Patlak Ampul Kitabı




Patlak Ampül (Kitap) Ergun Poyraz


patlak+ampül+kitabı kapak
Anti AKP Ergun Poyraz'ın Kaleme aldığı içinde AK PARTİ hakkında ilginç iddialar yeralan onlarca kitaptan biri Togan Yayınları Patlak Ampul. yada bilinen adı ile Tayyib'in patlak ampulü. e-kitabını okumak isteyen anti AKP ciler için çok aradık ama bulamadık. hem zaten e-kitap indirmek Poyraz beyefendinin de hakkında girmek olurdu.

"PATLAK AMPUL" PATLADI

Zamanın en meşhur anti AKP yazarlarından Emin Çölaşan ın da köşesinde reklamını yaptığı Ergun Poyraz'ın "Patlak Ampul"ü Maalesef kamuoyunda beklenen ilgiyi görmedi. aksine AKP ye yönelişi artırdı.

'Patlak Ampul' muhteşem bir kitap. Tayyip'in ve ekibini belgelerle okuyup öğreneceksiniz. 'Biz değiştik' palavrasının geçmişini göreceksiniz. Emin Çölaşan / Hürriyet 11 Kasım 2002



Emin Çölaşan şimdi Gözcü Sözcü gibi ucuz Gazete Köşelerine düşmüşken, Patlak Dediği Ampül
yanan lamba,
ışıl ışıl yanıyor demek ki bu ülkede yazarlar Ayrı halk ayrı telden çalıyor.
Galiba Patlayan Ampül Değil  Ergün Poyraz ve Onun gönüllü reklamcıları.

Patlak Ampül Kitabı için yazara, AKP Genel Başkanı ve Başbakan sıfatı ile Tayyip Erdoğan 50 milyarlık. Başbakan başdanışmanı Cüneyt Zapsu 10 milyarlık davalar açmışlar, bu isimlerin iş ortağı M. Fatih Saraç kitabın toplatılmasını istemiş ancak açtıkları davaları kaybetmişlerdi.

Hâla Patlak Ampul kitabını alıp okumak istiyorsanız kitap antolojide 19 tl olan bu kitabı buradan 12 tl ye alabilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları