Van Depremini Amerika mı yaptı?




Van Erciş Depremi HAARP eseri mi?




Haarp i bilmeyenler bu başlığa gülebilir bizi paranoyak olarak da görebilirler "Ulan Adamlar Amerika'dan amma korkmuşlar Haşa Depremi bile Amerikadan biliyorlar diyebilirler Ama şu Bilsinler ki Amerikanın iklim kontrol silahi Haarp diye bir korkunç icadı var merkezi Alaska da ve Dev Antenlerle iyonosfere dalga gönderip o dalgaları iyonosfer de istedikleri noktaya yoğunlaştırabiliyorlar.

Google a yazsınlar baksınlar Haarp silahı wietnam savaşında nasıl dedenmiş? muson yağmurları ile savaşın ortasındaki wietnam nasıl felakete sürüklenmiş ve aciz bırakılmış. 1995 da çıkan bir illuminati oyun kartında japonya Tokyo daki Wako saat kulesinin 14.55 i gösterirken yıkılışını (aktep 3 - yelkovan 11 de) ve mart 2011 de (3-11) Japonyada 14.50 sularında büyük deprem oluşunu binlerce insanın can kaybını, aynı illuminati kartlarının Tsunami felaketini göstermesi ni, 17 Ağustos depreminden önce hiçbir depremde olmayan denizden yükselen Ateş Topunu, bölgenin askeri karantina ilan edilmesini, uydu telefonları dahil tüm telefonların haberleşmeye kesimlesini, kanatları yanan bir uçağın düşüşünün tv de çıkışını ve birden haberin bıçak gibi kesilmesin. uçaktakileri kurtaran balıkçı Abdullah kaptanı, bölgeyi incelemeye gelen Rus Gemilerinin sınırdan içeri alınmamasını bir araştırsınlar. İlluminati ve Haarp Gerçeğini görecekler.
İLGİLİ VİDEOLARI İZLEYİN



VANDA DEPREMDEN 1 GÜN ÖNCE ÇEKİLEN VİDEODAKİ İLGİNÇ GÖKYÜZÜ IŞIMALARI VE KUŞ ÖLÜMLERİ



Herneyse Vanda 23 11 2011 de meydana gelen 7.2 şiddetindeki Deprem acaba Amerikan'nın Haarp Tesla Deprem silahının bir eseri mi?
Türkiye nin Amerika tarafından kurdurulan sözde Kürdistan devleti Kuzey ırak a harekat düzenlediği günün ertesi günü vanda 7.2 şiddetinde bir deprem olması manidar değil mi?
Vanda oturup depreme şahit olanlar. Depremden az önce Gökyüzünde bir ışık gördünüz mü? depremden önce patlama gerçekleşti mi?
yada depremden önce garip giden birşeyler var mıydı? bunları yaşayanlar lütfen yorum olarak yazsınlar. Bütün Kardeşlerimize Geçmiş olsun diyoruz Tüm Ülkeyi Van a yardım etmeye çağırıyoruz.

çok yakında illuminati yazı disisi başlatıyoruz bizi takip edin. alttaki yarışmada oy vermeyi de unutmayın



Yorumlar

Zeynep tuna dedi ki…
Kesinlikle illuminati yapti diyebiliriz zaten basja sehirlerdende gokyuzune ait ilginc resimler var ayrica su anda amaclari gundemi degistirmek asil durum sehitlerimizim öldugunu vatandasa unutturmak
sagirsultan dedi ki…
İlgili videolar eklendi Patlakhaber günlerce önceden dile getirdiği iddiada Haklı çıkıyor.
haarp dedi ki…
HAARP ve VAN DEPREMI hakkında güncel veriler ışığında incelemeler
patlakhaberde değil mi ;)
Güldün kacar dedi ki…
Kasim 2011 de haber kapısında yazdığım yorumda , bu depremlerin sebebi
Ne olduğunu yazmıştım . Bizim sakalımız yok ki lafımız dinlensin.
İdaa ediyorum , Van, yüksek ova ve cevresi haritadan silinecek.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları