Berkin Elvan Fidan ve Koministler




Berkin Elvan Fidan ve Koministler


Yazım çok kısa ve öz gündem hakkındaki görüşlerim olacak.
berkin+elvan+fidan+ve+koministler
1 Kominizmin ve koministlerin 1. amacı Devrimle (yani zorbalıkla yakıp yıkarak) iktidarı ele geçirmektir. ve bunun için de 1. kural masum ve ezilen halkları (kendilerince) bir şekilde kışkırtarak olayların içine çekmek, olayları büyütmek ve devlet çaresiz imajı vermektir.

2 Hayatlarında hiç fidan dikmemiş, belki de ağaca ve yeşile bir kere çevreci gözüyle bakmamış insanlar Gezi Olaylarında birden ve derinden gelen ağaç sevgisi ile ortalığı birbirine katmıştır devrim için zemin hazırlamaya çalışmıştır. bu aşşağılık bir durumdur.

3 Hayatlarında hiç Berkin gibi bir çocuğun elinden tutmamış hatta yüzüne merhamet nazarıyla bile bakmamış insanlar bugün Berkin Elvan ın masum ve minik cesedini Devleti karıştırma malzemesi olarak kullanmak istemektedir. bu aşşağılıktan insanlıktan ve hatta hayvanlıktan bile daha aşağı bir durumdur.

son olarak;

4. Kominizm bitmiştir. bu ülke ne yaparsanız yapın kominist ayaklanmalara sizin aptal şapşal oyunlarınıza gelecek kadar enayi değildir. Milletimizi her türlü fitne ve fücura rağmen kardeştir.

5. Masum ve tamamen insani insiyatifle bu kışkırtmalardan yana taraf alan "ama o da küçücük bir çocuktu biraz insaf vicdan" diyerek vicdani duyguları kullanılarak fitne saflarına çekilmeye çalışan insanlar. evet o daha küçüktü Allah rahmet eylesin keşke böyle olaylar olmasaydı ama şimdi kaş yaparken göz çıkarma olayına malzeme ediliyorsunuz.
bu kışkırtmalarla yapılmak istenen yeni Berkinler ölsün yeni kışkırtmalar olsun ülke karışsın Devrim olsun.

Alet olmayın Dönün kardeşlerinizin arasına ve sessizce seyredin. hiçbir zaman gaza gelmeyin.

fitne+hadisi



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster