Avea cepmodem ile pcden internet (hatlı cebi modem olarak kulanmak)




Avea Hatlı cep telefonunu modem olarak kullanmak tarifeleri fiyatları abonelik



Avea+hatlı+cep+modem+pcden+internete+bağlanmak
Avea Cepmodem Kampanyası ile Avea Hatlı GPRS li nokia samsung sonyercisson tüm marka telefonlarınızı Modem Olarak kullanıp Bilgisayardan Laptoptan Notebook tan dizsütünde internete bağlanabilirsiniz.

AVEA KAMPANYASI CEPMODEM NE KADAR (KAÇ PARA UCUZ MU?)

Hemen cevap verelim hayır ucuz değil bilakis en kazık mobil internet tarifeleri Avea'da
aslında size tavsiyem en hesaplı mobil internet tarifesi olan vodafone aylık sınırsız (7.99tl) lik tarifeye geçip interneti bilgisayarınızdan öyle kulanmanız.
Bunun için gerekli bilgileri
şu konuda paylaştık (vodafone cepnet ile pc den internet)

Bu konuda ise Avea Kazık interneti bilgisayarda kullanmayı paylaşacağız.

telefonun internet ayarları;

Cep telefonunuzun internet ayarlarında Avea İnternet'i seçmeniz gereklidir. Bu seçeneği göremiyorsanız ayarlar için Avea Müşteri Hizmetleri'ni (444 1 500) arayabilirsiniz.
Bilgisayarınızda Ayarlar'dan (Settings) Denetim Masası'ndan (Control Panel) Telefon ve Modem Seçenekleri'ni (Phone and Modem Options) seçin.
Modemler Bölümünde Ekle (Add) Butonu'nu tıklayın.
Cep telefonunuzun Kızılötesi ya da Bluetooth özelliğinin açık olduğunu kontrol edin. İleri (Next) butonunu tıklayın. Çıkan listeden modem olarak tanıtmak istediğiniz cep telefonunu seçip Tamam'a tıklayın.
Bilgisayarınızda cep telefonunuza ait bir bağlantı programı (PC Suite yazılımları) kullanmıyorsanız:
Ağ Bağlantıları (Network Connections) › Yeni Bağlantı Oluştur (Create a new connection) › Internet'e Bağlan (Connect To The Internet) › Bağlantımı Ben Ayarlayayım (Set up my connection manually) › Çevirmeli Ağ Modemi Kullanarak Bağlan (Connect using a dial-up modem) › Modem olarak önceden tanıttığınız cep telefonunu seçiniz › ISS Adı (ISP Name): Avea Internet › Telefonun Numarası (Phone Number)** › Kullanıcı adı ve şifreyi boş bırakın › Son (Finish) aşamalarını takip ederek telefonunuzu modem olarak tanıtılmasını gerçekleştirebilirsiniz.
Bilgisayarınızda cep telefonunuzla birlikte gelen bir bağlantı yazılımı ya da GPRS PC Kartı modem olarak kullanıyorsanız:
APN Adı: Internet
Kullanıcı Adı: Boş bırakınız
Şifre: Boş bırakınız

ÜCRETLENDİRME VE ABONELİK

güncelliğini yitirdiği için kaldırılmıştır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster