iett hareket saatleri 10




İett Hareket saatleri 10 Ümraniye Devlet Hast. -  Ataşehir Bostancı

iett+hareket+saatleri+10iett hareket saatleri 10
iett sefer saatleri 10
10 iett sefer saatleri
iett kalkış saatleri 10
10 iett kalkış saatleri
Ümraniye Devlet hastanesi Ataşehir Bostancı hareket saatleri
iett kalkış saatleri Ümraniye Devlet hastanesi Ataşehir Bostancı
10 NOLU iett otobüsünün sefer saati
10 Ümraniye Devlet hastanesi Ataşehir Bostancısaatleri. gece kaça kadar var sabah en erken kaçta başlıyor? cep iett, mobil iett gov sayfasından bunları öğrenmek için daima güncel olan iett hareket saatleri  cep uyumlu sayfasına sizi
yönlendireceğiz. 



10 Nolu hat nereye gider: Ümraniye Devlet hastanesi Ataşehir Bostancı

Güncel iett Ümraniye Devlet Hastanesi -Ataşehir Bostancı  Hareket saatleri için aşağıdaki cep uyumlu iett BAĞLANTIYA tıklayınız










Yorumlar

ZÜHRİYE AKSAÇ dedi ki…
10 NOLU HAT BİR ÇOK İNSAN İÇİN KESTİRME OLDU FAKAT KALKIŞ ARALIKLARI ÇOK UZUN BEN AKŞAM 18:20 İŞTEN ÇIKIYORUM. ÜMRANİYE İSKİ DURAĞINDA BİNİYORUM 18:25 DE İSKİ DURAĞINDA GEÇENE YETİŞİRSEM BİNİYORUM YOKSA 19:10 ARABASINI BEKLİYORUM YAKLAŞIK 40 DAKKİKA OLUYOR. DAHA SIK GEÇERSE DAHA İYİ OLUR .
sultan dedi ki…
24-25 nisan tarihlerinde vural sitesinden 18:25 de geçmesi gereken otobüs saat 19:10 da geçiyor ve artık ayakta bile duracak yer bulamıyosun.kaldıki ümraniyeye gitmek için 10 numarayı beklemek zorundasın başaka altarnetif yok çünkü . bu sefer için bir an önce bir çözüm getirmeniz lazım bu her akşam bu şekilde olmAZ.
adem sargut dedi ki…
Tűrk iş sitesi gůzergahın geçme imkanı yokmu
omer oner dedi ki…
bu hat şerifaliden geçiyor mu?
gazi duran yelken dedi ki…
aradakı zamanı 15 dakıkaya ınerse sevınırım cunku ınsanlar sabah trafınde ust uste bınıyor
derya çiçek dedi ki…
10 hatlı ümraniye atasehir arabasına ek seferler koyun lütfen
gazi duran yelken dedi ki…
hala degısen bırşey yok yine aynı yineaynı
gazi duran yelken dedi ki…
yine aynı yine aynı degişen bir şey yok
Hüdaverdi Çataltaş dedi ki…
İ.E.T.T Yetkililerinin Bilgisine,
Sabah 06.45 - 07.15 ve akşamları 17.00-18.30 arası sefer sayısının artırılması bizlere daha rahat ulaşım yapabilme imkanı sağlayacaktır.Konuya hassasiyet gösterilmesini bilgilerinize sunarım.
dilek berber dedi ki…
aslaa saatinde geçmiyor kesinlikle memnun değili,m
GAZİYELKEN dedi ki…
ÖZEL HALK OTOBUSLERİNİ BİRAZ DENETLEYİN CUNKU MESAİ SAATLERİ HARİCİNDE SAATINDE GELMİYOR LÜTFEN YETKILILERİN BILGİSİNE
GAZİYELKEN dedi ki…
27.01.2013 pazar gunu saat 0700 otobusu gelmedi
melekayhan dedi ki…
bende kesinlikle memnun diyilim 1 saat araba bekldiğimiz günler olmuştür nebiçim çalışıyorsunuz anlamadık giti
nevzat kul dedi ki…
Elmalıkentten çamlık hergün gidiyorum. Ancak saat aralıkları gerçekten çokuzun. O nedenle çok beklemek zorunda kalıyoruz. Sık aralıklarla otobüs olmasını istiyorum.
Gülşah BAŞ dedi ki…
10 NUMARALI HAT ARACINI KULLANMAK TAM ANLAMIYLA İŞKENCE HER SABAH VE HER AKŞAM AYAKTA DURACAK HATTA TUTUNACAK KADAR BİLE BOŞLUK OLMUYOR HERKES KAPIDA GİDİYOR TAM ANLAMIYLA REZİLLİK YAŞANIYOR LÜTFEN EN KISA ZAMANDA HATLARI ARTIRIN ARTIK BU EZİYETE BİR SON VERİN ENGELLİ VATANDAŞLAR BİLE ARADA KALIP EZİLİYORLAR LÜTFEN ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN.BU ÇİRKİNLİĞE SON VERMENİZ İÇİN NE YAPMAK GEREKLİ ANLAYAMIYORUM .....
Gulbeyaz demirci dedi ki…
Umraniye devlet hastanesinden 20.10 kalkan otobus 9.00 da umraniye carsida oluyo 15 dk mesafeyi 50 dk da geliyolar bu sorun hagta ici ve hafta sonu hep ayni lutfen saatlere uygun gelin isimize gec kaliyoruz umraniyeye tek sefer otobus vermeniz cok guzel oldu saatlerede uygun gelinirse cok daha guzel olack yetkili kisinin bukadar yorum yazan kisilere cevp vermesini rica ediyruz ..
Aleyna yılmaz dedi ki…
ek sefer istiyoruz.otobüste tıklım tıklım oluyoruz.bu nedenden dolayı bir çok kez bayıldım.
gül baba dedi ki…
lütfen, lütfen rica ediyorum 10 numaranın daha sık sefer sayısı olmasını mümkün kılınız, perişanız şerif alideyiz başka şansımız varmı yok işte, ne yapalım kanadım olmasını öyle çok istiyorumki 10 numaraya ihtiyacım kalmasın .
Murat Denız dedi ki…
4 aydır ıse gıdıp gelırken 10 numarayı kullanıyorum ama nasıl oluyo anlamadım ne ınternettekı otobus saatlerı uyuyo nede benım not ettıklerım nasıl calısma duzenı var hala anlamadım
artık bıkkınlık geldı bu durumdan
bu sayfayı ınsallah bırı okuyodur umarım bıseyler degısır artık ....
ELİF D. dedi ki…
YETKILILER KIZIYOR ARAC ALIMI ARTTI DIYE.TOPLU TASIMA ARACLARINI KULLANIN ISTANBUL DA TRAFIK SORUNU BIRAZ DA OLSUN COZULSUN DIYE.AMA SADECE KONUSUYORLAR.SABAHLARI OTOBUSLER TIKLIM TIKLIM GELIYOR DURMUYORLAR BILE.INSANLAR DIPDIBE GIDIYORLAR.REZILLIK DIZ BOYU.HERGUN ISE GEC KALIYORUM.SABAHLARI IS SAATI SEFER SAYISINNI ARTTIRIP INSANLARA EZIYET ETMESENIZ OLMAZ MI YA.SONRA ARAC ALIMI TRAFIK COK DIYE ISYAN EDIYORLAR NE YAPALIM?İMKANIM OLSA BEN DE GIDIP ALIRIM BU CILEYI CEKECEGIME.....
onur özgen dedi ki…
gercekten çok guzel bı sefer oldu çogu yolu kestırme oldu ama sefer saatlerı dhaah sık olursa ck ıyı olur sayet bugun umranıye cakmak sevgi parkında 50-55 dakıka otobus bekledık lutfen dıkkate alınsın.
Mücahit Çelik dedi ki…
Arkadaşlar ek sefer isteklerimizi iett nin resmi sitesine yazalım topluca böylece ek sefer gelir. Bu kişisel bir site olduğu için buraya yazmanın bir mantığı yok.
Adsız dedi ki…
2 gundur 10 numara yarım satte bır geliyor.ınsanlar resmen ust uste gıdıyor ve herkes ısıne gec kalıyor.ayrıca eskı otobüs geliyor.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster