İstanbul'a ne zaman kar yağacak




İstanbul'a Ne zaman Kar yağacak 2013


az kaldı canlar meteoroloji genel müdürlüğünden alınan bilgiye göre 6 ocak kar var kaar. işte istanbula kar geliyor mu haberi;
istanbula+ne+zaman+kar+yağacak

GÜNCELLEME 2017: İstanbul'da kar bekleyenler için ve ne zaman yağacak diye merak edenler için DAİMA GÜNCEL Google İstanbul Kar yağışı haberlerini BURADAN Görebilirsiniz. bağlantı daima güncel ve en son istanbul kar haberlerini verir.
19.11.2017 kasım da baktık ta meteoroloji Salı günü istanbul'a kar geliyor demiş. yani 21 kasımda bakalım göreceğiz.

------Eski haber ----
ANKARA - AA 2013 - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul, pazar gününe karla başlayacak. Kar yağışı, pazartesi ve salı günleri de devam edecek. Hava sıcaklığı 3-6, pazar 1-3, pazartesi 0-3, salı eksi 1-2 derece olacak.
Yetkililer, hava sıcaklığının eksi 1 derecenin altına düşmesi beklenen İstanbul için buzlanma ve don uyarısında bulundu.

Soğuk ve yağışlı hava geliyor
Tahminlere göre, 6 Ocak Pazar günü; doğu bölgelerde devam edecek yağışlara ilave olarak, ülkenin kuzeybatı kesimleri Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek.
Yurdun büyük bir bölümünde görülecek yağışlar, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güney ve batısında kuvvetli, Akdeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyinde yağmur ve sağanak, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.
Yağışlar, önümüzdeki hafta ortasına kadar ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde kar şeklinde etkili olmaya devam edecek.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster