Eskişehirde başıboş köpekler yemek getiren kadını parçaladı




Eskişehirde başıboş köpekler yemek getiren kadını parçaladı


Erinç Pütün Oraya gittiğinde daha dönemeyeceğini bilemezdi


Burda da Kurtköy de de çok var bazen gelene geçene havlıyorlar lüküs  semtlerden toplayıp bizim bulunduğumuz varoş semtlere salıyorlar (biliyorum lüx yazılıyor). bi daha da dönüp bakmıyorlar hayvan aç mı tok mu kudurmuş mu uyuz mu olmuş.Yetkililere sesleniyoruz Artık buna bi çare bulunsun. Aşağıdaki haber 15 mart 2015 haberi taze sıcak
twitterda konusu geçince paylaşayım dedim buyurun Kadın insaniyetlik yapıyor bi kap yemek alıp başıboş köpeklerin yanına gidiyor Kadıncuvazı parçalayıp öldürüyorlar.Allah rahmet eylesin.


Eskişehir’de boş arazide beslemek için gittiği sokak köpekleri tarafından öldürülen Erinç Pütün’ün annesi Serpil Pütün, “Kızım hayvanları ve doğayı severdi. Ama böyle oldu. Daha önce de saldırıya uğramıştı” diye konuştu. Pütün, “Çok üzgünüm, ne diyeceğimi bilemiyorum” dedi.

Hayvansever Erinç Pütün’ün cesedi Eskişehir Batı Mahallesi’ndeki boş bir alanda bulunmuştu. Ön otopsi incelemesinde Pütün’ün köpek ısırmasına bağlı kanamalar nedeniyle öldüğü belirlendi. Pütün’ün annesi Serpil Pütün, kızının daha önce de köpeklerin saldırısına uğradığını ancak onlara yardım etmeye devam ettiğini anlattı.

Gözü yaşlı anne Pütün, “Kızım hayvanları ve doğayı severdi. Onlarla dostluk eder, yardım ederdi. Sonuç böyle oldu. Çok üzgünüm” duygularını ifade etti.

"İNSAN YİYEN KÖPEKLER İTLAF EDİLMELİ"
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şağdan Başkaya, AA’ya yaptığı açıklamada, söz konusu olaya karışan köpeklerin hem otopsilerini yapmak hem de insan yemeye alışmış köpekleri ortadan kaldırmak için itlaf edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Hemen diyoruz, çünkü zaman geçtikçe pençe, ağız, mide gibi yerlerindeki delillere ulaşmak zorlaşacak veya imkansızlaşacaktır” diye konuştu.

"BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNU VAR"
“Sokak köpeği değil, başıboş köpek sorunu var” diyen Başkaya, “Zira başıboş dolaşan köpekler sadece sokaklarda değil, kırsal kesimlerimizde de çok ciddi ve giderek büyüyen bir sorundur. Türkiye’nin onlarca yıldır devam eden başıboş köpek sorunu bu şekilde ele alınmaya devam ettikçe daha uzun yıllar boyunca başımızı ağrıtmaya devam edecektir” dedi.


---- 2015 haberi güncelliğini yitirmiş resim bağlantı ve videolar kaldırıldı ----



Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster