VW Amarok pickup resimleri özellikleri




Volkswagen Amarok yeni kasa modeli özellikleri resimleri


Amarok Türkiye ye ne zaman gelecek bilmiyoruz ama Volkswagwen Amarok kamyonet modeli muhteşem bir şey kamyonet yada pickup almak isteyenler için özellikleri incelemesi ve videosunu paylaşmak istedik.
Türkiyeye geldiği zaman Türkiye satış fiyatını da sizlerle paylaşırız fiyatını bilen varsa yorum patlatsın vw nin sitesinde fiyat listesi asayfası çalışmıyor. kazıklamışlar koskoca firmayı.

Volkswagen Amarok resimleri tanıtımı

amarok+pickup

Yeni Volkswagen Pick-up’ın adı Amarok olarak belirlendi. Kurt anlamına gelen “Amarok” Kanada'nın kuzeyi ve Grönland'da yaşayan Eskimolar'ın (Inuit) dilinden alındı. Eskimo halklarından olan Inuitler kurdu vahşi doğanın kralı olarak kabul ediyor. Amarok gücü, sağlamlığı, dayanıklılığı ve üstünlüğüyle etkileyici bir figür. Bu isim aynı zamanda bu aracın büyük pazarları olan Brezilya ve Arjantin'de konuşulan Roman dillerinde "taşları sever" anlamına geliyor. Bu ülkelerde pick-up araçları çok yönlülüğü nedeniyle hem eğlence hem de ticari amaçlı olarak büyük ilgi görüyor.





Amarok bir Avrupalı üreticinin ürettiği bu sınıftaki ilk araç olma özelliğini taşıyor. Volkswagen Grubu'nun büyüme stratejisinde önemli bir bileşeni oluşturan Amarok aynı zamanda Volkswagen için yeni bir araç sınıfına giriş anlamına geliyor. Volkswagen Ticari Araç CEO’su Stephan Schaller yaptığı açıklamada, " Bu isim bu sınıfta standartları yükseltecek pick-up aracımızın özelliklerine tam olarak uyuyor. Amarok, markamızı daha da uluslararası bir boyuta yükseltiyor. Volkswagen Ticari Araç, bütün grubun büyümesinde son derece önemli olan ve küresel model ailemizde mantıklı stratejik bir genişlemeyi oluşturan bu aracı geliştirmekten, üretmekten ve satmaktan gurur duyuyor." dedi.



Sıfırdan üretilen Volkswagen Amarok, dört tekerlekten çekişe sahip çift kabinli bir pick-up olarak pazara sunulmaya başlanacak. Araç sadece en gelişmiş, sağlam mühendislik özelliklerini değil, aynı zamanda verimli motorları ve güncel Volkswagen tasarımının izlerini de taşıyor. Motorda gelecek neslin en gelişmiş teknolojiye sahip, güçlü ve verimli common rail turbo dizel enjeksiyon (TDI) sistemi kullanılacak. Amarok’un yakıt tüketimi ve egzoz atıkları pick-up kategorisindeki yeni en iyi değerleri oluşturacak.

Amarok’un önce 2010 yılında Güney Amerika’da ardından Avrupa ve Afrika ile Avustralya'da sunulması planlanıyor.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster