Gerçek Lego Evler




Gerçek Lego ev yapan firmalar



Van'a lego ev yapılıyor haberindeki Lego evler çok ilgimi çekti. resimde de gördüğünüz gibi tuğlasız, harçsız, çimentosuz legodan yapılan evler prefabriklere göre daha uzun ömürlü ve daha dayanıklıymış.

LEGODAN YAPILAN EVLER
Haberde şöyle dedi prefabrik evlerin ömrü 10 yıl bu legodan yapılan evlerin ömrü ise 100 yılmış. ayrıca bu legolardan yapılan evler 8 şiddetinde depreme dayanıklı sıcak soğuk yalıtımlı ve AB standartlarındaymış.

GERÇEK LEGO EVLER KAÇ PARA
Haberde bu legodan yapılan evlerin fiyatları yada lego ev yapan firmalar şirketler ile ilgili bir bilgi vermedi ama lego evler fiyat/performansta betonarme ve prefabrik evlerden daha ekonomik oluyormuş. lego evler kaç para legodan yapılan evlerin fiyatları ve lego ev yapan firmalar hakkında bilgi sahibi olursak bu konuya ekleriz merak etmeyin.

LEGO EV YAPTIRMAK YAPMAK İSTİYORUM
Gerçekten ben çocukluğumdan beri legoyu çok severim böyle birşey varsa bende satın alıp söyle 80-90 m2 güzel bir lego ev yapmak isterim acaba lego ev yapmak çocuk oyuncağı gibi kolay bir iş mi yoksa oda uzmanlık gerektiren bir iş mi bilmiyorum ama bende lego ev yaptırmak istiyorum yok mu lego ev yapan satan firmalar benimle irtibata geçsinler. lego ev kaça malolur çok merak içerisindeyim.





Yorumlar

sagirsultan dedi ki…
lego şeklinde prefabrik ev,
lego ev tasarımları,
lefo evler fiyatları
lego evlerin fiyatları,
lego prefabrik ile ilgili haberimiz yukarda yazanlardan ibaret gelişmeleri takip ediyoruz çünkü bizde lego ev istiyoruz.
abdullah şanlı dedi ki…
Arkadaşlarş, bu legodan ev yapan firma hangisiymiş bir öğrenseniz bunların telefon numarasını bu epostaya bildirseniz sevinirim vanda yapılan lego evleri kim yapıyorsa yardımcı olursanız sevinirim.
suleyman dedi ki…
adresiniz almak istiyorum
sagirsultan dedi ki…
bizde arıyoruz am daha legodan evler yapılır diyen bir firma bulamadık.
medine obi dedi ki…
merhaba arkadaşlar ben biraz araştırdım merak ettiklerinizi yeşil inşaat renco inşaatten bilgi edine bilirsiniz..isim yapmış bir inşaat herşeyde önce Türk mühendislerinin böyle güzel katkılarıyla oluşmuş ürünler. bende çok istiyorum bu evlerden kımet olursa fiyatta makul olursa bu yaz yaparız inşallah ülkemizde yaygınlaşması gereken inşaat bu arada malzeme kompozit umarım yardımcı olmuşumdur.
mustafa dedi ki…
arkadaslar lego ev için irtibat no : 0212 886 49 49
kader kader dedi ki…
merhabalar.ben de bu lego evleri çok merak ettim.bu malzemeler nerde satılıyor acaba? ya da şuan bu evlerden yapan bir firma var mı bilgi verirseniz sevinirim..
rojhılat dedi ki…
nerde bulunur bu evler peki
ali doğan dedi ki…
ben lego mazemelerinin satıltığı yerin adresini ve tel istiyorum ben merkezle beni ğörüştürmenizi bekliyorum saygılarımla
cengiz han dedi ki…
bu logo evler hiçbir insaat şirketinde bulunamıyor nerden buluruz yardımcı olabilecek birisi var mı?
editor dedi ki…
haberi dikkatli oku haberin içinde ve yorumlarda var
eshtref shabani dedi ki…
lego evler
mustafa yılmaz dedi ki…
Lego evler hakkında bilgive fiyat listasi ve katalok göndermeniz rica olunur
Adsız dedi ki…
Lego Evlerin dünyadaki tek üreticisi RENCO KOMPOZİT SANAYİ idir.

www.renco.com.tr

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster