Bülent Akyürek'ten seçmeler




Bülent Akyürek ten alıntılar seçmeler


Bülent+Akyürek+kitapları+sözleri+alıntıları+yazıları
"İçinizdeki öküze oha deyin" "öğle namazına nasıl kalkılır" "ve Tanrı Ağladı" İsimli
kitapların yazarı Bülent Akyürekten inciler, seçmeler, alıntılar yada özetler ne derseniz deyin.
işte Bülent Akyürek isimli şahsın Yazıları; indirin bindirin e-kitap gibi okuyun ne yaparsanız yapın.



* Sigara içerek ölmek, modern dünyadaki ölüm biçimlerinden biri bana göre. Sonunda mümin olarak ölmeyeceksek biçimin ne önemi var? Sigara paketlerinin üstündeki "Kısır yapar, öldürür, süründürür..." laflarından hoşlanmıyorum. Bana bu üslupla sigarayı bıraktıramazlar. O zaman ben de "Her nefis ölümü tadacaktır." ayetini hatırlatarak sigaramı zıkkımlanırım.

* Tasavvuf beslenme değil, diyettir. 200 kilo adamlar var ama tasavvuftan beslendiklerini söylüyorlar. 44 kilo, sıfır beden bir faniyim, takdir sizlerin.

* Susmak zikirdir. Dünyaya üç günlüğüne gelip öleceğini bilen zibidi insanoğlu, bir kez lanet kafasını kaldırıp gökyüzüne baksa boyunun ölçüsünü alacak ama...

* Ulusalcılar çok şekerler, bayılıyorum onlara. Koca bir İslam şemsiyesini bırakıp ırkı örgütleyerek batıya karşı çıkabileceklerini sanıyorlar. Oysa Bush'un bir Amerikalı gibi değil Hristiyanca savaştığını görebilseler akıllanacaklar. Ulusalcıların hemen hepsi, kendini önemli bir kurtarıcı gibi göstermeye çalışan ruh hastası... Egoları tavana vurmuş, parmakları havada, ne kadar çarıklı ulusalcı varsa birkaç rozeti İslam mirasından daha büyük sanıyor.

* Önümüzdeki yıl kişisel gelişim kitaplarını bombalamayı düşünüyorum. İnsanlar dik durunca, gözlük takınca, ayak ayak üstüne atınca başarılı olacaklarını bu kitaplardan öğrendiler. Batının bu alçak kitaplarını bir bir kendi kafalarında paralayacağım inşallah! Kişisel gelişim kitapları hepimizi dinden, imandan çıkardılar. Dinde dik durmak, dik gezmek, kibir yasaklanmıştır ama kişisel gelişim kitapları bunları öğütler. İslam'da üstünlük takvadadır fakat kişisel gelişimcilere göre karizmadadır... Kitabımın  adı "Pozitif Olun Eşek Sıpaları" olacak. Ulusalcılar gibi saç uzatıp ortalarda zıplamıyorum, batının zehirli fikirlerine panzehir üretmekle meşgulüm...

* Dünyaya Ahmedi Nejat'ın karısı olarak gelmek ev ona milyonlarca çocuk doğurmak isterdim!



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster