Antalya da tatil olan okullar




Antalyada Yağmurdan Dolayı Tatil olan okullar var



11 EKİM (yarın) ANTALYA'DA OKULLAR TATİL
Cihan ve Anadolu Ajanstan geçen ve tembel öğrencileri sevindiren bu haberi paylaşalım;

Antalya'da dün akşam saatlerinde etkisini artıran yağış ve fırtına, Aksu ilçesi ile Lara bölgesinde etkili oldu. Buralarda çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Kent merkezinde akşam saatlerinde metrekareye 279 kilogram yağış düştü. Yağış ve fırtına nedeniyle 60'tan fazla uçuşta gecikmeler yaşandı. Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kent merkezindeki şiddetli rüzgarın bugün akşama kadar devam edeceğini bildirdi. Fırtınanın hızının zaman zaman 80 kilometreye kadar ulaşacağı aktarıldı. Antalya Valiliği, şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle bugün merkez ve 19 ilçedeki ilk ve ortaöğretim okullarının tatil edildiğini açıkladı. İzmir'de gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı şiddetlenen yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Sağanak sebebiyle Hatay ve Güzelyalı semtleriyle, Narlıdere ilçesinde bazı ev ve işyerlerini su bastı. Şehir merkezinde çok sayıda maddî hasarlı trafik kazası yaşandı. Ekipler, Konak ilçesinde su baskınlarına karşı yoğun önlem aldı. İzmir şehir merkezinde metrekareye 41 kilogram yağış düştü. Kırklareli'nde de yağışta, 8 saat içinde metrekareye 24,4 kilogram yağmur yağdı.
okullar tatil oldu Haberi PHA

haberin etiketleri;
Antalyada yarın okullar tatil mi? tatil olan ilçeler, okullar kaç gün tatil, okullar tatil oldu haberi, okul var mı yok mu, okula gidilecek mi, gidiliyor mu, nerelerde tatil oldu?,Liseler tatil mi, ilkokullar, ortaöğretim, ortaokullar tatil mi,ilköğretim okulları tatil mi

EN GÜNCEL ANTALYA OKULLAR TATİL HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN



Yorumlar

radikal dedi ki…
daha açıklma yapılmadı bu haber doğru deil.
sagirsultan dedi ki…
Doğru Doğru..
sagirsultan dedi ki…
Gebiz Beldesi'nin Haskızılören Köyü'nde meydana gelen sel sonrası 6 kişi kayboldu. Sel nedeniyle bölgede ulaşımın sağlandığı 3 köprü yıkılırken, bazı köylerle de telefon bağlantısı kesildi. Bölgedeki kayıp vatandaşların bulunması için arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.

KAYIPLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Antalya'nın Serik İlçesi Gebiz Beldesi'ne bağlı Haskızılören Köyü'nde kaybolan 6 kişinin kimlikleri belirlendi. Haber alınamayan kişilerin Hasan Bulut, Hulusi Kutlu, Fatma Kutlu, Ayşe Beşbaş, Süleyman Çelik ve Meryem Çelik olduğu açıklandı.

KAYIPLARDAN 1'İNİN CESEDİNE ULAŞILDI
Antalya'nın Serik İlçesi Gebiz Beldesi'ne bağlı Haskızılören Köyü'nde aşırı yağış nedeniyle kaybolan 6 kişiden Ayşe Beşbaş'ın cesedi bulundu. Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, Beşbaş'ın cesedinin Haskızılören Köyü'nde bulunduğunu, diğer kayıp 5 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Ayşe Beşbaş'ın kayıp olanlardan Fatma ve Hulusi Kutlu'nun kızı olduğunu, İstanbul'dan anne ve babasının ziyaretine geldiği belirtildi.

MANİSA'DA DA CAN ALDI
Manisa Gördes'te 1 kişi öldü, enkaz altındakilere ulaşılmaya çalışılıyor

HAVADAN GIDA KOLİLERİ
Gebiz Orman İşletme Şefliği'nin bahçesinden havalanan orman helikopterleri, köprülerin yıkımı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı köylere havadan gıda kolileri atıyor.

SEL DENİZLİ'DE CAN ALDI
Denizli'de de şiddetli yağmur hayatı olumsuz yönde etkilerken, Çameli İlçesi'ne bağlı Karabayır Köyü'nde oluşan sel sularına kapılan 60 yaşındaki Sıdıka Gümüş yaşamını yitirdi.

Sağanak yağmur Ege ve Akdeniz'deki birçok ilde olduğu gibi Denizli'de yaşamı felç etti. Yağış, özellikle Çameli, Kale ve Tavas ilçelerinde etkili oldu. Çameli İlçesi'ne bağlı Karabayır Köyü'nde dere yatağı aşırı yağış sonucu taştı. Ahırını sel sularının doldurduğu gören Sıdıka Gümüş, 4 ineğini kurtarmak için ahıra girdi. Bu sırada sel suları ahırı doldurdu. 4 çocuk annesi Gümüş, sel sularına kapılıp can verirken, 4 ineği de telef oldu. Köyde bazı evler de sel sularından etkilenerek hasar gördü.

Tavas İlçesi'nin Ebecik Köyü'nde de çoban Bayram Albaş'a ait 20 küçükbaş hayvan dere yatağından taşan sel sularına kapılarak telef oldu.

Kale İlçesi'ne bağlı Köprübaşı Köyü'nde ise bir süt toplama merkezi ile akaryakıt istasyonunda sel nedeniyle hasar oluştu. Demirciler Köyü'nde ise bir hidroelektrik santralinde hasar meydana geldi.
Beyazgazete 13 dk önce

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları