Android oyun fikri





Android oyun fikri


YENİ KLAVYEMİ TEST ETTİM
normal bir şekilde ellerini klavyeden kaldırmadan yazı yazmak. iyiymiş be bir de şu klavyenin bir ayağı kopmuş olmasa daha iyi olacakmış.
o logitech klavye neydi öyle l harfi bi basmaz bi çift basar insanı kangren ediyordu. Allah'a şükür bu klavye on numara aslında bu klavyeyle yazarken aklıma bir fikir geldi.

ANDROİD ELİF-BA-TYPE OYUNU

android+oyun+fikri
meşhur bir klavye oyunu var ismi z-type miydi neydi kelimeler iniyor sende o kelimeleri klavyeyle inmeden yazmaya çalışıyorsun. burada
yazdığın zaman aşağıdaki namlu gayet güzel efektli ve sesli bir biçimde o kelimeyi vurup patlatıyor parçalara ayırıyor. işte bunun gibi dokunmatik ekranlı android cep telefonları ve tabletler için elif-type isminde arapça klavye oyunu yapacaksın hem arapçayı yazmayı öğrenirsin hemde harfleri ama klavyede atıyorum birinci levelde elif be te se şeklinde kolay kolay sadece harfler gelecek dokunmatik klavyede de türkçe olarak elif be - te se yazacak. ikinci level de dokunmatik klavye değişecek elif e be de b filan olacak üstün esre ötre ayrı bir yerde olacak atıyorum yukardan ebidu diyebir kelime mi iniyor. oyuncu elif e bastıktan sonra |üstün|e be ye bastıktan sonra |esre| ye dat a bastıktan sonra |ötre| ye basacak böylece ebidu kelimesini yazmış olacak ve namlu ebidu ya ateş edip vuracak tabii bu işlem yani kelimenin inme hızı bu işlemi yapmaya uygun bir zaman sürecinde gerçekleşecek. vurduğu anda ebiduu dedikten sonra boom patlama ve parçalanma efekti.
nasıl bir oyun olur? süper değil mi özellikle de oyun zorlukları bebek-çocuk-büyük-molla şeklinde herkesin rahatça oynayabileceği seviyede olursa leveller elf ba ya uygun bir şekilde önce harfler sonra üstün sonra esre sonra ötre cezm şedde gibi harekeler sonra harfleri birleştirme filan oyun oynanış ve efekt olarak z-type benzerse dünya ahıret yararına o kadar faydalı bir oyun olur ki. hem oynaması zevkli hemde arapça öğreniyorsun. süper fikir yaa. neyse yeni klavyemi böylece test ettim sessizliğinden yumuşaklığından el desteği yerinden hızından gayet memnun kaldım. tek sıkıntısı ayağının teki kırık yazarken dingildiyo. onu da bir destekle hallederiz inşaAllah.
bu arada ekran görüntüsü almak için hazır oyunu açmışken biraz oynayayım dedim 11level geçtikten sonra sıkıldım. siz kaç yapabilirsiniz acaba? klavye kullanışım iyidir. hiç klavyeden ellerimi kaldırmadan ve harflere bakmadan ekrana bakarak 10 parmak şakır şakır yazarım. çünkü klavye ile yazmaya bayılıyorum. yakında inşaAllah sessiz sakin bir mekan bulursam kitap yazacağım.
Hadi Selametle.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları