En Komik İtiraflar




Ne insanlar var Dedirten Çok Komik İtiraflar


saat gecenin 3 ü olmuş ben hâlâ itiraf com dan komik itiraflar okuyor ve gece gece sesli gülüyorum. gerçekten bu komik itiraflar çok eğlendirici ve çok komik. içinde çok enteresan itiraflar var çocuk itirafları sevgili itirafları var yani okuduğunuz zaman sizi alıp götürüyor.
bende bu çok komik itiraflar içinden en komiklerini sizler için siteme alıntılayıp yatacağım
itiraf ediyorum bğendiğim birşeyi bütün dünya ile paylaşmaya bayılıyorum.

işte itiraf com daki en komik en eğlenceli en güzel en enteresan itiraflar.
tebrik ediyorum bütün itirafcıları..
-------------------------------------------


Vazgeçtim istemiyorum

Anneme sürekli "Seni çok seviyorum" diye mesaj atan babama "Hep anneme mesaj atıyorsun! Biz neciyiz, insan bir kere de çocuğuna mesaj gönderir..." türü bir ton sitemde bulunuyorum, gülüp geçiştiriyor. Beş, on dakika sonra telefonum bipliyor, babamdan mesaj geliyor: "Anneni çok seviyorum."

1630 0yla birinci itiraf..
yorumlarınızı bekler..
----------------------------------------

Renkli Hayat
Günlük tutsam sayfa aralarına karbon kağıdı koyarım.

1481 oy 2. itiraf
----------------------------------

Patavatsız
Tavuk almak için marketin kasap reyonuna gidip iki küçük göğüs istiyorum. Onlar paketlenirken ben diğer alacaklarımı alıyorum. Geri döndüğümde paketlemeyi yapan eleman olanca sesiyle bağırıyor: "İki küçük göğüs sizin miydi?" Evet benim Allah'ın cezası, benim!

3.
-------------------------------

İç(me) sorunu
"Allah aşkına yeter hanım. Bir kerecik de iç de bana. Rakı iç, viski iç, sigara iç de." diyen babam; "Öyle hepsini tek tek söyleyemem; topluca zıkkımın kökünü iç diyeyim, anlaşalım!" diyen de annem olur.
4.
------------------------------------

Şizofreni
Arabamla 6 saat süren yolculuğum boyunca kendi kendime konuştum. Zerre sıkılmadım. Çok güzel muhabbetim varmış.

5. itiraf
-------------------------------------------------------------

Hayırlara vesile
Gayet saf, terbiyeli, iyi niyetli(!) bir kız arkadaşımla; yine aynı derecede saf, terbiyeli, iyi niyetli, mülayım bir erkek arkadaşımı hayırlara vesile olsun diye Msn'de tanıştırıyorum. Bunlar bir süre konuştuktan sonra buluşmaya karar veriyorlar. Akşam heyecanla kız arkadaşımı arıyorum önce. "Ee nasıl geçti?" diyorum. Arkadaşım son derece sinirli cevap veriyor. "Erkek milleti değil mi, hepsi aynı. Daha bir saat geçmeden, tuttu bana 'Sekse düşkün müsün?' diye sordu. Bastım tokadı, gittim yanından!" diyor. Şaşkınlıktan dilim tutulmuş bir vaziyette kapatıyorum telefonu ve bu sefer diğer arkadaşı arıyorum. "Hayrola, kavga etmişsiniz sanırım? Ne iş?" diyorum ve gülmekten elimdeki telefonu düşürten cevap geliyor: "Valla hiçbir b.k anlamadım! Kadınlara yaşı sorulmaz falan derler ama bu kadarı fazlaydı. 'Seksen üçlü müsün?' diye sordum, bastı tokadı, ardına bile bakmadan gitti yaa..."

6. en komik itiraf
-----------------------------------------

Si-Ti
Acile kafa travmalı zil zurna sarhoş bir hasta getiren hasta yakını, hastaya bakıp ''CT (siti) çekelim" diyen uzman doktor ve ''Bana kimse s.ktir çekemez laaaaan!'' diye ayağa fırlayan sarhoş, gecemize neşe kattınız, sağolun.

7. en komik itiraf

Bu itirafta yorum olarak bir de fıkra var ki oda paylaşmaya değer.

en+komik+itiraflar

Yaşlı hanıma bir türlü teşhis konulamıyor. Kadıncağız yirmi sekiz gündür Üniversite hastanesinde yatmakta ve hiçbir sonuç yok. Prof. başta, arkasında Doçentler, sonrasında asistanlar ve bir iki parlak öğrenci hastaları kontrol ederler. Yine böyle bir gün ve tüm kadro hastanın başında. Prof sorar: Radyolojik tetkikler? Hemen filmler ışıklı panoya yerleştirilir. Sert ve kararlı bir ses: Ekg? Derhal hocanın önüne serilir, Eforlusu? O da hemen açılır hocanın önüne. Laboratuvar tetkikleri? Her şey önceden hazırlanmıştır. Elektroansefalografi? Buyrun hocam. Emar? Sintigrafi? Anjiyo?... derken, Hoca sorar, Scan oldu mu? (sken okunur) Kadından cılız bir ses,
Bi onu yapmadılar!"

---------------------------------------------

Kız çıkmadı
Hidroelektrik santral testinde, telsizden, "Barajdan suyu verdik, gelin gibi geliyor." diye anons geçen şantiye şefidir. Borulardaki patlakları görüp "Sizin gelin kız çıkmadı, boruda patlaklar var, suyu kesin!" diye anons geçen salak benim. "Santral'e geliyorum ZıpıRım, bütün deliklerini kapatacağım." diye anons geçen de genel müdür olur.

en komik itiraflar
----------------------------------------------------------

Ne olsun istersin
Kocamla sabah işe beraber gidiyoruz, akşam işten beraber dönüyoruz. Kapıdan girer girmez sorduğu soru; "Yemekte ne var?" Pardon canım yaa, tencereleri iş yerinde unuttum...

mükemmel bir itiraf..
-----------------------------------------------------------

Doktor civanım
Acil serviste nöbetçi olan doktor arkadaşın yanına uğradım. O esnada gelen bir teyze torununu muayene ettiriyor. Doktor arkadaşın "Neyin var delikanlı?" diye sormasıyla birlikte, teyzenin bizi dumur eden müdahalesi gecikmiyor. "Söyleme yavrum kendisi bulsun..."

en komik itiraflar
------------------------------------------------------------------

Zeka yumağı
Sosyal Bilgiler 4. sınıf sınavında, "Savaşa gidip, savaştan sağ dönen askere ....... denir." sorusuna, "Hoşgeldin" yazan benim canım öğrencimdir.
(ne dendiğini patlakhaber olarak biz de bilmiyoruz herhalde "gazan mubarek olsun" denir.)

------------------------------------------------------------------

Her zaman, her yerde
Oğlumu yıkarken lifi uzatmasını istiyorum. Hangi lifi istediğimi soruyor. "Sarıııı!" diyorum, "Laciveeeert!" diyor. "En büyüüük?" diyorum, "Feneeeer!" diyor. "En küçük?" diyorum, oturduğu yerde başını eğiyor, önüne bakıyor ve "Pipiiim..." diyor... Şimdi, bu çocuk büyüyor mu yaa?

en komik itiraflar
-----------------------------------------------------------

Şişme kadın
"Bir defa uykumda konuşurum." dedi, "Biliyorum şantiyede uyurken seni izlerdim" dedim. "Yemek yapmaktan hoşlanmam" dedi, "Olsun dışarıda yeriz" dedim. "Şımarığın tekiyim" dedi, "Olsun sana yakışıyor" dedim. "Özentisiz araba kullanıyorum, sürekli masraf çıkartırım" dedi, "Olsun şoför tutarız" dedim. "Evin çok yüksekte, çıkmaya üşenirim" dedi, "Olsun bahçe katına taşınırız" dedim. "Çamaşır yıkamaktan hoşlanmam" dedi, "Olsun, kuru temizlemeye veririz" dedim. "Temizlik yapmaktan hoşlanmam" dedi, "Olsun, yardımcı tutarız" dedim. "Çocuk doğurmak istemem" dedi, "Olsun, evlatlık alırız" dedim. "Cinsel ilişkiden hoşlanmam" dedi, "Olsun, şişme kadın alırız" dedim mi? Dedim! Hak etti çünkü!

(PATLAKHABER: Bu kadında neden bu kadar ısrar ettiğini bu kadının neyini beğendiğini anlayabilmiş değiliz.)
----------------------------------------------------------------------------

Azrail'le polis arasında
Kırmızıda geçtiği için az kalsın beni ezen bir arabanın arkasından, el hareketi yaparak bağırdım. Adam durdu indi ve "Bu polis arabası, görmüyor musun anteni?" dedi. Ben de "Polis olduğunu Azrail'e de söyle de, ezilirsek canımızı almasın." dedim. Güldü, "Haklısın." dedi, özür diledi, sonra bir de çay ısmarladı gitti.

--------------------------------------------------------
en komik itiraflar
Gel de gülme
İslamiyeti kabul etmiş ilk Türk boyu........ 'dır şeklindeki boşluk doldurma sorusuna "1.65" yazan öğrenciye sizce kaç verilir? Bence bu yaratıcı zeka 100 ile ödüllendirilmelidir.

---------------------------------------------------------

Şehvetli
Yıllar önce üniversitede, sınıftan fazla tanımadığım bir kızdan ders notlarını istediğimde "Ben nişanlıyım!" cevabını almıştım. Nasıl şehvetle istediysem artık...

en komik itiraflar
-------------------------------------------------------
Milliyetin ne
Lisedeyken Türkçe, İngilizce ve Almanca derslerinden başarısız olmuştum. Karneye bakan babamın sitemini hala unutamıyorum: "Bari birini geçseydin de hangi milletten olduğunu anlasaydık!"
-----------------------------------------------------------------------------------

en komik itiraflar
Ana yüreği
Eve giren hırsızı tarif etmesini isteyen polise, "Gençten, temiz yüzlü bir çocuktu." diye tarif eden bir annem var. Daha ne olsun!
---------------------------------------------

Becerikliyim ben
7 yaşındaki kızımı okula hazırlıyorum. Kıyafetler giyiliyor, sıra saçını tarayıp tokasını tokmaya geliyor. Saçı taramam tamam, tokayı takmak 15 dakika sürüyor ama bir türlü olmuyor. Kızım "Baba bırak, ben yaparım" diyor 20 saniyede tokayı bağlıyor ve ardından dumur eden yorumu geliyor: "Sen kelsin ya ondan yapamıyorsun."

----------------------------------------------------------------
Nazlı şoför
Geçen akşam Kadıköy'den eve dönmek üzere otobüse bindim. Yakındaki bir durakta ikinci sırada yolcu alan otobüsümüz, birinci sırada yer alanın aniden yola çıkmasıyla çok sert fren yapmak zorunda kaldı. Yere yuvarlananlar, koltuktan düşenler faslından sonra, birkaç durak boyunca sürücüye suçu olmadığı halde tepkiler yükseldi. Bunun üzerine sürücümüz "Sürmüyorum lan!" diyerek otobüsü yolun ortasında bırakarak terketti. Sonrası; otobüsten inip kaldırımda oturan sürücüyü teselli eden yolcular, özür dileyen şikayetçiler, sigara ikram edip "Hadi, sen olmadan nasıl gideceğiz?" diyen gençler ve nazı bırakıp "Tamam hadi gidelim." diyen sürücümüz... Alem milletiz vesselam!

en komik itiraflar
------------------------------------------------------------

Bebeğin tadı
Ablam ikinci çocuğuna hamile. Bulantıları yüzünden zor bir hamilelik geçiriyor. Annesine üzülen 4 yaşındaki yeğenime, hamilelikten ve ablamın karnında çocuk olduğundan bahsediyor, bulantılarının bu yüzden olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bebek ile bulantı arasında bağlantı kurmaya çalışan yeğenim soruyor: "Bebeğin tadı iğrenç mi?"

-------------------------------------------------------------

İşte benim kızım!
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' Onun tam aradığım kız olduğuna karar verdim. Erkek , 31 , Yurtdışı

en komik itiraflar
Anneler kutsaldır
Bir alkış da birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve 'Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o. çocukları!!' diyen Karadenizli ağır abi hemşehrime lütfen. Erkek , 29 , İstanbul

en komik itiraflar
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur
18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'.
Erkek , 31 , Gaziantep

en komik itiraflar
6. His
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz. Kadın, 29 , İstanbul


en komik itiraflar
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının ''benden önce biriyle oldun mu?'' sorusuna, ''buraya gelmeden önce mi?'' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı? Erkek , 31 , Kırklareli


en komik itiraflar
Çaylar demli olsun
Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim. Erkek , 24 , Ankara


en komik itiraflar
Maalesef kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur... Kadın , 36 , İstanbul

en komik itiraflar
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri, orucu bozulmasın diye bana ''kanka'' diyor ya... Kadın , 34 , Kocaeli


en komik itiraflar
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba? Erkek , 38 , Ankara


sizde anonim olarak yoruma komik ilginç itiraflarınızı yazabilirsiniz.



Yorumlar

Emre Koral dedi ki…
bu itiraflar gerçekten çok komik
en komik itirafları, komik itiraflar başlığı altında bizlerler paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz çilekeş editör. Herkesin bu en komik itirafları okuması gerekiyor.
sagirsultan dedi ki…
komik itiraflar ne kadar komik gerçekten. en komik itiraflar bunlar olsa gerek komik itirafları paylaştığım için kendime çok teşekkür ederim. en komik itiraflar patlakhaber komik itiraflar sayfasında
Editor-Octopus dedi ki…
içlerinde çok ilginç enteresan itiraflar da var ama onlarda komik itiraf beğendim. teşekkürler

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster