trt1 bismillahirrahmanirrahim ilahisi mp3 indir




TRT1 Bismillahirrahmanirrahim mp3 indir


GÜNCELLEME 2018: Konumuz 29 EYLÜL 2018 de güncellendi. eski çalışmayan video ve trt1 bismillahirrahmanirrahim.mp3 indirme linki yeni çalışan linklerle değiştirildi. trt1 Bismillahirrahmanirrahim ilahisi HD kalite orjinal youtube klibi videosuyla değiştirildi. TRT1 Bismillahirrahmanirrahim ilahisinin mp3 ü de hd kaliteden dönüştürülmüş 7.2mb boyutunda kaliteli mp3 indirme linki yandex disk linki ile değiştirildi.

TRT1 de ramazan sevinci programının sonunda çalan ilahi bismillahirrrahmöanirrahim ilahisi hem çok güzel hemde çok feyizli bir ilahi.
hele trt 1 programın sonunda gösterdiği görüntülerle birlikte muhteşem oluyor. hani istanbuldan gökyüzüne doğru "bismillahhirrahmanirrahim" diyerek görüntüyü yükseltiyor ya. işte harika ya. bende ne yaptım benim gibi düşünenler için trt1 de çalan bismillahirrahmanirrahim ilahisinin mp3 youtubeden çevirip buraya koyuyorum. hemde videosunu da ekliyorum benim gibi bu ilahiyi sevenler için gelsin. patlakhaber dindar bir haber sitesidir. antimedyadır. haberiniz olsun.
trt1 de çalan bismillahirrahmanirrahim ilahisini kim söylüyor diyenler için onuda paylaşalım. bismillahirrahman irrahim ilahisini Fatih Koca söylüyor. aşağıda videosu ve mp3 var pc den gelen izlesin cepten gelen trt1 bismillahirrahmanirrahim ilahisi mp3 ünü indirip dinlesin diye paylaşıyorum. bu arada bismillahirrahmanirrahim ne demek bilmeyenler için söyleyelim;
Rahman ve Rahim olan Allahın adı ile başlarım demek.

trt1+bismillahirrahmanirrahim+mp3+indir



Bu QR Kodunu Android telefonunuzda QR Kodu okuyucu ile winwowsphone (lumia htc vs..) telefonunuzda qr uygulaması ile kameradan okutup direkt yandex diskimden indirebilirsiniz. iphone larda mp3 indirme biraz sıkıntılı önce bir denemem lazım. iphone da yandex disk uygulamanız varsa kodu okuttuğunuz zaman direkt disk uygulamasıyla açarsanız bu mp3 ü dinleyebilirsiniz.

Etiketlerimiz:trt1 bismillahirrahmanirrahim mp3 indir, trt1 bismillahirrahmanirrahim ilahi dinle, trt1 bismillahirrahmanirrahim kim söylüyor


Yandex Diskimden mp3 ünü indir (7.2 MB )

TRT1 RAMAZAN SEVİNCİ KAPANIŞ SONUNDA ÇALAN BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM İLAHİSİ VİDEO






Yorumlar

Editor-Octopus dedi ki…
iphone da qr kodunu okutup mp3 indirmek ve dinlemek için istore dan tapmedia nın qr scanner ve file manager uygulamalarını ve yandex diski yüklemeniz gerekiyor.

kodu okuttuktan sonra indirmeye bastığınızda file manager gerekli diyor file manageri indirtiyor. sonra tekrar kodu okuttuğunuzda şurada aç özelliği geliyor şurada aç özelliğinden yandex disk uygulamasını seçiyorsunuz o zaman diskinize indirilip dinlenebiliyor. aslında safari ile indirme linkini tıklasanız direk web tarayıcı üzerinden dinleyebilirsiniz.
Adsız dedi ki…
Teşekkür ederim

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster