oy verme kullanma saatleri kaçta başlıyor bitiyor




12 Haziran 2011 Seçimleri oy verme Başlangıç bitiş saatleri

12 Haziran Genel Milletvekili seçimlerine 24 saatten az bir süre kaldı. vatandaş saat kaçtan kaça oy kullanabileceğini akşam kaçta oy verme işleminin bittiğini oy kullanmaya sabah saat kaçtan itibaren başlayacağını merak ediyor. bizde sizler için önceki seçimlerdeki oy kullanma başlangıç ve bitiş saatlerini saatlerini paylaşıyoruz.


OY (verme) KULLANMA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ SAATLERİ
oy verme işlemi yarın ilk olarak doğu illerinde başlayacak. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’daki bazı illerde oy verme işlemi 07.00’da başlayacak.

Yüksek Seçim Kurulu, 12 Hazran seçimlerinde oy verme saatlerini, illerde güneşin doğuş batışına göre iki gruba ayırdı.

Türkiye’nin doğusunda bulunan Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis illerinde oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 07.00-16.00 olarak belirlendi.

Bu illerin dışında kalan illerde ise oy vermenin başlangıç ve bitiş saatleri 08.00-17.00 olarak belirlendi.

12 haziran pazar günü saat 18:00 den itibaren en hızlı seçim sonuçlarını yada tivibu canlı seçim sonuçlarından dakika dakika takip edebilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster