Skoda superb inceleme ve fiyatlari




Skoda superb inceleme ve fiyatlari


Skoda süperb onu yolda gördüğümde arkadan audi sandım önden bmw ye benzettim markasını da skoda superio gibi okudum. meğerse skoda superb imiş.

bu güzel arabanın bir incelemesini fiyat aralığını paylaşmak lazım diyerek benim gibi Görüpte merak edenler için skoda süperb nin içini dışını beyazını siyahını motor özelliklerini fiyatını

bulabildiğim herşeyi sizlerle paylaşıyorum.

Skoda superb inceleme ve fiyatlar


Skoda superb inceleme ve fiyatlar


Skoda superb inceleme ve fiyatlar



önce tabiiki fiyat;
skoda nın sitesinden tabloyu olduğu gibi alıyoruz.

03 Haziran 2010 tarihi itibari ile geçerli olan tavsiye
edilen anahtar teslim fiyat listesidir.


SUPERB MODELLERİ MOTOR HACİMLERİ VE FİYATLARI

Comfort

1.4 TSI 125 HP

46.990


Ambition

1.4 TSI 125 HP

51.990


Elegance

1.4 TSI 125 HP

58.990


Elegance

1.8 TSI 160 HP DSG Tipt.

74.990


Elegance

2.0 TDI 140 HP DSG Tipt.

80.990


Elegance

2.0 TDI CR 170 HP DSG Tipt.

83.990


Elegance

2.0 TDI CR 170 HP 4x4

86.990










OPSİYONEL DONANIMLAR


DONANIM ADI

FİYAT (TL)


Metalik Renk (1,4 TSI)

1.100


Metalik Renk (1,8 TSI & 2,0 TDI)

1.250


2. el skoda süperb fiyatları ise sahibinden.com da uçmuş durumda 2010 model 1.4 motorlu bir skoda süperb

40-55 bin tl arasında değişiyor.


fiyatlarını paylaştığımıza göre şimdi birazda özelliklerini paylaşalım.

özellikleride bordomavi net den aldık.

Genişlik ve güç

Skoda superb inceleme ve fiyatlari




Superb'in değerlerinden birisi de olağanüstü genişliğidir. Örneğin, önceki nesle göre yolcu bacak mesafesi toplam 19 mm artırılmış ve bagaj hacmi de 565 litreye çıkartılmıştır.




Geniş motor seçenekleri arasından örneğin 118 kW gücündeki dört silindirli benzinli 1.8 TSI'yi (DSG şanzımanlı) vurgulayabiliriz. 1800 ile 4500 devir arasında 250 Nm torka ulaşmaktadır.




0'dan 100 km/s hıza 8,5 saniyede çıkmaktadır. Motorun çok olumlu bir ortalama tüketimi vardır - 7,6 l/100 km. Yedi ileri DSG otomatik şanzıman sadece bu motorla sunulmaktadır.




Benzinli motorlar

Üst sınıf bir otomobilde elbette güçlü bir motor gerekir. Superb için en üst motor altı silindirli 191 kW gücünde bir 3.6 FSI olacaktır.


Şimdilik dört silindirli iki motor seçeneği arasında tercih yapabilirsiniz - yeni 1.4 TSI/92 kW(125 Hp) ve daha güçlü 1.8 TSI/118 kW(160 Hp).


Manuel şanzımanlar



Manuel şanzımanlar hassasiyetle belirlenmiş kısa vites kolu hareket mesafesiyle ve hassas vites geçiş alanıyla karakterize edilir.



Optimum vites kolu uzunluğu ve biçimi ile vites değiştirmek çok kolaydır. Standart olarak altı ileri manuel şanzıman bulunmaktadır



Bi-Xenon farlar


Adaptif Ön Far Sistemli (AFS) Bi-Xenon farlar, ışığı değişik durumlara uyarlar, viraja doğru döndürür, aydınlatılan alanı hıza ve fiili sürüş şartlarına bağlı olarak değiştirir ve çeşitli aydınlatma düzenleri sunar (şehir içi, şehirler arası, otoyol, yağmur).


Park Asistanı


Park yardımı sıralı park etmiş araçların arasına park etmeyi kolaylaştırır. Bütün yapmanız gereken bir düğmeye basmaktır ve park yardımı iki araç arasındaki mesafenin park etmeye yeterli olup olmadığını kendisi değerlendirir. O zaman sadece geri vitese takın, Maxi DOT ekranın talimatlarına göre hafifçe gaz verin veya frene basın ve Superb park işini halletsin.



Şemsiye bölmesi

Geniş saklama seçenekleri sayesinde, her vazgeçilemez eşyanın bir yeri vardır. Örneğin, arka kapıda yer alan şemsiye bölmesi, şemsiyenin üzerindeki suyun araçtan dışarı akacağı şekilde akıllıca tasarlanmıştır.

Güvenlik

Yolcularının hayatı ve sağlığı için azami korumayı garanti eden bazı yeni özellikleri de içeren geniş aktif ve pasif güvenlik unsurları sayesinde Skoda Superb rakiplerini gölgede bırakmaktadır.

Güvenlik anlamında Superb'in gerçekten sınıfının en üstünü olduğu, bağımsız bir kuruluş olanEuro-NCAP tarafından yapılan testlerde en yüksek puan olan beş yıldız almış olmasıyla teyit edilmiştir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster