İmam Hatiplere bakınca Tayyibi görüyorlar bu öfke ondan ondan






İmam Hatiplere bakınca Tayyibi görüyorlar bu öfke ondan ondan

CilekesEditor
@patlakhaber

Başbakan birilerinin ekmeğine fena halde kan doğradı. o kadar ki artık
diri diri çocuk yakacak hale geldiler. İmam Hatip okularını ateşe verenlerin bu öfkesi aslında orada okuyan öğrencilere değil onlar imam hatiplere bakınca Türkiye'nin geleceğini görüyorlar. dini erdemlerle donanmış faziletli çalışkan gençleri görünce ilerde bunlara söz geçiremeyeceklerini hissediyorlar. aslında onlar imam hatiplere bakınca Tayyip Erdoğan'ı görüyorlar.
Gözleri Dönerek saldırmalarının sebebi bu.


KÜRT HALKI KORKAKLIĞI SEÇMEMELİ
Yıllarca size korkuyla tehtidle baskı kurdular siz korktukça bu baskılar devam edecek. aman bana birşey olması aman işim yürüsünde aman çoluğuma çocuğuma birşey olmasın da diyerek aslına bu baskılara boyun eğmiş ve bu baskıların devamını sağlamış oluyorsunuz. bugün siz bana birşey olmasın diye boyun eğeceksiniz yarın sizin evladınız aynı baskıya maruz kalacak. Korkmayın artık yolun sonuna geldiler Benim kürt kardeşimin Diyarbakır'ı Hakkari'si artık baskı ve zulum merkezi olmayacak inşallah.
hepsi sizin elinizde sandığa gidin ve artık bu işi bitirin.


PKK DİNSİZ ve FİTNE - KÜRT TÜRK KARDEŞ
Ne olduğu bilinmeyen, Ara ara kendini peygamber ilan eden, kafasına esince papaya mektup yazıp Hristiyanlığa yakın olduğunu söyleyen, çark edip zerdüşlükte karar kılan, tekrar dönüp vatandaşa çadırda cuma kıldıran pkk nın dininin ne olduğu belli değil oysa benimle birlikte Abdestini alıp benimle aynı safta namaza duran aynı tabaktan oruç açan Kürt bizim, bizde onun kardeşiyiz. hemde bizim kardeşliğimiz Göbek bağı değil Hakk Fermanı ile
buyurun

Hucurat suresi 10 ayette Mevlamız bize ne buyuruyor;

"Müminler Ancak Kardeştirler"

Sözü fazla uzatmak istemiyorum 12 haziran Türkiye için çok büyük bir gün. 12 haziran Tağutla Türk halkının çetin bir imtihan verdiği gün 12 haziran seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster