En sakin En Güzel ucuz tatil merkezleri





En sakin En Güzel ucuz tatil merkezleri

Merhabalar;
Necip milletimizin öğrencileri, öğretmenleri, çalışanları 1 sene boyunca git gel iş-okul-ev arasında mekik dokuyup illallah dediler.

şimdi tuzu birazcik kuru olanlar "Artık şöyle güzel bir tatili hak ettik" diyerek internetten nerede uygun fiyatla tatil yapabileceklerini aramaya başladılar. ucuz tatil yöntemleri arasında bir kaç aile birlikte bir pansiyon tutma, kamp kurma, caprice otel, ihlas armutlu tatil köyü gibi mekanlarda önceden devremülk satın alma veya kiralama gibi yöntemler var. bizde bunlara sahibinden com sitesinden tatil mekanlarında eşyalı kiralık daire bulmayı ve bir kaç aile birlikte oralara gidip kalmayı da ekleyelim çünkü sahibinden com da tatil köyü içinde çok güzel residence buldum dayalı döşeli Antalya veya muğla'ydı galiba dayalı döşeli denize yakın on numara tatil mekanı kirası ne kadar biliyor musunuz? 1500 tl durun siteye girip bi daha bakayımda size de göstereyim içim rahat etmez "yalan o.ç" diye küfür edersiniz siz şimdi hain okurlar. hah buldum Balıkesir Bandırma da süperlüx triplex residence mış. şuna bakın tam bir residence. 3 aile için ayrı ayrı katlı her katın birer terası adam mükemmel yapmış daha ne olsun.

ya tuzu hiç kuru olmayanlar ne yapacak ömür boyu çalışanlar çalışmaya mahkum olanlar veya aç gözlülükten izin parası almayıp hep çalışanlar.

"senin de tuzun kuru galiba izin parası almıyoruz diye aç gözlü mü oluyoruz şimdi?" diye soran açgözlü ve çok bilmişler şurayı da okusunlar.

Afrika, Somali, Afganistan gibi ülkelerde bazı aileler ayda sadece 20-30 dolar ile geçinmek zorunda günlük 1 dolara it gibi çalıştırılanlar var. yatın kalkın halinize şükredin.

insan tatil yapmak istedikten sonra her türlü yapar örneğin haftasonu pikniğe gider izinde memleketine gider. Edirneden Kars'a yurdumuzun her yerine otobüs tren seferleri var. tren bileti fiyatları otobüs bilet fiyatlarına nazaran daha ucuz. hatta engelli 65 yaş ve öğrencilere indirimli bilet fiyatları mevcut. Hangi şehirler arası otobüs firması diye soracak olursanız. kalite/ekonomi değerlendirmesinde Pamukkale seyahat ve Metro turizm otobüs bilet fiyatları diğerlerine nazaran daha ekonomik. tatil biletinizi alırken otobüs firmalarının internet sitelerinden alırsanız ve bazı firmaların indirim - miles kartlarıda mevcut onları da alırsanız bayağı bir indirim kazanıyorsunuz. (bilet başı 7-8 tl) tekrar her neyse

TÜRKİYE'DEKİ EN SAKİN TATİL MEKANLARI

Turistlerin olmadığı, kalabalık olmayan en ucuz en ekonomik en sakin tatil mekanlarını arıyorsanız sizler için yaptığım araştırmalar şu tatil merkezlerini gösteriyor;

Muğla Gökova tatil merkezleri - izmir Alaçatı tatil merkezleri köyleri - Tekirdağ şarköy - Marmaris Çubucak ta Çadır ve karavan kampları - ve izmir Foça diyenler var.




İSLAMİ TATİL MERKEZLERİ

Hem ekonomik hem de dindar kafa dinleyebileceğiniz en güzel yerlerden biri de islami tatil merkezleridir.

Türkiye'de bulunan islami tatil merkezlerini özelliklleri çok güzel fiyatları da çok uygundur.

islami tatil merkezlerinde kadınların çocukları ve erkeklerin ayrı yüzebildiği plajlar ve havuzlar mevcuttur. tam pansiyon yarım pansiyon

açık büfe gibi pek çok hizmet şekli vardır. fiyatları da çok uygundur mesele şimdi islami tatil merkezlerinden Cübbeli Ahmet hoca'mızın tavsiye ettiği didim Akbük köyündeki CAPRİCE otel in fiyatlarına bakıyorum ortalama kişi başı 70 liradan 7 gece konaklayabilirsiniz. bunun içinde yeme içme ve sosyal aktivitelerde var. ve fiyat ortalama yani 55 tl olan dönemde var 110 tl olan dönemde var. kapris otelin internet sitesini (caprice otel) ziyaret etmenizi tavsiye ederim. caprice den başka ihlas Armutlu, şahin paradise otel (şah-inn paradise) otel var. Antalyada Bera otel Adenya Otel, Tuğra Otel , izmir çeşme clup familia, yeni meltem tatil köyü, MUğla elizan otel clup Adas, Vizyon otel,Angels peninsula otel,sultan beach gibi muhafazakar tatil köyleri tatil beldeleri tatil otelleri (islami tatil otelleri) mevcut. daha çok var araştırın derim.




KARILI KIZLI EN ÇOK TURİSTLİ TATİL YERLERİ

İşte o konuda size yardımcı olamayacağım zira bu soruyu sorduğunuza ve turisti üstsüzleri en çok olan tatil merkezi neresi diye merak ettiğinize göre sizin niyetiniz bozuk. oraların adresini benden bulup ta gidip vebaline beni de sokmayın.




Etiketlerimiz:en sakin tatil merkezleri, en güzel tatil merkezleri, en ucuz tatil merkezleri, en ekonomik tatil merkezleri,islami tatil merkezleri, şahin paradise, caprice otel,tuğra otel, islami tatil otelleri fiyatları, Antalya, Muğla,



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları