Acun mason mu?




Acun ılıcalı neler yapıyor böyle

severek izlediğimiz Survivor da Acun Ilıcalı Her geçen gün dozu biraz daha artan yahudi markaları reklamlarından sonra birde onların hesapta tanrısı olacak horusun herşeyi gören tek gözünün bulunduğu (dinimizde deccal) illuminati tişörtü giymesi ile iyice kıllandık
acun+ılıcalı+mason+mu


acun+mason+mu

bu Acun Mason mu oldu?
ve araştırdık meğer Yetenek sizsiniz Türkiye de de Biz bilal göregeni seyredip hüzünlenirken o masonik sembolleri şuurumuzun altına sokmuş ve efendilerine hizmet olarak ekrana yansıtmış.
Acun Kolaları, hamburgerleri, pizzaları ve yabancı yarışmaları ile birlikte yabancı kültürleri hayatımıza sokmaya çalışan bir Deccal Askeri mi?

Dahası Acun yarıştırıyorum bahanesi ile Kainat güzellerini çıplak denecek derecede soyup karşımıza koyarak âhlakı yozlaştırmaya çalışan bir tağut piyonu mu acaba?
acun+ılıcalı+illuminati

mi si ve mu su fazla oldu galiba. survivor'u izleyenler bilir ne kadar yabancı fastfood kültürünün empoze edilmeye çalışıldığını buyurun 2 resim koyalım bu konu hakkında bilgisi olan yorum patlatsın.


endemol+illuminati+acun


PATLAK EDİTÖRÜN NOTU:Ya Biz bu haberi yaptık ama Acun Ilıcalı nın Mason olabileceğine kendimiz bile inanmıyoruz. Acun Güzel Adam yaa.
bizce sadece şu yanda Logosunu Gördüğünüz Dünyanın bir numaralı Yarışma Formatı tasarlayıcısı ve pazarlayıcısı Amerikan Firması Endemol un
Yarışmalarını Firardayken keşfedip Türkiye'ye getirmiş ve bu sayede sıradan bir sunucuyken Medya patronu olmuş Akıllı bir adam Acun Ilıcalı. Fakat Bu Endemol'un ne olduğunu, illuminati olup olmadığını sanırım söylemeye gerek yok. Adamlar Yaptıkları Yarışma programları ile Bütün Dünya da Milyonlarca insanı Hemen Her Akşam tv karşısına kilitleyip pasifleştiriyorlar.
O ses Türkiye Gibi YetenekSizsiniz Türkiye Biri Bizi Gözetliyor Survivor Ütopya Popstar ve daha bir çok izlediğimiz yarışmaların Formatları hep Endemol'un biz burda sayıyoruz sayıyoruz ama Akşam oldu mu yine tv8 e kilitlenip kalıyoruz.Arz-Talep meselesi bu işler.
Şeytan insanların zayıf noktalarını çok iyi biliyor. zaten Öyle dememiş miydi; ""


İLLUMİNATİ HAKKINDAK HERŞEYİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER İÇİN GELENLER VİDEOLARI (51 TANE 20ŞER DAKİKALIK) Playlist içindeki videoları vatandaşın biri tersten yüklemiş yani alttan üste doğru.
ARRİVALS (GELENLER TÜRKÇE altyazılı playlist)




Yorumlar

zE dedi ki…
Selamun aelyküm. Editör açtığın konu harbiden çok güzel ve çok önemli ama konuyla ilgili bilgisi olmayan arkadaşlara bence pek gerçekçi gelmeyebilir. Eğer konuyla ilgili daha ayrıntılı bir açıklama yaparsan daha aydınlatıcı ve yararlı olabilir diye düşünüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. Selamun aleyküm.
zE dedi ki…
bide ilgilenen arkadaşlar için
http://www.uyandirmaprojesi.com
sagirsultan dedi ki…
Acun masonmu acun illüminatici mi?
Sami dedi ki…
Ulan. ne kadar asagilik insanlar var. unlusun diye bu kadar mi yerin dibine gireceksin. dinin, imanin yokmu senin? olsaydi zaten tek gozlu olmazdin. o dejjal var ya. onun gibi taraftarlari da yeryuzunden silinecek. buyuk Allah oyle bir mucize gosterecek ki, yeryuzu sinirinden darmadagin olacak. Acun gibileri de (amk) ateste citir citir yanacak. unlu olup Seytana hizmet etmektense, acliktan olup de Allahin yolunda gitmek guzeldir.
KARA GERÇEK dedi ki…
BEYLER BU İLLUMANİTİYE KARIŞAN ÇOK ÜNLÜ OLUYOR LADY GAGA RİHANNA BEYONCA JAY Z JUSTİN BİEBER HEPSİ KAIRŞMIŞ İLLUMİNATİYE BAKIN ONLAR KONSERLERİNDE ELLERİYLE TEK GÖZ( PİRAMİDİN ÜSTÜNDEKİ GÖZ) İŞARETİ YAPIYORLAR BU AMERİKA DA EN ÇOK İLLUMİNATİ OLDUĞU İÇİN AMEİRKA MEDYADA ÇOK GÜÇLÜ FİLMLERİ HEP ÜNLÜ İSRAİL NEDEN BU KADAR GÜÇLÜ DERSİNİZ??? İSRAİLİN BAYRAĞI İLLUMİNATİNİN SİMGELERİNDEN BİRİ.... AMERİKA DOLARI BİÇOK ÜLKEDE KULLANILIYO NEDEN?????? 1 DOLARIN ARKASINDA İLLUMNİNATİNİN 1 NUMARALI İŞARETİ PİRAMİT VE ÜSTÜNDEKİ GÖZ... HERŞEY İLLUMİNATİDEN GEÇİYOR ATAÜTRK ZAMANINDA DA VARDI İLLUMİNATİ OSMANLIDAKİ PADİŞAHLAR VARKENDE BU İLLUMİNATİNİN AMACI BÜTÜN DİNLERİ UNUTTURUP ŞEYTANA TAPMAK DÜNYAYI ELE GEÇİRMEK DÜNYAYI KENDİ ELLERİNE GEÇİRMEK VE BİÇOK İLLUMİNATİYE KARIŞAN İNSANLARI BAŞA GEÇİRİP DİĞER İNSANLARI KÖLE GİB İ KULLANMAK...
Yahya dedi ki…
Yüzde yüz illumunist siyonist mason bu herif tavirlarindaki degisikliklerden de anlaşılıyor kibir maximum.
emre dedi ki…
firavunun soyundan gelenler işte konuyla ilgili the arrivals diye bir begesel var izleyin acun'a giyeceksin demişlerdir o da aa ne değişik bi tişört demişlerdir o kadar dicemde medyanın iiçinde bir insan butun medyayı bunlar yönettiğine göre biliyordur ve satmıştır kendini paaya masonluk falan kafası basmaz o kadar
watcher dedi ki…
beyler bilmeyenler için...acun hoca efendi cemaatindendir...yani fetullah hoca ya bağlıdır...tek göz felan falan bunları geçin...hiçbirinin gerçeklik payı yok
ZİYA dedi ki…
fetullah hoca denen şahıs zaten hizmetin başı, acun ona bağlı olsa ne olur kardeş.fetullah denen yaratık ümmet-i muhammede lütuftur.
pitt pull dedi ki…
helal ziya gardaş feytullah da onlara kölelik yapanda Allah tan karşılığını Alacak
Nedensiz dedi ki…
a.q cocuqu noLcaq
temenni dedi ki…
fethullah gülen hakkında atıp tutanlar ne kadar dindar acaba! Acunla ve masonlukla da aynı kefeye koydunuz ya, Allah belanızi versin ınş. Öbür dünyada kimin neye hizmet ettiği görülecek ama o vakit çok geç olmuş olacak.. Şimdi sizin küçük beyinleriniz hizmet kelimesini de farklı yorumlayacaktir ama Allaha havale ediyorum vesselam
temenni dedi ki…
admin iyi insan Çocuğu yorumunu yayınlayıp da benim yorumumu yayinlamazsan Allah senin de belanı versin ınş
İsimsiz dedi ki…
ılımlı müslümanlıktan bahseden bi adamı gelipte burda savunmayın. Fetullah gülen dediğiniz adam ılımlı müslümanlıktan bahseden bi adam. Allah kitabında hristiyanları ve yahudileri dost edinmeyin diyo fetullahta gidiyo onlarla dost oluyo onların ülkesinde yaşıyo onlarla kare kare fotoğraf çektiriyo. Fetullahı savunanlar perdenin arkasını araştırmadan konuşmayın.
zeko dedi ki…
her koyun kendi bacağından asılır nefsine yenik düşen cezasını ceker yalan dünyanın nimetlerine aldanır ama iş işten gecmiş olur izleme içme yeme masonun mallarına dokunma hadiii.kolay gelsin....
mrve dedi ki…
güçlü olsaydın tek gözle dolaşıp başkalarını yükseltip kendini düşürmezdin senide kullanıyorlar işte herşeyin karşılığı vardır tevbe tevbe kullanıp atarlar görür artık görür banane
murat dedi ki…
arkadaşlar illüminatiyede siyonlarada masonlarada prim veren biziz bizim bilmediğimiz hatta kendinin bile bilmediği ama masonik düzene itaat eden milyonlarca insan var ve olmak zorunda neden çünki illüminati(deccal) olmak zorunda ve var kimse inkar edemez kıyamet le birebir alakalı bir durum ki zaten görüldüğü üzre dünyada müslümanlığa büyük bir göç var ve olacak gelin biz en iyisi bunları hiç tartışmayalım bu adamlara da prim vermeyelim sen ben biz ne kadar telaffuz edersek bunlar o kadar ünlü olur ünlü olduktan sonra para şöhret vs. ve kazanılan paralar doğrudan deccalin cebine ordanda bize müslümanlığa anti hizmet olarak geri dönüyor dikkat edin bu konuları bilen biz daha önce bilmiyorduk neden çünkü sanal diye bişey yoktu ama artık var sanal denilen internet ortamı aslında sanal falan değildir birebir gerçektir bu çalışmaların arkasında abd ve israil vardır ki ayetlerde de denildiği üzre deccal her eve girecektir kavramı tamamı ile doğrudur şu anda yıl 2012 ve deccal her eve girmiş durumdadır tatamı ile aktif bir şekilde çalışmaları sürüyor ama şunuda bilmek lazımki (hz.mehdi as) da yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüyor :) inşallah beklenen gün çok yakın siz her şeyi bırakında dua edin allahım inşallah bizi mehdinin ordusunda deccale karşı savaşmayı nasip eylesin. AMİN. şuda bir gerçek fethullah hoca yalnış bir adam değildir onu yalnış tanıtıyorlar her şeyi bir kenara koyun ama herşeyi insanlığına kadar burç fm de yayını var konuşmaları var yalan soylemiyor ki adam açın bakın kitabımız KURAN'A söylediklerinin hepsi var siz buna bakın kişilik önemli değil biz bu adamla yatmıyoruz kalkmıyoruz sadece dinliyoruz ve işimize geleni beynimize yazıyoruz hepsi bu. kimseyle tartışmaya gerek yok bütün islam aleminin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim AMİN.
sagirsultan dedi ki…
ne güzel yazmışsın kardeşim su gibi akmış yorumun teşekkür ederim keşke herkes senin gibi paylaşıma böyle değerli görüşleriyle katkıda bulunsa.
illuminatiyi bizler şu anda google windows bing facebook twitter msn vodafone turkcell avea kullanarak elimizde olmadan büyütüyoruz maalesef.
inşallah kafası çalışan müslümanlar da uyanır da alternatif üretirler.
isimsiz kahraman dedi ki…
ARTIK ILICALIYI KINIYORUM MEĞERSE KOYNUMUZDA YILAN BESLEMİŞİZ EĞER ACUN BUNLARI OKUYORSA ŞİDDETLE DERS ÇIKARMASINI ÖNERİYORUM ALLAH SENİ NE BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN ACUN EĞER Kİ MÜSLÜMANSAN ÖZÜR DİLERİM Kİ DEĞİLSİN GÖZ SİMGELERİ NEY LAAAAA
yiğit alakurt dedi ki…
müslüman zannettiklerimiz masonmuş.
SELİM CİFTCİ dedi ki…
fethullah hocanın işi gücü yok da hristyanlaral fotoğraf çekilsin.fethullah hoca emelleri bundan birkaç yıl sonra için değil bundan 20-30 yıl sonrası için iş yapar.siz onun derinliğini anlayamazsınız.hoca efendi sakal bırakmayı bilmeyecek kadar cahil değil hocaefendi şu anda avrupada sakallı sarıklı müslümanlara öcü gözü ile bakıyor.neolur bukadar düz fikirli olmayalım o hristyanlarla onları müslümanlığa yavaş yavaş tanıtmak için çekiliyor.önce arkadaş olacak sonra ahlakı ile islam ahlakını anlatmaya çalışacak sonra ise onları yavaş yavaş süreçlerle müslüman yapacak bir takımımızı bile kolay kolay değişmeyiz onlar nasıl müslüman olsun birden.neyse fethullah hoca korktumu da amerikaya gitti?hayır.çünkü ozaman peygamberimiz neden mekkeden medineye göç etti?korktumu peygamber Allahtan başka birşeyden korkarmı?sorusunun cevabı olacaktır.ben fethullah hocaya peygamber gözü ile BAKMIYORUM.Ama onun yaptıklarını yakından biliyorum ve bu düz fikirli yazılara çok sinir oluyorum neyse siz onla uğraşmayın fethullah hoca bir kere asilliğini şurdan gösterir. kimseye cevap yetiştirmekle uğraşmaz o islam hizmeti için uğraşır sağden bir köpek havlar soldan bir köpek havlar ama o işine bakar vesselam
said zeybek dedi ki…
biz acunu erzurum dadaşı diye bilirdik ama o ünlü oldukça dinsizleşmeye başladı
misafir_ dedi ki…
yahu arkadaşlar sizene milletin giydiiği şeylerden..acuna laf ediyosunuz ama sizin işiniz gücünüz mü yok..yapmayın ve böyle şeylere de inanmayın kimin inancının ne olduğunu yalnızca Allah bilir..kimse hakkında da yorum yapmayın..bu tek gözlü tişöet muhabbetleri yaparak işte milleti birbirine düşürüyorlar..özgür bir ülkedeyiz kimseyi yaptıklarıyla yargılama hakkımız yok..herkez ektiğini biçecektir muhasebesi kimseye düşmez..ayrıca çok başarılı bir adam kişiliği de çok düzgün kaç kişi ekmek yiyiyor sayesinde öyle yada böyle yaptığı tüm programlar tutuyor..dini inancı da kimseyi bağlamaz fesatlık yapmayın lütfen...
anlayana dedi ki…
Cahile bakin ne diyo Fethullah hoca için hıristyanı dost etmiş miş .dini yaymak budur işte.Fathullah hoca bir hristiyanla yada yahudiyle resim çekndi diye dinden mi döndü. Efendimiz s.a günde kaç firavuni insanla yüz-göz oluyordu dinini yaymak için amaa senin gibi cahiller boş boş konuşacak ya .Gurur duyacağına kalkmış adama iftira atıyosun.Dünya onun hizmetini konuşuyor sen ve diğer cahiller bunu anlamazsınız.
toprak gunduz dedi ki…
SEYTANIN 12 TATLI SÖZÜ!!! 1-BIR defadan bisey olmaz.2-DAHA genciz.3-ALLAH (c.c.)kalp temizligine bakar.4-ALLAH (c.c.)ile kul arasina girilmez.5-EMEKLi oldukdan sonra.6-ZAMAN size degil siz zamana uyun.-7BIR sey olmaz ALLAH (c.c.)sizi affeder.8-BU kadar günahdan sonra biraz zor affedilirsin.9-FAZLA düsünme kafayi yersin.10-CEHENNEM de bir süre yandikdan sonra cennete gitmiycekmiyiz.11-BiZ büyüklerimizden böyle gördük.12-AMAN haa dikkat beyninizi yikamasinlar!!!SiZ HANGiSiNE KANDINIZ ARKADASLAR!Acun ilicali sevdigimiz bir sunucuyken bu sekilde tv ye cikmasi bizi fena sekilde üzdü.Küfürle degilde sadece onu ALLAHA (c.c.) havale ederek tepkimizi gösterebiliriz.Bilirizki küfürde seytanin sevdigi sözlerdir.Gün gelicek seytana tapanlar ve ona inananlar kiyamet gününde azaplar icersinde olucakdir.SEVGILERiMLE ALLAH´A EMANET OLUN insallah..
ajda sarıyel dedi ki…
ülimünatciysen hemen cevap ver seni müslüman yapalım?
Cevap ver yoksa seni .....................,yaparım.
aslı karataş dedi ki…
neye dayanarak söylüyorsunuz çok saçma sadmıece gözlü bir t-şhrt e dayanarakmı söylüyorsunuz bence bunların hiçbiri bence acun ılıcalının tipini ve karizmasını bozamaz peki ya bu 2 fotodan başka elinizde kanıt varmı
buket sayar dedi ki…
ulan acun güvendik sana seni türk halkı olarak önemsedik amina kodumun piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
...... dedi ki…
Terbiyesizleşmeyelim ama yine de herkes neyin ne oldugunu bilsin arkadaşım.saf saf yaşamayın hz.ALLAH herkese akıl wermiş aksesuar değil ama kullanın biraz sağınıza solunuza bi bakıwerin bakalım hangisi doğru hangisi yalnış.sawunduğunuz insanlar ne denli haklı acaba boşu boşuna kendinizi yormayın yanı ALLAH hepsinin hakkından gelir.o zmn görürler onlar!!!!!!!!!!
memoo dolak dedi ki…
acun ılıcalı masonun taa kendisidir 50cent i getirmesi parishiltonu getirmesi andriana limayı getirtmesi sizin için normalmi acaba masonun en önde gideni bundan şüpheniz olmasın.
Erden Arat dedi ki…
bende bi üstte küfür yazan vatandaş gibiyim.
editör beni de editledi.
Dogan Temizkan dedi ki…
ben küfürbaz bir günahkârım. sitenin çilekeş editörü buraya yazdığım küfürleri bana geri iade edip onun yerine bunları yazdı.
ve öğrenmiş oldum ki kim olursa olsun insanlara ve onların annelerine küfür etme hakkımız yok.
CcC ŞEREF_50 dedi ki…
TAŞLARI BAGLAMIŞLAR KÖPEKLER SERBEST EŞKİYA DÜZE İNMİŞ İGİTLER DERDEST İMAMA BOZULUP BOZMAYIZ ABDEST GÜN GELİR BU HESAPLAR SORULUR ELBET..
müslim dedi ki…
Allahım kim bu insanlar ya noluyo bu insanlığa neden allahın dini varken neden götlrinden dinler çıkarıp ona inanıyorlar. allahım onları ve tüm gayrimüslimleri ıslah eylesin. Amin
nursena kesin dedi ki…
acunun mason olduğuna inanmıyorum imkansız bişey şimdi ben tek göz giyidm diye masonmu olucam kardeşim saçmalık bence bune ya hadi bunları geçtim para kazanmak için yapılmış bişide olabilir nedemiş atalarımız enayi malı kıymalı Acun maSon deillllllll .
kumsal akman dedi ki…
ben acun abiyi böyle bilmezdim beni çok şaşırttı.
inşallah iliminatiden çıkar.ama çıkarsa maycıl ceksın gibi onuda öldürürler.
hasan yener dedi ki…
gulen saıdı nursının mırasını yıyor..gulenı ve erdoğanı gulen cemaatınden baska hıckımse sevmıyor dığer cemaatleden neden acaba..saıdı nursının yolundan gercek anlamda gıdenelr aczımendılerdır..mavı marmara olayıdna gulenın ısraılı haklı gostermesı herseyı acıklıyor zaten..
Adsız dedi ki…
TAM BI ASALAKSINIZ DESEM SAID NURSININ HAYATI HAKKINDA NE BILIYORESUNUZKI ATIP TUTUYORESUNUZ BOYLE? ONUN EVI BILE YOKTUKI SERVETI OLSUN....SURGUNDEN SURGUNE GONDERILDI.....ONUN GIBI ALIMI AYAKALRI ALTINA ALAMASINIZ MUSLUMAN OLMASANIZ BILE SAYGILI OLUN VATANI ICIN SAVASMIS DIN BUYUGUDUR O...BIRAZ ZAHMET EDIP ARASTIRISANIZ GORURSUNUZ...DUNYA ONUN ILMIYLE KITAPLAIYLA HASR OLUYOR SIZIN KONUSTUKLAIRNIZA BAKIN...YAZIK .......AYRICA ACUNA MASON DIYENLERE BI BAKIN KUFUR ETDIYORLAR NE BU SIMDI ISLAMDA KUFUR ETMEK VARMI? DINIMIZCE YASAK DEWGILMIDIR KUFUR? BIRAZ MANTIKLI OLUN
Unknown dedi ki…
acun icin degisik söylemler var kafasi basmaz yada masonluk degildir ne yapiyorsa para icin yapiyordur vs olayi basitlestirmenin bir anlami yok acun masondur a acun firarda programinda amerikada cirit atigini unuttunuz mu türkiyeye survivoru getirdi bu survivor aslinda psikolojik bir oyundur icerigi de arkadasini sat bu tamamen bir zihin kontrolüdür okan aktar denen adam canli yayinda acun benim talebemdir dedgigi unutuldumu ve okan aktar mason oldugunu itraf etmisti hersey birbirine bagli bu bir sistem oyunudur herseyi güzelmis gibi gösterip islam inancini dünyevi zevklere cekmenin planlaridir Allah i yok saymaktir düsünen bir toplum istemektir burdaki paylasim ve gelenler dizisi bunu mükemmel bir sekilde aciklamaktadir günümüz siyasileri bile amerika ve israil ile icli dislilar neden ??? türkiyenin iyiligi icinmi siz öylemi saniyorsunuz??? yada söyle diyeyim sizlere o sekilde gösteriliyor sizce bu bir büyü degilmi bir yaniltma güzelmis gibi gösterme sürekli AB ye girme vaadleri yalanlaaar yalanlar türkiye siyasileri masonlar ile beraber calisiyor bu planlandi ve suan halk uyutulup planin isleyisi su altindan pürüzsüz akmaktadir
linki yayinlayan blog sahibi cok mükemmel bir paylasim yapmis
Adsız dedi ki…
Arkadaşlar Türkiyede bir sürü mason var. Mesela mtv müzik kanalı bir mason kanalıdır. Açılımı mason tv demektir. Türkiyedeki mason şarkıcılar mtv müzik ödüllerini kazanırlar. Amaç bunları toplumda popüler yaypıp sübliminal mesajları yayabilmek ve dinsiz sistemi empoze edebilmektir. kısacası şeytanları öttürmektir. demet akalın, hande yener örneğin bunlar mtv müzik ödülü almıstır ve kliplerinde dolu sübliminal mesaj vardır. Birde Can Bonoma yu tanırsınız. Bonoma ibranice isimdir ve bonoma illüminatidir. Allah Ümmet i muhammed i bunların şerrinden korusun bunlar genclerimize, cocuklarımıza tvlerde görünüp bilinçaltılarını boyuyorlar. Amaç Allah düşüncesini, tevekkülü ve iman ı yıkmak.. bunlara kanmayalım..
Adsız dedi ki…
Arkadaşlar bütün yorumlara baktim çok güzel ama bazi masonlarda mesaj atmiş onlar kendini iyi biliyo boşuna uğraşiyorsunuz ne kadar hıristiyanlaştiği ve yahudileştikleride bu tür kültùr sömürleştirme olaylarindan belli çünkü artik sümùrülmuş bu tür şeyler onlarda artik yabanci gelmiyor
Adsız dedi ki…
Fetullah gulene hizmet adami diyene amerikada kilise papazi yetistiren bi okula 2 milyon dolar yardim yapmis 2006 yilinda. Senin ulkende bircok kisi okuma yazma bilmiyor, bu vatandaslara yardim yapmiyosun onlara yapiyosan eger hizmet diyip Allah askiyla yanip tutusmayin o kadar. Göz var nizam var
Adsız dedi ki…
Arkadaşlar yillardir türkiyeyi ele geçirmek istemişler bu çeşitli müslüman karşiti lobi, dernek, vakif, okul vb halka açik bilgi alabileceği yerler demem o ki siz tv int vs çeşitli yayin araçlariyla yapilan her habere aldanmayin hemen inanmayin türkiye de nerdeyse yayincilik kanallarin %70 .75 yabanci bunlar türkiyeyi milletetin algilarini gelenek ve gôreneklerini kültürel değerlerini değiştirerek kendi soylarindan kendi köklerinden koparmaya çalişiyor türkiyenin kökü ise dini, gelenek ve görenekleridir herkes görüyorki şehirlerde artik gelenek ve gôrenekler kalmadi gelenek ve göreneklerden kastim "büyùklere ana babaya saygi merhamet giyim kuşam vb" malesef usa fr ing hollanda almanya sokaklari türkiye deki şehir sokaklarina benziyo saygi kalmadi selam kalmadi 'hani ing krali demişya biz bunlarin ellerinden kuran-i alamasak bunlari alt edemeyiz ve de alamayiz sadece onlarin anlayişlarini değiştirerek bunlari çökertiriz' ve de bunlari başardilar ....demem oki akp cemat türkiyenin nerdeyse %75 bunlari destekler şimdi görüyoruzki bunlari birbirine zıtlaştırdılar ve de başardilar şimdi ise bu kaynaşmiş olan tabanlar arasinda fesat ve fitnelerle dostluk bağlarini koparmaya çalişiyorlar bunlarin en büyük amaci bu eğer akp ve cemat bunlarin farkindadir...buraya kadar okuduysaniz teşekür ederim ...SERVER...
Adsız dedi ki…
bu programlar hepsi ülkemize zarar veriyor.kadıdmları soyundurup normal olmayan şeyleri beyinlere empoze ettiriyor.insanları zıvanadan çıkarıyor.giydiği herşeyde masonik semboller.bir müslümana masonik senbollerin reklamını yapmak yakışmaz.osmanlıyı yıkan masonlar tùrkiyenin kanını emen onlar müslüman düşmanı masonlar daha ne diyeyim.
Adsız dedi ki…
ZÜMER SURESİ 3. Gözünüzü açıp kendinize gelin! Arı-duru din yalnız ve yalnız Allah'ındır! O'ndan başkasını veliler edinerek, "biz onlara, bizi Allah'a yaklaştırmaları dışında bir şey için kulluk etmiyoruz." diyenlere gelince, hiç kuşkusuz Allah onlar arasında, tartışıp durdukları konuyla ilgili hükmü verecektir. Şu bir gerçek ki, Allah, yalancı ve nankör kişiyi iyiye ve güzele kılavuzlamaz. fetoculaar iyi okuyun bu ayeti .ama önce euzü ile şeytanı bi kovun okumadan.gözünüz açılır belki
Adsız dedi ki…
Arkadaşlar.Selamün Aleyküm.Ne kimseyi savunuroyum nede bir zümreyi.Kimse hakkında net birşey bilmeden günahını almayalım.Olaki masonda olsa o onun tercihi.Kafirde olsa kafire kafir demenin insanı dinden çıkardığını biliyosunuz değilmi.Herşeyi bırakın Kıyamet yaklaşıyo düşünün siz dünya ve ahiret için ne yaptınız bir kendinizi sorgulayın hepimiz dört dörtlükmüyüz.
Unknown dedi ki…
Her ünlü olan Mason diye bir şey yok ama olabilir de tabi. Fakat bize düşen başkalarına karşı ön yargıli olmak değil bize düşen nerde olursa olsun dinimizi başkalarına rağmen usulüne göre yaşamaktır. .. Kullandığımız çoğu şey illuminati ye bağlı izlediğimiz diziler filmler reklamlar yediğimiz şeyler hersey . Elimizden bişey Gelmez çünkü başka alternatif yok..
Adsız dedi ki…
Yhav tmm acun illüminatici olabilir ama adam arabasına çilek süsü asmış amklar ne diyiler adama
Adsız dedi ki…
Arkadaslar acun bi mason bunu iki resim ve bi cilek susuyle degil survivoru konusmalarini ve yaptiklarini izledigim icin soyluyorym sizce cokmu normal acun firarda su an taaa turkiyenin en zenginlerinden biri olmasi hee ayrica fetos tam bir dinsizim teki papayi kardesi goruyo neymis dinler arasi diyologmus o adam yahudilerin hristiyanlari bi oyunu bi yemi la ilaha illallah diyo muhammeden resullullah demiyo cunku peygamberimiz(sav)i saymiyo iste boyle bi gerizekali fetoss dinini seven Allaha iman eden kardeslerim inanmayin fetossa
Unknown dedi ki…
acun iyi adam ya tek göze inanmaz allaha inanıyor diyorum
Adsız dedi ki…
allah akapeye demiyomu o dediklerini bilgin varmı bu konudada
Beni ilgilendirmezde madem abd oyunları keşfedip getirmiste kim onu program yapması için desteklemiş kim acaba bir sürü muhabir var is bulamayan akıllı muhabirler��

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster