nihat doğan izzet yıldızhan olayı video




nihat doğan izzet yıldızhan olayı



Nihat Doğan izzet yıldızhan olayı video telekızların açıklaması, nihat doğan ne dedi izzet yıldızhanın açıklamaları hepsi bu konuda Nihat Doğana inanıyoruz


İzzet Yıldızhan ‘ın kendisini darp ettiğini iddia eden E.S.K., silah gösterip tehdit ettiğini hatta zorla farklı ilişkiye girmek istediğini de iddia etti.

E.S.K. polise verdiği ifadede; “Yıldızhan’ın daveti üzerine gece dört kız arkadaş otele gittik. Alkol alıp eğlendik. Yıldızhan dördümüzle birlikte oldu. Daha sonra benimle farklı biçimde ilişkiye girmek istedi, kabul etmedim. Yumruk vurdu, silahını üzerime doğrultup beni tehdit etti. Odadan kurtulur kurtulmaz polise giderek şikayetçi oldum.” dedi.

Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen E.S.K.’nın yüzünde ve vücudunun bazı yerlerinde ekimozlar (deri altı kılcal damar kanamaları) görülünce “müessir fiile maruz kalmıştır” raporu verildi.

Kadınlarla para karşılığı birlikte olduğunu ve her birine 200 dolar verdiğini itiraf eden İzzet Yıldızhan ise şöyle ifade verdi;

“M.Y.’nin isteğiyle ters ilişkiye girmeye karar verdik. Fakat gerçekleşmedi. Ben de daha sonra vazgeçtim… Ben bir kişiyim bayanlar 4 kişi. Zorla ilişki olması mümkün değildir. Hatta E.S. hariç diğer iki bayan lezbiyendir. Suçlamaları kabul etmiyorum. M. ve E.S.’yi dövmedim. Aramızda paranın azlığından dolayı tartışma çıktı. Silah çekme olayı kesinlikle olmadı. Bana ait ruhsatlı silahım masanın üzerinde duruyordu, elime almadım.”

İzzet Yıldızhan açıklamalarına şöyle devam etti;

“Ben kadınlardan birisini tanırım. Bana telefonda ‘hayranın olan arkadaşlarım var’ diyerek üç kız arkadaşıyla odaya geldiler. Sohbet ederek eğlendik. Her şey gönül rızasıyla gelişti. Zorla kimseyle ilişkiye girmedim. Kimseyi tehdit etmedim. Ayrılacakları vakit jest yapmak istedim, kişi başı 200 dolar para verdim. Ancak şikayetçi ‘Seni dünyaya rezil ederim’ diyerek bin dolar para istedi. Çok alkollüydü, ‘Haraç mı alıyorsun’ diye çıkıştım, aramızda tartışma çıktı. Sonra ayrılıp gittiler. Tekrar bir araya gelmişler, olaydan tam dört saat sonra karakola gitmişler. Madem darp vardı, tehdit vardı neden hemen gidip şikayetçi olmadı da olaydan dört saat sonra şikayetçi oldu?” dedi.



Ekranlarda suçlamaları reddeden ancak, polise verdiği ifadede birçok yrıntıyı anlatan İzzet Yıldızhan ‘ın yanısıra olaylarda adı geçen Nihat Doğan ‘ın da kadınlardan üçü ile ilişkiye girdiği iddia edildi.

Bir ara İzzet Yıldızhan ‘ın odasına gittiğini ancak sonra kendi odasına döndüğünü söyleyen Nihat DOğan ‘ın telekızlarla ilişki yaşadığı iddia edildi.

E.S.K., veridği ifadede “Bir saat sonra Nihat yeniden geldi. İzzet, Nihat’ın odasına çıktı. Nihat ile üç arkadaşım cinsel ilişkiye girdi. Ben girmedim. ” dedi.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın