Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki yolsuzluk iddiaları




Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yolsuzlukları iddiası

Melih Gökçek Kemal Kılıçdaroğlu Balonunu patlattı.

Kılıçdaroğlunun+yolsuzlukları
Kılıçdaroğlunun Balonunu patlattı
KILIÇDAROĞLU HAKKINDA ŞOK İDDİALAR
Samanyoluhaber'e konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek CHP Genel başkanı ve "Halkın Doğrusu Kılıçdaroğlu" nun bütün yolsuzluklarını bir bir belgelerle anlattı ve Kılıçdaroğlu
yazılı balonu pat diye patlattı.
patlakhaber'e de bu haberi patlatmak yakışır.
önce kılıçdaroğlunun yolsuzluklarını bir bir madde madde okuyalım sonra bu haberin videolarını paylaşırız haberi tabii ki samanyoluhaber den alıntıladık.



ŞOK İDDİA CHP KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN YOLSUZLUKLARINDAN BİR KISMI
Bir kısmı diyoruz çünkü Melih Gökçek devamının olduğunu ve ilerde açıklayacağını söyledi
bizi takip edin.

KILIÇDAROĞLUNUN YOLSUZLUKLARI İDDİASI
Siyaset dünyası son günlerdeAnkaraBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ortaya çıkardığıCHPLideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Balıkkesir'in Pelitköy Beldesi'ndeki “havuzlu villası” konusunu tartışıyor. 2008'de bir özel TV'de karşı karşıya gelen ikilinin tartışmasının ardından Gökçe yeni hamlesiyle Kılıçdaroğlu'na karşı büyük bir üstünlük de kurmuş oldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villasını ispat etmesinden sonra devamını da getireceği öğrenildi. Gökçek dün, 24'teki canlı yayında Kılıçdaroğlu hakkında şu iddialarda bulundu:

HAVUZU BÜYÜK: Kılıçdaroğlu ‘havuzlu villa' üzerinden Başbakan'a yüklendi ama havuzlu villası olduğunu ispat ettim. Üstelik Başbakan'ın çocuklarının oturduğu sitede 22 eve bir havuz düşüyor. Kılıçdaroğlu'nun sitesinde 19 eve bir havuz düşüyor. Başbakan'ın havuzu 11'e 5 metre. Kılıçdaroğlu'nun havuzu 19'a 6 metre.

OĞLUNA USÜLSÜZ SİGORTA: Kılıçdaroğlu 97'de Müsteşar yardımcısıyken oğlu Kerem'i 14 yaşındayken erken emekli olabilsin diye çalışmıyorken çalıştı gösterdi.

10 AYLIK TORUN REKLAMCI: 10 aylık torununu reklam şirketine 2008'de çıkan SGK yasasından bir gün önce iki günlüğüne sigorta yaptırdı.

HAK ETMEDEN EMEKLİLİK: Bütün bunlar haksız yere 18 yıl erken emekli olup maaş alabilmeleri demek. Babaları SSK Genel Müdürlüğü yaptığı için tekniği biliyor ve kendi yaptırdı.

KIZINA SINAVSIZ İŞ: Kızı Vakıflar Bankası'nda imtihansız olarak işe alındı. Bu kadar iş bekleyen insanın hakkı ne olacak? Kendi kızına olunca torpil yapıyor.

PEKİ BUNLAR ETİK Mİ: Bu konular gündeme gelince “etik değil” diyor. Oysa kendisi Mehmet Sevigen'in inşaat işiyle ilgili “etik değil istifa etmeli” demişti. Madem oğlunu, torununu, kızın kayırman etik değil o zaman Sevigen'e yaptığın çağrıdaki gibi sen de istifa et.

SSK'YA AKRABA DOLDURDU: Bir taraftan da diyor ki, ben akrabalarımı kayırmayacağım. Kendisi SSK Genel Müdürü olduğu dönemde 70 akrabasını işe aldırdı. Bir sefer genel müdürlük eline geçmiş; torunu, oğlu, kızı, 70 akrabasını abad etmiş. Bi de Başbakan olsa siz görün...

ALTI YILDA KAZAN DEĞİŞTİREMEDİ: Seçim kampanyasında “biz bir hastaneyi 2 yılda yaparız” dedi. Kendisinin SSK Genel Müdürü olduğu döneminde SSK Afyon Hastanesinin kalorifer kazanı yenileme işi tam 6 yılda bitirilebilmiş.Başbakan Erdoğan6 yılda 68 ile doğalgaz götürdü.

Kılıçdaroğlunun+yolsuzlukları
HALKIN DOĞRUSU!...
KILIÇDAROĞLU GİDİCİ: Önder Sav'ın planı var: Hakkı Suha Okay'ı getirecek. Okay'ın kardeşinin uyuşturucu problemi var. O çözülebilirse Okay olcak. Olmazsa Süheyl Batum getirilecek. Plasede ise Deniz Baykal var. Kılıçdaroğlu kesin gidici ama yerine kimin geleceğini net söyleyemiyorum.

ZEYTİNLİK KATLİAMI 

Kılıçdaroğlu'nun ortaya çıkan havuzlu villasının arsasının, daha önceden zeytinlik olduğu ve villalar için tüm zeytinlerin kesildiği tespit edildi. Halen, villa sahiplerinin talepleri doğrultusunda her villanın bahçesinde birer zeytin ağacı bırakıldı. . Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villasının bulunduğu kooperatifte, yaklaşık 10 CHP milletvekilinin de hissesinin yani villasının bulunduğu belirtildi.

BAŞKAN'A SORUŞTURMA
Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası Pelitköy'de de çeşitli rahatsızlıklara neden oldu. Belde de bulunan diğer kooperatiflerin şikayetleri üzerine, CHP'li Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık hakkında Kaymakamlık başta olmak üzere bir çok kurum tarafından soruşturma açıldı.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster