Samsung wave bada telefonu modem olarak kullanmak





wave bada telefonu modem olarak kullanmak


Merhaba internet bağlantımda problem oluştu samsung wave s8500 telefonumu modem olarak kullanmak istedim ve bada 1.2 li samsung wave s8500 telefonumu modem olarak kullanma programı yada başka birşeysi indirmeden ufak bir ayarla samsung wave badalı cep telefonumu modem olarak kullanıyorum. şimdi siz sevgili samsung badalı cep telefonu kullanan okuyucular için nasıl yapıldığını paylaşacağım.

samsung+cep+telefonu+modem+olarak+kullanma
Bada cep Telefonunu (Wave 1-2) Modem Olarak Kullanma
Kies programında internete bağlanma özelliği yok. oturdum düşündüm böyle güzel bir telefonun nasıl modem olarak kullanma özelliği olmaz yani samsung wave cep telefonunun interneti ile bilgisayarı nasıl internete bağlayamam. dikkat edin laptopu demiyorum wifi özelliği olmaya bluetoothu olmayan sıradan bir masaüstü bilgisayarı telefonun modemi ile kullanmaktan bahsediyorum.

SAMSUNG WAVE CEP TELEFONUNU MODEM OLARAK KULLANMA

Yani samsung wave cep telefonunun internetini kullanarak pc den internete girmek

1. Önce telefonununuzun USB bağlantı ayarını değiştireceğiz

menü --> Ayarlar --> Bağlantılar -->USB


buraya gelip usb nizi "bağlanırken sor" yapacağız.

daha sonra usb kablomuzla telefonumuzu bilgisayara bağlayacağız.

telefon ekranındaki bağlantı seçeneklerinden "internet paylaştırma" yı seçip
ekrana gelen talimatları uygulayacağız. resimlerdeki rakamlar şebeke seçimine göre otomatik men dolduruluyor. işte aşağıda ilgili resimler.

SAMSUNG WAVE BADA CEP TELEFONUNUN İNTERNETİNİ BİLGİSAYARDA KULLANMA RESİMLİ ANLATIM

Üstteki usb ayarını yapıp telefonu bağladıktan sonra pc size bağlantı programlarını kurduruyor. en son gelen "Kullanıcı adı şifre" çevirmeli ağ şifrelerine ve kullanıcı adına vodafone yazacaksınız.




Country i Turkey
yaptık mı networka avea vodefone tr ve turkcell otomatikmen geliyor
kendi operatörümüzü seçtik mi resimdeki kutular otomatikmen doluyor.






ilgili;
wave bada telefonu modem olarak kullanmak
wave bada telefonu modem olarak kullanmak Merhaba internet bağlantımda problem oluştu samsung wave s8500 telefonumu modem olarak kullanmak istedim ve bada 1.2 li samsung wave s8500 telefonumu modem olarak kullanma programı yada başka birşeysi indirmeden ufak bir ayarla samsung wave badalı cep telefonumu modem olarak kullanıyorum. şimdi siz sevgili samsung badalı cep telefonu kullanan ...
Samsung Wave Wi-Fi Mobil AP Ayarları | internet Destek
wwwyaparimbencom/samsung-wave-mobil-ap-wi-fi-hotspot...
Samsung Wave Wi-Fi Mobil AP Ayarları Samsung Wave Bada 1.2 Wi-Fi HotSpot özelliğinin (modem olarak kullanmak) nasıl kullanıldığı hakkında ekran görüntüleri ile bir anlatım gerçekleştirdik. Bu makalede Wave Bada 1.2 Wi-Fi HotSpot özeliğinin kullanımı göreceksiniz.
Samsung Wave 2 Modem Olarak Kullanmak (Hotspot ...
wwwteknolojicozumucom/samsung-wave-2-modem-olarak...
Bada işletim sistemli bir samsung wave teletonunuz var ve internet paketiniz var fakat yanınızdaki laptopun interneti yok mu ? O halde hemen harekete geç ve telefonun internetini bir wifi modem gibi açmak için makaleyi okumaya devam et..
Mobil interneti pc den kullanmak bada işletim sisteminde ...
wwwmaxicepcom/forum/konu/mobil-interneti-pc-den...
arkadaşlar, bende wave 2 var ve ben mobil interneti pc de kullanmak istiyorum, bu kies ile mümkünmü, ben bulamadım. şimdiden teşekkür ederim.
Samsung Wave Wi-Fi Mobil AP Ayarları - TeknoCozumlercom
teknocozumlercom/samsung-wave-wi-fi-mobil-ap-ayarlari
Samsung Wave Bada 1.2 Wi-Fi HotSpot özelliğinin (modem olarak kullanmak) nasıl kullanıldığı hakkında ekran görüntüleri ile bir anlatım gerçekleştirdik.
Samsung wawe s5253 modem olarak kullanılabilir mi - MaxiCep
wwwmaxicepcom/forum/konu/samsung-wawe-s5253-modem-olarak...
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum . ama bazı yerlerde bu telefonun modem olarak kullanılamadığını savunuyorlar . aranızda bu telefonu samsung pc studio vb. bir programla modem olarak kullanabilen arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi ?
Nisan 2014 - patlakhaber.com
https://www.patlakhaber.com/2014/04
Samsung wave bada telefonu modem olarak kullanmak Bil-Bul-Ogren wave bada telefonu modem olarak kullanmak Merhaba internet bağlantımda problem oluştu samsung wave s8500 telefonumu modem olarak kullanmak...
Samsung Wave II GT-S8530 Bada 2 Android 4.2.2 jellybean ...
cepreset.net/2015/06/samsung-wave-ii-gt-s8530-bada-2-android.html
Bada 2 Android 4.2.2 jellybean,Samsung Wave II GT-S8530 Android 4.2.2 jellybean Yükleme,Samsung Wave II GT-S8530 Android Çevirme,Samsung. ... Sizin seçenekleri aşağıdaki gibi anahtar combo kullanmak gezinmek için, orada pek çok seçenek görmek mümkün olacak ... Do not kaldırmak zImage dosyasını ve modem dizini.
Samsung Wave525 Kullanma Kılavuzu - cepyazilimcom
cepyazilim.com/samsung-wave525-kullanma-kilavuzu.html
Benim GT-S5253 Samsung Cep telefonu var önce ekranda dosya silmek istedim ekran bir süre dondu daha sonra pilini çıkarttım tekrar taktım acıldı ve tekrar silmek istedim yine aynısı oldu.Tekrar pili çıkarttım taktım bundan sonra da ekranda sadece SAMSUNG WAVE 525 GT-S5253 Görünüyor ve hiç bir işlem yok.
Samsung Galaxy S i9000 ve Samsung Wave S8500'ün ticari ...
wwwdonanimhabercom/mobil-isletim-sistemleri/haberleri/...
Bada işletim sistemli Samsung Wave S8500 . ... (Basit bir ekleme yapılabilecekken neden internet kotamı radyom için kullanmak zorunda bırakılıyorum ki :, bu saçmalığın dik alası. Koyarsın telefona radyoyu, isteyen internetten de dinler.) ... Örneğin en basit örnek olarak ben, önümüzdeki günlerde Iphone 4'ün



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın