Seksenler dizisi küçük Zeynep İlker Ayrık ın kızı mı?




80 ler Dizisi Küçük Zeynep İlker Ayrık'ın kızı mı?



ZEYNEP AYRIK (MI?)
seksenler dizisindeki yumuk yumuk elleriyle para getirip "bu paraya ne olur" diyen minik zeynep kim merak konusu oldu kimisi
şu Aşağıdaki video da 80ler dizisindeki küçük zeynebin cevabına binaen minik zeynebin 80ler deki çağatay'ın ilker Ayrıkın (Ayrığın) kızı diyorlar. ama net bir bilgi yok ilker Ayrığın Eşi ve kızı yada oğlu bir arada resmi yok bu yüzden bu miniki tatlı kızın kim olduğu hala muamma. bizde ilker ayrıkın yani seksenler dizisi çağatayın kızı olduğunu düşünüyoruz. net bilgi yok aşağıdaki videoda 80ler dizisinde pastanede küçük zeynebe sen kimin kızısın diye soruyorlar o da "annemin kızıyım" diyor. çağatay da "işte açıklamayı yaptı" diyor. neyse seksenler dizisi küçük zeynebin videoları çok seviliyor çok izleniyor eğer bu haberimiz patlama yaparsa bizde 80 ler dizisi minik zeynep videolarını buraya koyarız.

seksenler dizisi küçük zeynep ilker Ayrik in kizi mi

Bu Arada 80ler Çağatay'ın (ilker Ayrık) 4 aylık Ferit Ayrık isminde bir oğlu varmış. Küçük zeyneb'in Birol Güven'in kızı olduğunu da söyleyen var ama Minik zeynep öykü güven değil.




seksenlerdeki küçük zeynebin babası kim bulamadık ama annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını bulduk
işte seksenler dizisindeki küçük zeynebin annesi (Fotoya tıklayın)

seksenlerdeki+küçük+zeynep



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın