve teçhizat kullanımının etkin ve verimli uygulanması)suretiyle; sağlık hizmetleri sunumunun, verim ve kalitesinin artırılması. —
MHRS verileriyle, sağlık politikaları geliştirilmesine yardımcı olunması.
MHRS Pilot Uygulaması

MHRS; pilot uygulama kapsamındaErzurum ve Kayseri illerinde uygulanmaya başlamıştır. Pilot uygulama boyunca gözlem yapılacak ve ardından tüm Türkiye’ye yaygınlaştırma süreci başlayacaktır. Bu kapsamda 1 Haziran 2010’da Yalova, 1 Temmuz 2010’da da Eskişehir, 26 Temmuz 2010’da Bilecik, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Tekirdağ illerinde MHRS uygulamasına başlanılmıştır.

Randevu nasıl alınır?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır.
182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
Vatandaş Erzurum veya Kayseri illerinden randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.
Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.
Randevu nasıl iptal edilir?
Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından önce yapılmalıdır.
182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
Vatandaş iptalini istediği randevusunun, tarih ve zamanını asistana iletir. Asistan tarafından ilgili randevu iptal edilir.
NOT:VATANDAŞ KENDİSİNE VERİLENEN RANDEVU ZAMANINDAN 30 DAKİKA ÖNCE İLGİLİ HASTANENİN MHRS HASTA KABUL BÖLÜMÜNE BAŞVURUR.



Yorumlar

sagirsultan dedi ki…
mhrs konusu güncellendi içeriğe gerekli eklemeler yapıldı. Alo 182 mhrs konusu vatana millete hayırlı olsun

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster