Açıköğretim Lisesi Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2010-2011




Açıköğretim Lisesi Kayıtları Ne Zaman Başlıyor
2010-2011 açıköğretim lisesi kayıtları ne zaman başlıyor.Açıköğretim Lisesi Kayıtları Ne zaman başlıyor,2010-2011 aol.meb.gov.tr.

açıköğretim lisesi kayıtları başlıyor.Kayıt yaptırmak isteyenler bugün kayıt yaptırabilir.Gazetevan.com dan alıntıladığımız haber:

Açiköğretim Lisesi Kayitlari Ne Zaman Başlıyor


Açık öğretim lisesi kayıtları yarın başlayacak

Açık öğretim lisesi kayıtları yarın başlayacak. Açık öğretim lisesiyle ilgili tüm bilgiler ''https://aol.meb.gov.tr'' adresli internet sitesinden alınabiliyor.

Bursa Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, yaptığı yazılı açıklamada, açık öğretim sisteminin öğrenimlerini tamamlayamayanlar için önemli bir hizmet olduğunu belirtti.

Açık öğretim lisesinin, ilköğretimi tamamlayan ancak ortaöğretime devam edemeyenler ile ortaöğretimden ayrılanlara öğrenim fırsatı verdiğini ifade eden Gülsar, şunları kaydetti:

''Açık öğretim lisesine kayıtlar 16 Ağustosta başlayacak. Kayıt yaptırmak isteyenler 16 Ağustos ile 17 Eylül arasında halk eğitim merkezlerine başvurabilecek. Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptıramayanlar ise 20 ile 24 Eylül arasında mazeretlerini beyan etmek suretiyle kayıt yaptırabilecek.''

Açıklamaya göre, adaylardan müracaat sırasında nüfus cüzdanı fotokopisi, ilköğretim okulu diplomasının aslı (ortaöğretimden ayrıldıysa tasdikname), son 6 ay içinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf ve kayıt ücretini yatırdığına dair banka dekontu isteniyor.

eğitim yılındaki sınav takvimine göre, açık öğretim lisesinin 1. dönem sınavları 15-16 Ocak 2011, 2. dönem sınavları 7-8 Mayıs 2011, 3. dönem sınavları 23-24 Temmuz 2011'de yapılacak.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster