Fenerbahçe Galatasaray maçı radyodan canlı dinle




Fenerbahçe Galatasaray Maçı Radyodan canlı dinle


22 nisan 2012 süper final maçı radyodan canlı patlakhaberde
Bugün oynanacak Galatasaray Fenerbahçe Süper final maçını ntv spor radyodan veya trt radyo1 den canlı olarak dinleyebilirsiniz.
Patlakhaber de Ntv spor radyo ve TrT radyo canlı dinleme sayfaları mevcuttur. konu altına bağlantı verdik. Diğer maç dinleyenlerle chat yaparak Bu akşamki Fenerbahçe Galatasaray Süper final derbi karşılaşmasını canlı dinleyebilirsiniz.

SÜPER FİNAL HEYECANI 19.00'DA
FIFA kokartlı hakemlerimizden Fırat Aydınus'un yöneteceği derbi saat 19.00'da başlayacak. Şampiyonluk Grubu'nda bugünkü kritik karşılaşma öncesi Galatasaray 42 puanla lider, Fenerbahçe 37 puanla ikinci sırada bulunuyor. Derbiye 5 puan önde başlayacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, büyük taraftar desteği altında oynayacağı mücadeleyi kazanarak, güçlü rakibiyle aradaki puan farkını 8'e yükseltip, son 4 maç öncesi şampiyonluk için çok büyük bir avantaj yakalamak amacında. Arena'da taraftar desteğinden yoksun sahaya çıkacak olan Sarı-Lacivertli takım ise dev maçtan elde edeceği 3 puanla aradaki puan farkını 2'ye indirip, şampiyonluk yarışında ipleri kendi eline almaya çalışacak.


CANLI LİG RADYO DİNLE
TRT RADYO 1 CANLI MAÇ DİNLE

ALEM FM MAÇI CANLI DİNLE



Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

23 nisan sunucu konuşmaci metni

Arşivleme

Daha fazla göster