vodafone smart özellikleri




Vodafone smart cihaz telefon özellikleri ve kampanya detayı 858


Merhaba teknoloji sever patlak okurlarım.
Her yeni telefon kampanyasında olduğu gibi siz değerli okurlarımıza o kampanyanın detaylarını ve Verilen telefonun detaylı tüm özelliklerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. bu konumuzda da Vodafone un ayda 1 tl ye verdiği Android işletim sistemli resimde gördüğünüz vodafone smart akıllı cep telefonunun özelliklerine bakacağız.

VODAFONE UN VERDİĞİ 1TL LİK VODAFONE SMART 858 AKILLI CEP TELEFONU

ÖZELLİKLERİ
işletim sistemi olarak Android Froyo (2.1) işletim sistemini kullanan Vodafone smart cep telefonu bu işletim sistemini
rahatca kaldırabilecek bir donanıma sahip.
Andorid işletim sistemi nedir bir bilginiz yoksa android işletim sistemini anlatan kısa bir başlık daha açalım.

ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİ NEDİR?
Efendim Google ın desteklediği, telefonlara ek bir ücret ödemeden üretici firma tarafından yüklenen, Android yazılım geliştiriciler tarafından sürekli yeni yazılımlar geliştirilip (not defteri,ezan programı,oyunlar vs) Android Markette ücretsiz olarak paylaşılan
Açık kaynak kodlu (yani geliştirilip ekleme yapılabilen) bir işletim sistemidir. (bilgisayarlardaki windows xp, 7 gibi telefon ve mobil cihazlara yüklenir.)Telefonunuzda Android işletim sistemi varsa telefonunuz aldığınız gibi kalmaz teknoloji geliştikçe yeni uygulamalar oyunlar telefona göre yazılıp yüklenebilir.

VODAFONE SMART CİHAZ TEKNİK ÖZELLİKLERİ
Android işletim sistemli bir telefon alacağınız zaman ilk bakmanız gereken şey telefonunuzun işlemcisi ve işlemci hızı olmalıdır.
Vodafone smart cep telefonunun işlemci hızı 528 mhz bir android telefonda asgari lazım olan işlemci hızı 500 MHZ Üzeridir.
Vodafone smart bu özelliği ile işlemciden geçer not alıyor. arm11 adreno işlemciye sahip.

Android cihazlarda 2. aranan özellik ise Yüksek Battery MAH ıdır. yani android işletim sistemi iyi batarya yediği için ya ekranınız küçük olacak ya bataryanız büyük ve Kaliteli olacak Vodafone smart 2.8 içn lik bir ekran için 1200 mah batarya koymuş ki buda normal bir kullanım için (2-4 saat oyun müzik,video vs ve bekleme) 2 gün yeterli. ekran büyüklüğü 3 inçten fazla olsaydı ve ekran parlaklığı 143 ppi den fazla olsaydı bu süre daha da kısalırdı. yani güzel bir kompozisyon yapılmış.

Android Cihazlarda 3. aranan özellik ise RAM özelliğidir. Ram bir kaç uygulamayı telefonunuz donma yapmada bir anda kullanabilmenize olanak sağlar (müzik dinlerken internette gezmek gibi) vodafone smartın vodafone Türkiye sitesinde 528 ram yazdığına bakmayın Vodafone Avrupa sitesinde bu telefonun 130 mb dahili hafızası olduğu 32 gb a kadar kart desteği olduğu yazıyor.
bu açıdan vodafone smart biraz sınıfta kalıyor.

4. özellik ise Dokunmatik ekran özelliği Vodafone Smartın Dokunmatik ekranı Kapasitif yani multi touch özelliği olan çizilmeye dayanıklı 2.8 inc büyüklüğünde 256 bin renge sahip maximum 143 ppi parlaklığı olan bir ekran (iphone4s 330 ppi, 16 milyon renk,galaxy s2 16 m renk, 217 ppi) bu verilerle nasıl bir ekrana sahip olabileceğinizi aşağı yukarı kestirebilirsiniz.
Dokunmatik Ekran Bakımından Vodafone smart sınıfı geçti diyebiliriz.

5. özellik ise Multimedya özellikleridir. yani desteklediği ses ve video formatları kamerası kaç megapiksel video çekim kalitesi gibi özelliklerdir.
Vodafone smart ın bir tek arka yüzünde 2 mp flaşsız normalden az düzeyde bir kamerası var.
MPEG4, H263, H264, 3gp formatlarındaki videoları oynatabilir, 3gp formatında max 320x240 boyutunda video çekebilirsiniz. 1600x1200 çözünürlükte fotoğraflar çekebilirsiniz. normal kulaklık girişi olan 3.5 inçlik kulaklık girişine mp3 ünüzün kulaklığını takıp müzik dinleyebilirsiniz.
ön kamera olmadığı için görüntülü görüşmeyi arka kameradan yapabilirsiniz. mp3 wma eaac formatlarında ses dosyalarını dinleyebilirsiniz. Radyo Dinleyebilirsiniz.
ayrıca GPS si ve java sı da var ama işlemci hızı ve ram yüzünden bunları unutun diyebiliriz multimedya özellikleri ile vodafone smart maalesef yine sınıfta kalıyor.

vodafone smart 6.Bağlantı özellikleri;
Vodafone smart cep telefonunda wi-fi, Bluetooth 2.0 ve 3g 3.6 Mbps hızında (max 236kpbs download) usb kablo ile bilgisayara bağlayabilirsiniz. bağlantı özelliklerinde en düşük 3g bağlantı hızını desteklediği için maalesef bu yöndende vodafone smart telefonu sınıfta kalıyor.

7.tasarım özellikleri
Tasarım olarak Vodafone smart tek elle rahatça kullanmaya müsait oval hatlarıyla şık ve ortalam boyutu ile geçer bir not alıyor diyebiliriz.

VODAFONE VODAFONE SMART 1TL CEP TELEFONU KAMPANYASI DETAYLARI
Bu telefona sadece FATURALI HATLARA ÖZEL 24 ay 1 lira tl yüklemeli hatlara özel ise tarifenizin üzerine ayda 12 tl daha fazla vererek (20 tl lik tarifeniz varsa 32 tl) vererek sahip olabilirsiniz.

bu telefonun kampanyasız taahütsüz peşin fiyatının hemen hemen aynı özelliklere sahip vodafone 945 e göre kıyaslanmasına göre 380-400 tl arasında olması bekleniyor.

AKAKÇE UCUZU VODAFONE SMART 858 FİYATI
henüz kampanyasız satışta değil. dediğim gibi fiyatı 380-400 tl arasında olur.

SONUÇ OLARAK VODAFONE SMART CEP TELEFONU
Günde 1 tl ye 24 ay taahütle alınır mı? 24 ay boyunca Android deneyimi yapacağım diyorsanız ve ekonomik durumunuz da kısıtlı ise buyurun alın güle güle kullanın derim. yok ben android biliyorum ASPHALT 5 yüklüycem fotoğrafçılık yapıcam, gibi gelişmiş kullanım bekliyorsanız Üstteki bahsettiğim özellikleri uygun olan bir telefon alın.

VODAFONE SMART İNCELEME VİDEO
buyurun size birde inceleme videosu koyarak konuyu noktalayalım aklınıza takılan bir soru olursa yourm olarak yazın cevaplamaya çalışırız. gördüğünüz gibi patlakhaber bir konu paylaştımmı böyle paylaşır bir dahaki sefere inceleme konusu aradığınızda sonuna patlakhaber yazın emi.


Vodafone smart 858 konusu etiketleri;
Vodafone smart 858 özellikleri, vodafone smart inceleme, vodafone smart video inceleme, vodafone smart fiyatı, kaç para, vodafone smart kampanyası, vodafonun verdiği 1 tl lik telefon, vodafone 1 tl lik telefon kampanyası, vodafone telefon kampanyaları,



Yorumlar

melek dedi ki…
Slm siz arka kameradan goruntulu konusabilirsiniz diyosunuz ama ben alırken tlfnu böyle bi özelliğini söylemediler goruntulu konusmasi yokmus güya yardimci olurmusunuz nasıl olucak teşekkürler .
sagirsultan dedi ki…
bazı telefonlar arka kamerayla görüntülü görüşme yaptırıyor bu telefonda da olabilir de olmayabilirde biz attık
emre dedi ki…
Link kırık :D
Şaka şaka. Gerçekten çok güzel bir Vodafone Smart cihaz incelemesi ve fiyat değerlendirmesi olmuş.
can dedi ki…
adam gibi inceleme yapmamış bu şahıs karşıma çıkmış olsan sana yapacakalrımı iyi biliyorum ..
sagirsultan dedi ki…
yapma gözünü seveyim yaa. gül gibi konu açmışız beğenmiyorsun ağlatacaksınız beni
Murat dedi ki…
genelde sitelere yorum yapmaya üşenirim, ama bu güzel çalışma için kırdım zincirleri. eline sağlık arkadaşım.
sagirsultan dedi ki…
hay ağzın bal yesin murat kardeşim
izzet dedi ki…
merhaba çalışma iyi olmuş sonuçta emek verip bizi bilgilendirdin..

Ancak ben cihazdan pekte memmun değilim tamam verdiğin paraya göre çok işlem yapıyor ama bence alırken iyi düşünün derim kullanışlı ama bazı özellikleri çok kötü bazı özellikleride bi noktada iyi dokunmatiği sıkıntılı gibi ya da ben beceremiyorum bazen donma yapabiliyor.. Bataryası çok çok az gidiyor.. Halen Buletoth ile bir müzik alışverişi yapamadım.. Daha baya bi eksi yanları var.. :S Kullanım klavuzu bile yok daha ne diyim..
cansu dedi ki…
slm benim telde 858 smart ilk önce kamerası cekiyordu aa suanda kamera baglantısı yapılamıyor diyor acamıyorum kamerayı bir bilgiiz varsa paylaşırmısınız lütfen
sagirsultan dedi ki…
bir bilgimiz yok geçmiş olsun
tolga dedi ki…
arkadaşlar rezil bi cihaz bu başkada bir şey demeyelim internette video bile açmıyo

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları