YGS sinav sonuçlari




ÖSYM söz verdiği gibi çok hızlı bir şekilde YGS sınav sonuçlarını tamamladığını belirtti. Çok yakında açıklanacak olan 2011 YGS sınav sonuçları ile ilgili haberleri patlakhaber.com' da bulabilirsiniz.

YGS Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?


ÖSYM başkanı Profesör Ali Demir, YGS sınavı sonrası yaptığı ilk açıklamada YGS adaylarının sınav ve test kağıtlarının yaklaşık bir ay içinde okunacağını duyurmuştu. Ancak, ÖSYM'nin daha da hızlı çalışarak tüm adayların test kitapçıklarının değerlendirilmesi işlemini hemen hemen tamamladığı öğrenildi. ÖSYM ayrıca tüm adaylara, son şifre iddialarına ilişkin olarak bir e-posta mesajı gönderdi.

ÖSYM başkanı bundan yaklaşık bir hafta önce yaptığı açıklamada da, yaklaşık 1,4 milyon adayın kağıtlarının okunduğunu açıklamıştı. Bu durumda YGS 2011 adaylarının kafasını en çok meşgul eden "YGS sonuçları ne zaman açıklanacak?", sorusu cevabını çok yakında bulmuş olacak. Bu veriler çerçevesinde 2011 YGS sonuçlarının muhtemel açıklanma tarihi 15 ila 22 Nisan tarihleri arasında bir tarih olarak bekleniyor. Siz de, aşağıdaki YGS anketimizde oy kullanarak diğer adayların görüşlerini öğrenebilirsiniz.



Yorumlar

çiğdem dedi ki…
niye kimse bi açıklama yapmıyor...

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster