Sefirin kızı neşe kimdir




Sefirin+kızı+neşe+kimdir

SEFİRİN KIZI NEŞE KİMDİR? Neşe değil Nare yanlış arıyorsunuz Sefirin Kızı dizisinde Neşe diye biri yok. birde menekşe var ama o da Sefin kızı değil. Sefirin yani büyükelçinin kızının dizideki adı Nare Gerçek adı Neslihan Atagül Doğulu Bak soyismi de Kenan Doğulu ile aynı görüyor musun?! acaba Kenan Doğulunun bi akrabası mı neyi oluyo? meraklı köfteciler-meraklı melahatler sizi.. 

 Bi kere de dizi de filmde gördüğünüz güzel bir kadının yakışıklı bir erkeğin inciğini cinciğini, gercek adını, sevgilisi var mı yok mu, evli mi bekar mı, özel hayatını aramayın. 
 hee sevgisili yok size bakacak Allahım ya Rabbim ne abazasınız yaa bi de kız cok guzelse haset kadınlar da arıyor bakıyım sevgilisi nasılmış filan.

çantasından tokasına herşeyini arıyorlar. sefirin kızının fotoğrafı yok size insanların gerçek hayatından gerçek isminden ne yediğinden ne ictiğinden ne giydiginden arabasindan telefonundan dahasi telefonunun markasindan melodisinden muzik sesinden size ne?! 


izleyin beyin uyusturan sizi hayattan koparan size HİCBİRSEY VERMEYEN AKSİNE sizi lukse edepsizlige ahlaksizliga ozendiren aptal dizinizi yatın aşşa

Bu arada sefirin kızının ismi Nare Sefirin kızının kızının  dizideki ismi (küçük kızın ismi) Melek. (Fotoğrafta görülen)
Küçük Meleğin gerçek ismi ise Beren Gençalp. kimin kızı annesi kim babası kim bilmiyoruz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları