Trabzonspor Bursaspor Maçı Golleri




01 Şubat Trabzonspor Bursaspor'u evinde konuk ediyor. Maç bitiminden sonra Trabzon Bursa Maçı Sonucu Özeti Golleri kaç kaç bitti patlakhaber.com'dan öğrenebilir ve izleyebilirsiniz.

Şimdilik sizlerle eski Trabzonspor Bursaspor maçından bir gol paylaşalım. İyi seyirler.

Trabzonspor Bursa Maçı Burak' ın Golü

Eğer, izleyemiyorsanız DNS ayarı yapınız.

Trabzonspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Trabzonspor, çarşamba günü Bursaspor ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına Ankaragücü maçının ardından ara vermeden yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Jebrin salonda çalıştı. Glowacki ise takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde koşu yaptı. Antrenmanda Ankaragücü maçında oynayanlar kısa süreli koşu yaparken, diğer futbolcular pas çalışması gerçekleştirdi.

PAWEL BROZEK CELTİC'DE

Trabzonspor, Polonyalı futbolcusu Pawel Brozek'i sezon sonuna kadar İskoçya'nın Celtic kulübüne kiralık olarak verdi. İskoç kulübü Pawel Brozek için sezon sonuna kadar kiralama teklifi getirince, bordo – mavili kulüp bu teklife hemen cevap verdi ve transfer gerçekleşti.

UEFA'DAN PARA CEZASI

UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi Trabzonspor'a 10 bin euro ceza verdi. Cezaya gerekçe olarak 07 Aralık 2011 tarihinde oynanan Lille maçında bordo – mavili taraftarların yakmış olduğu meşaleler gösterildi.



Yorumlar

mrkrl dedi ki…
1 Şubat Bursaspor Trabzonspor maçı sonucunu kaç kaç bittiğini öğrenebilirsiniz ve maç bitiminde maçın gollerivini ve Trabzon Bursa maçının geniş özetini canlı izleyebilirsiniz. 1 Şubat Trabzonspor Bursaspor... :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster