izmir çetesi dizisi




izmir çetesi dizisi




Star tv yeni dizilerle yeni reytingler patlatmayı planlıyor işte onlardan biri de Kadir inanır ve Kurtlar vadisinde Muro rolünde oynaya Mustafa Üstündağ ile birlikte oynadıkları "İzmir Çetesi" dizi Filmi. Biz şimdi size filmin tanıtım fragmanını vereceğiz. bizden izmir çetesi filmi ilk bölümü falanıncı bölümünü oyuncularını dizinin konusunu filan istemeyin zaten pek tutacak bir diziye de benzemiyor. dedik ama yine dayanamadık. dizinin konusu Kadir inanır izmir'in zenginden alıp fakire veren Robin hood u olacakmış. alın işte izmir çetesi filminin özet konusu

İZMİR ÇETESİ KONU ÖZET
Uzun bir aradan sonra Kadir İnanır'ı ekranlara dönmeye razı eden dizinin konusu ise şöyle, Selami (Mustafa Üstündağ) ve Ateş (Kenan Ece) adlarındaki iki dolandırıcı, bir kavga sonucu nezarethanede tanışırlar. O günden sonra beraber çalışmaya başlarlar. Onları bir arada tutan ve her geçen gün dostluklarının pekişmesine sebep olan şey meslek edindikleri dolandırıcılığa bakış açılarıdır. Zaman içinde muhteşem bir ikili olurlar. Kendilerine İzmir Çetesi adını koyarlar. Ve ufak ufak işleri büyütmeye başlarlar.

Cemal (Kadir İnanır) ise, son derece sakin, huzurlu hayatı olan, yirmi yıldır aynı mahallede esnaflık yapan bir adamdır. İzmir'in eski mahallelerinden birinde üniversite çağındaki genç kızı Duru ile birlikte yaşar. En büyük hayali, yirmi yıldır biriktirdiği parayla kızına bir ev alabilmektir. Cemal'in ev alabilme isteği, yolunun İzmir Çetesi ile kesişmesine neden olur.

Pastel Film'in yapımcılığında çekimleri İzmir'de gerçekleşecek olan dizide, Cemal, Selami ve Ateş'in hikayeleri ekran başındakileri çok güldürecek.


İZMİR ÇETESİ OYUNCULARI
Alın bunlarda oyuncuları
Kadir İnanır (CEMAL DAYI rolünde)
MUSTAFA üSTÜNDAĞ (selami rolünde)
Kenan Ece (Ateş rolünde oynuyor)

Selin Şekerci (izmir çetesi mira rolünde)


izmir+çetesi+mira

siz şimdi mira ne demek mira isminin anlamı nedir diye de merak edersiniz.
buraya bakın isimler sözlüğü mira ismi dandik bi anlamı var.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

1 torba çimento kaç kg

Arşivleme

Daha fazla göster