Boğazini deldi Hayatini kurtardi video




Boğazını DeldiHayatını Kurtardı - Boğazını Delerek Hayatını Kurtardı Video


sakaryada kaza geçiren motorcunun boğazını delerek delen hayatını kurtaran kadın doktor Bircan Yarıcı videosu

Kadın Doktor Motorcunun Boğazını Deldi.

23.04.2013
Sakarya'nın Akyazı İlçesinde panelvanla çarpışan motosiklet sürücüsü Behçet Çelik kazada yaralanırken, dili boğazına kaçtı.

Tesadüfen olay yerinden geçen doktor Bircan Yarıcı, yaralının dilini çıkaramayınca, boğulmaması için boğazını kesici aletle delip hayatta kalmasını sağladı. Yaralı daha sonra gelen 112 ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Akyazı ilçe merkezinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Behçet Çelik yönetimindeki 54 HV 173 plakalı motosiklet, önünde gitmekte olan Ahmet Sapoğlu'nun kullandığı 54 HC 015 plakalı hafif ticari araca çarptı. Motosiklet sürücüsü çarpmanın şiddetiyle aracın altına girdi.

MOTOR SÜRÜCÜSÜ BAŞINDAN DARBE ALINCA AĞIR YARALANDI

Kazada motosiklet sürücüsü Behçet Çelik başından aldığı darbeler sonrasında ağır yaralandı. Kazayı gören diğer vatandaşlarla birlikte olay yerine gelen Akyazı 2 Nolu Aile Sağlık Merkezi doktorlarından Bircan Yarıcı, motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sürücünün kaza sonrasında dilinin boğazına kaçtığını ve nefes alamadığını belirleyen kadın doktor, önce dili çıkarmak için çevre esnafından bir kaşık bulmalarını istedi.

DOKTOR KAŞIK BULAMAYINCA BOĞAZINI DELMEK ZORUNDA KALDI

Kaşık bulunamayınca yaralının kaybedilme tehlikesi nedeniyle Dr. Yarıcı onun nefes almasını sağlayıp, hayatta kalabilmesi için son çare olarak boğazını delmekte buldu. Yaralı daha sonra olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerine teslim edilirken, Doktor Bircan Yarıcı yaptığı müdahaleleri de onlara anlattı.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜNÜN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Akyazı Devlet Hastanesi'nde müdahalesi yapılan motosiklet sürücüsü, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Yaralı motosiklet sürücüsü Çelik'in sağlık durumunun düzelmekte olduğu belirtildi.




Yorumlar

sagirsultan dedi ki…
Yaralının Boğazını delerek hayatını kurtarmış.
kazazedenin boğazını delip kurtaran kadın doktor
kahraman olmuş. sakaryalı kadın doktor bircan yarıcı hakkatten de yarmış adamın boğazını

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları