Yerden Yüksek Otomobil isteyenlere : Kia Soul fiyat ve özellikler





kia+soul+2014+özellikleri

Kia Soul: Yerden Yüksek Araba Sevenlere



(SOUL Ne demek: Ruh demek)Onu bugün yol kenarında gördüm. gerçekten yerden yüksek ve iri bir otomobil. aslında suv.
şimdi sizlere 2014 model Kia soul otomobilin fiyatı özellikleri ve resimlerini paylaşıyorum sahibinden 2. el kia soul Almak isterseniz fiyatları 40bin tl den başlıyor. kia soul 2014 sıfır fiyatı henüz sitesinde yok. ama kia soul 2013 dizel fiyatı 63 bin tl den başlıyor. otomatik vites kia soul fiyatı ise 65 küsür. 2014 leri varın siz düşünün. ama ne yalan söyleyeyim at gibi araba.

kia+soul

daha ne olsun Modifiyeli Kia soul, Beyaz kia soul, üstü açık kia soul arazi modeli kia soul hepsini paylaştım. bakın 1 aydır haberlerimi beğenip like mike yapmıyorsunuz twitter da falan paylaşmıyorsunuz bunu bari paylaşın. ne yani siyasete girmiyorum tape mape paylaşmıyorum onu bunu milletin değer verdiği insanları karalamıyorum diye mi bu tripleriniz. başlarım sizin tribinize gidin sözcü okuyun o zaman.



kia+soul+iç+tasarım


KİA SOUL ÖZELLİKLERİ;
1.6 CRDI motor
Dizel/benzinli
4 silindir
otomatik/ düz vites
otomatik Yokuşta kalkış sistemi
yakıt tüketimi şehir içi 100 km düz vites: 5.7lt otomatik vites 7.4 lt
6 ileri vites
yerden yüksekliği: ?



kia+soul+sahibinden


kia soul üstü açık


ilgili;

KIA Soul yakıt tüketimi nasıldır? KIA'nın Soul modelinin bagaj hacmi nedir? KIA Soul'un teknik özellikleri sayfanın devamında.Kia Soul'un panoramik Suroof'u son derece fonksiyonel . Deri direksiyon simidi ve 18″ çift renk alaşımlı jantları ile dikkati çekiyor. Kia Soul teknik Özellikleri. Motor Tipi. 4 Silindir CRDI.Yeni Soul, Kia markasının ruhunu yansıtan bir parça. Şahsına münhasır keskin çizgileri var. GENEL ÖZELLİKLERİ Kia Soul, 4 silindirli ve 1582 silindir hacmine sahip bir otomobil.Kia Soul Ötv Fiyatı ve Özellikleri,Kia Soul, 2008'den beri Koreli şirket Kia Motors tarafından üretilen bir yolcu arabasıdır. Kia Soul: teknik özellikler. Dışarıdan, büyük bir araba oldukça varstandart boyutlar.Kia Soul Nasıl Kia Soul Alınır mı Kia Soul Yorumları - Otomotiv Lobisi
Diğer özellikleri kilogram cinsinden boş ağırlığı (min/maks); 1.350/1.492. Kia Soul Alınır mı ? Tüm teknik özelliklerine baktıktan sonra kullanımı rahat modellerden biri olduğu aşikârdır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster