İbb Yoğunluk Haritası Canlı Yol Durumu





İBB YOĞUNLUK HARİTASI CANLI YOL DURUMU



ibb canlı yol durumu


Haritayı aç



harita yandex canlı trafik durumu



İstanbul Büyükşehir belediyesinin canlı trafik kameraları sistemi (Türkiye karayolları genel müdürlüğü tkm ibb gov tr) ile birleşip ibb yoğunluk haritasında buluştu ve canlı trafik akışı canlı trafik kameraları canlı yol durumu ve yol bakım çalışmaları tek bir noktadan gözlemlenebilir oldu. ibb yoğunluk haritası bir flaş uygulama olmasına rağmen cep telefonları için de ibb canlı yol durumu java uygulamaları çıkartıldı. ibb nin sitesinden şusayfadan (sayfa değişmiş olabilir altta google play itunes ve windowsphone için indirme linkleri var) nokia için (symbian) samsung motorola lg için (android) blackberry ve diğer java destekli telefonlar içib ibb cep trafik i hizmete sundu ücretsiz indirebilirsiniz. ibb canlı istanbul yoğunluk haritasında bulunan ilçeler ve canlı kameraları açmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın. ibb kameraları nasıl açılır resimli anlatım sayfada mevcuttur

İBB CEP TRAFİK İNDİRME - İBB CANLI YOL DURUMU ANDROİD SYMBİAN BLACKBERRY İNDİR
İBBCepTrafiK'i cep telefonunuza indirmek için, "trafik" yazıp 1530'a kısa mesaj göndermeniz gerekmektedir. Mesajınızı gönderdikten kısa bir süre sonra, telefonunuza WAPPUSH mesajı gelecektir. Mesajla gelen linke tıkladığınız takdirde, İBBCepTrafik telefonunuza inmeye başlayacaktır.
Telefonunuzun modeline göre uygun olanı size indirtecektir çünkü ibb cep trafik sitesi telefonları tanır.

Android için Google Play den ibb uygulaması indir

İOS iPhone için ibb trafik uygulamasını itunes den indir

Nokia Lumia veya Diğer windows phone için ibb cep trafik uygulamasını indir

DİKKAT!
Uygulama telefonunuzun modeline bağlı olarak, 170kb-200kb boyutları arasındadır. İlk yükleme aşamasında söz konusu miktarda bir veri transferi gerçekleşecektir. Yoğunluk Haritası'nı kullandığınızda ortalama 1kb, kameralarda 20-30kb, Seyahat Süresi uygulamasında ise 0,5kb data transferi gerçekleşecektir. Telefonunuzun kablosuz özelliği varsa, kablosuz olan ortamlarda uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Ancak GPRS üzerinden data transferini gerçekleştirdiğinizde, bu işlem -operatörünüze ve tarifenize bağlı olarak- GSM operatörünüz tarafından ücretlendirilecektir. İlk kurulumda 170kb-200kb arası veri transferi gerçekleşeceği için, APN ayarınızın "internet" olması GPRS kullanım ücretinin çok daha düşük olmasını sağlayacaktır.


Uygulamanın indirilip, kurulumu bittikten sonra, menüden telefon modeline bağlı olarak; uygulamalar, java dünyası, oyunlar, Windows Mobile telefonlarda 'JVM' (Java Virtual Machine - Java Sanal Makine) nin bulunduğu midlet içinde bulunan İBBCeptrafik logosuna tıklayarak, uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

WAPPUSH mesajı ile gelen linke tıkladığınız zaman uygulama inmeye başlamaz ise GPRS ayarlarınızı kontrol ediniz. Detaylı bilgi için lütfen Ayarlar bölümüne bakınız.
WAPPUSH mesajı ile gelen link tek kullanımlıktır. Uygulamayı yeniden indirmeniz gerektiğinde, 1530'a yeniden kısa mesaj atmanız gerekmektedir.

İBBCepTrafik, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz sunduğu bir hizmettir. İBBCeptrafik'in, GPRS üzerinden internete bağlanmasını sağladığınızda, GPRS kullanım bedeli GSM operatörünüz tarafından mevcut tarifenize bağlı olarak ücretlendirilecektir. Uygulamayı indirdikten sonra, 15 gün içerisinde, aşağıda linki bulunan anket formunu doldurmanız gerekecektir. Ankette istenen kişisel bilgiler ileride sunulması planlanan kişisel bilgilendirme ve benzeri hizmetlerde kullanılacaktır. Bu sebeple kayıt formunu/anketi doldurmadığınız takdirde, başlangıçta size sunulan 15 günlük aktivasyon süreniz sona erecek ve uygulama çalışmayacaktır. Kayıtta girmiş olduğunuz bilgiler sistem tarafından otomatik olarak saklanacak ve kesinlikle üçüncü sahışlar ile paylaşılmayacaktır.


Dikkat!Eğer İBBCepTrafik cep telefonunuzda mevcut ise yeni versiyonu yüklemeden önce mutlaka eski versiyonu kaldırın.
blackberry ibb canlı yol durumu indir, ceptrafik indir, HABER, habertag, ibb canlı kameralar, ibb canlı trafik haritası, ibb canlı yol durumu, ibb canlı yol durumu android indir, ibb gov tr canlı yol durumu, ibb govtr, ibb govtr canlı kameralar, istanbul büyükşehir belediyesi canlı trafik kameraları, istanbul büyükşehir belediyesi canlı yol durumu, istanbul büyükşehir belediyesi yoğunluk haritası, istanbul yol durumu canlı kameralar, nokia ibb canlı yol durumu indir, tkm ibb canlı kameraları, tkm ibb gov tr yoğunluk haritası,



Yorumlar

sagirsultan dedi ki…
no beybi..
selcuk dedi ki…
Cok guzel bir kolaylik bizim icin bu sistem
selcuk dedi ki…
Cok basarili bir calisma
cihat dedi ki…
ibb kendi sayfasında 5 tl aylık ücretlendirme olduğunu yazmış. Kullananlar buna değermi paylaşırsa düşünürüz belki. Bunun yerine cepten internete girip oradan da bakmak ayrı bir çözüm.
Editor-Octopus dedi ki…
ibb canlı yol durumu her zaman olduğu gibi en ihtiyacımız olduğu zamanlarda yoğunluktan kapanıyor. 10 ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra yine kapanır. malum seçimden sonra millet tatile gideceği için trafik durumu karışır diyenler de var bakalım hayırlısı.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster