Nokia Symbian Android Emulatoru




symbian Android Emulatoru


Bu Haber Nokia Symbian İşletim sistemli N95 N80 N73  5800 6120c telefonu olupta bu telefonlarda Android Uygulamaları çalıştırmak isteyenler için.


o kadar para verip Nokia symbian s60v2 veya 3 işletim sistemli son model bir dokunmatik telefon aldınız ama android Marketten oyun veya uygulama indirip kullanamıyorsunuz bile. işte sizin gibi aynı ezikliği yaşayan milyonlarca insan bu soruna çare aramış ve symbian Android Emulatoru aramaya başlamış.Yabancı bir forumda okuduğumuz ingilizce bir yazıya göre symbian 5. versiyonu s60 v5 s5800 modeli ile bunu yapabilen olmuş. 7 dolara MMMOOO isminde bir uygulama almış   falan filan ingilizcemiz pek iyi değil onun için yazıyı tamamıyle okumadık. sizde de Nokia Symbian s60 v5 işletim sistemli bir s5800 varsa ve ingilizceniz iyiyse şunu deneyebilirsiniz. "mmmooo symbian emulator for 5800 nokia free download" yani "Nokia symbian Android emulatoru bedava indir" bunu google da aramayı deneyin. ama size tavsiyemiz ovi mağazasından size göre olan symbian ugulamalarla idare etmeniz. Andorid Markette de pek farklı şeyler yok. mesela Android Markette Androidli telefonlar için speedy race diye bir oyun buldunuz ve çok beğendiniz telefonununuzun markası da

Nokia n8 ozaman Google a şöyle yazın " Speedy race for nokia n8" kusura bakmayın biraz akıl verir gibi oldu ama inanın bana hiçbir emülator orjinali gibi performans vermez ve zaten şu an Nokia İçin Android Emulatörü çıkmış değil. sağlıcakla kalın.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları