Kıyafet Yardımı yapmak istiyorum




2. el Kıyafet Yardımı yapmak istiyorum

Aslında Giymediğim eski kıyafetlerimden kurtulmak istiyorum diyenler için ikinci el kıyafet toplama kampanyası ile ilgili eski bir haberimiz.



İstanbul Ankara İzmir Kısacası Her yerden Kullanmadığımız Kıyafetleri değerlendirmek için ve  "sağ tarafa" yazılması için sizlerle Twitterdan @yaziyor Serdar Tuncer  abim Aracılığı ile bir hayır işi paylaşıyorum benim sevgili patlak okurlarım. Kullanmadığınız giysiler Kışlık kıyafetler Ayakkabı battaniye ne varsa Ülkemizdeki Suriyeli Göçmenlere gönderebilir mişiz. yani burdan sadece kullanmadığımız giymediğimiz çöpe atmaya kıyamadığımız "Değersiz Gördüğümüz" şeyleri paylaşma anlamı çıkarmayalım Saraçhanede soğukta yatan Suriye'li Ailelerle sıcak birşeyler paylaşalım ensar olalım etkinliğinde durumu iyi olanlar Allah ile ticaretini yüksek meblağda yapsın. size yemin ediyorum en kârlı yatırım.

kıyafet+yardımı+yapmak+istiyorum


Kıyafet yardımı yapmak isteyenler - Eski Kıyafetleri Nereye verebiliriz diyenler
evet kıyafet yardımı yapmak istiyorum eski kıyafetleri giysileri nereye verebilirim diyenler
0539 772 45 44 no ya ulaşacaklarmış twitter adresi @avahapy


etiketler: eski kıyafetleri bağışlama istanbul, eski kıyafetleri nereye verebiliriz,eskiyen kıyafetleri değerlendirme, eski giysileri nereye verebiliriz, eski giysileri bağışlama, eski giysi bağış, eski giysilerimi nereye verebilirim, eski giysileri nereye verebilirim, eskiyen giysileri bağışlama, eski kıyafet yardım,eski kıyafetleri nereye verebiliriz istanbul, eski kıyafet bağış kabul eden kuruluşlar hayır dernekleri, giyecek yardımı yapmak istiyorum, eski giyecekeleri bağışlama istanbul, eski giyecekleri nereye verebiliriz,doğuya kıyafet yardımı kıyafet yardımı nereye yapılır, eski giysi yardımı , eski kıyafet yardımı giysi yardımı yapmak istiyorum giysi yardımı



Yorumlar

Unknown dedi ki…
Selâmünaleyküm Kardeş. Başakşehir finalde fizik ogretmeniyim. Elimizde, sinifca biriktirmeye basladigimiz, eski ama temizlenmis kiyafetler var. Numaraya ulasilamiyor.
Editor-Octopus dedi ki…
Aleykum selam hocam. bu haber 2013 yılına ait bir haber.
fakat telefon numarası olan şahsın twitter adresi hala kullanılıyor istersen twitter dan irtibat kur @avahapy
Unknown dedi ki…
Bu ne sacmalik ortada ulasabilecegimiz tlno yok

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster