Fatmagülün suçu ne Rtük şikayet telefonları




Fatmagül'ün suçu ne buradan Rtüke şikayet et



Rtük ün bu zıçırtık dizi yayından kaldırabilmesi için Halkın yani diziyi yapısına aykırı bulan
Türk Ailelerinin şikayeti gerekiyor. bu da ne zamandan beri böyle biliyor musunuz? hani şu meşhur +7 şiddet ve korku, genel izleyici filan falan resimleri ile yeni bir uygulama başlatıldı ya
işte o zamandan beri. o uygulama nasıl başlamış biliyor musunuz?
hepsi haberimizin içinde ama birşey de söylemeden geçemeyeceğim sizde de suç var.
Ne diye reyting veriyorsunuz böyle dizilere bu diziler bizi yozlaştırmak için
fatmagülün+suçu+ne+rtük+şikayet+telefonları
ASIL SUÇLU FATMAGÜLÜ PİS PİS İZLEYİP PRİM VEREN
"geceyarısı itin kopuğun dolaştığı yerde kapıyı vurup çıkmayı ve daha fazlasını" yeni nesillere suçsuz göstermek için özenle uzmanlara danışılarak hazırlanmış diziler. yazının en altındaki yazarımız axi nin yazısını okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız.

RTÜK Fatmagül Şikayet telefon numaraları mail adresi ve şikayet formuda burada

ALO RTÜK : 178
RTÜK internet sitesi

Arayın şikayet edin


RTÜK: BU YAYINLARA MÜDAHALE EDEMİYORUZ
Yıllar önce Hülya Avşar’ın başrolünü oynadığı ve bir köylü kızının dört zengin kişi tarafından tecavüze uğramasının konu edildiği film, bu sefer diziye çevrildi. Beren Saat’in dört erkek tarafından, 4 dakika boyunca tecavüze uğraması sahnesinin fragmanı, günler öncesinden internet ve Kanal D televizyonunda onlarca defa ekranlara getirildi. Özellikle saat 20.00’de filmin gösterilmesi ise gelişim çağında olan çocuk ve gençleri olumsuz yönde etkileyecek cinstendi. Konuya açıklık getiren uzmanlar ise RTÜK’ü göreve çağırdı. Ancak, isminin açıklanmasını istemeyen RTÜK’te üst düzey bir yetkili ise, elleri ve kollarının bağlı olduğunu, bu tür yayınlara bile müdahale edemediklerini anlattı. RTÜK diye bir kurum olduğunu ama kanunlarının budandığı ve yetkilerinin olmadığını ifade eden yetkili, “Bakın orada bir tecavüz sahnesi var, biz ona müdahale edebilmemiz için ‘Türk aile yapısına aykırıdır’ maddesi gereğince işlem yapmamız gerekiyor. Uzman arkadaşımız bunu yazdığı zaman, üst kuruldan karar çıksa bile mahkeme, ‘Türk Aile yapısı için kimi baz aldınız?’ diyor. Serbest yaşayan insanlar da var, dini inançlarını yerine getirmeye çalışan insanlar da var, dolayısıyla bu buna sığmaz diyor, biz de bunun üzerine bu ‘gençlerin ruhsal gelişimini olumsuz etkiliyor’, maddesine koyalım diyoruz. Mahkeme yine aynı gerekçe ile ‘hangi gençleri baz alıyorsunuz’ diyerek red ediyor. Şimdi yasalarda inanılmaz bir boşluğumuz var” dedi.

“SEZER DÖNEMİNDE YETKİLERİMİZ ALINDI”
Bu konudaki boşluğun ise, 2002 yılında yaşanan ekonomik kriz sonrası gerçekleştiğini belirten Yetkili, “Bizim kararlarımız kat-i değil biliyorsunuz. Mahkeme kararlarına açık. Dolayısıyla dönemin Ecevit hükümeti, 2002 krizinden sonra tekrar ayakta kalabilmek için bazı medya patronlarına yeni bir RTÜK yasası çıkarıp, bazı kanalları vermek için yeni bir RTÜK yasası yapmıştı. Bu süreçte kanun maddeleri darmadağın oldu. ‘Etkisi var, yetkisi yok’ bir kuruluş haline getirildi. Yayın ilkeleri bölümünde 12 maddemiz var, A’dan Z’ye kadar. Eski Cumhurbaşkanlarından Ahmet Necdet Sezer döneminde ve Anayasa Mahkemesi tarafından çoğunluğu iptal edildiği için elimizde hiçbir şey kalmadı. Bundan dolayı çok fazla etkin olamıyoruz” diye konuştu. Duyarlı vatandaşların 444 1 178 numaralı telefonu aramalarını isteyen yetkili, burada karşılarına canlı operatör çıktığını ve şikayet oranına göre yayıncı kuruluşla görüşme yoluna gittiklerini söyledi.

Yazarımız axi;



Yorumlar

Anonymous dedi ki…
tek kelime ile berbat ahlakı kurallar nerde birde +7 diyorlar ya yuuuuhhhhh
Anonymous dedi ki…
ya ne diyosunuz aşk-ı memnuda genel izleyici diyorlar
milletimiz niçin yapıyorki böyle dizi çıkaracağımız mesaj ne yani hiç anlamıyorum. beren saati de bu gibi dizilerde oynadığı için ayıplıyor ve boykot ediyorum
Sağır Sultan dedi ki…
helaal..
doğan dedi ki…
böyle ahlaksız dizilerin yayınlanmasını istemiyoruz.böyle diziler bence yayınlanmamalı insanların piskolojisini bozuyor yanısıra ailenin izleyemeceği ahlaksız olayların yer aldığı bu tv dizisini kapatmak ta yarar olacağını düşünüyorum lütfen yetkili kişiler gerekileni yapsınlar.
doğan dedi ki…
lütfen arkadaşlar şikayette bulunarak bu diziyi kapatalım artık
!!!! dedi ki…
TV lere böyle ahlaksızca diziler getirerek bunları normal bişeymiş gibi halka empoze ediyorlar.hala neden kapatılmıyo bu diziler???
bu ülkenin belli ahlak kuralları var maşallah müslüman bi ülke olarak tv ekranlarımızdaki ahlaksızlıklar diğer ülkelerinkini geçti geçecek!!!!
Anonymous dedi ki…
RTUK ulkede yasanan tum tecavuzleri, toplu tecavuzleri,cocuk istismarlarını, kadınlara yönelik şidddeti ve cinayetleri de kapatabilir mi?
Anonymous dedi ki…
Ne oldu yorumum bir yerinizde mi patladı? Sayenizde diğer şeriat ülkeleri ile bereber sapıklık sıralamasında başlardayız.

İt kopuk yıldızların altında keyif çata dursun bir genç kız günlerce göremeyeceği sevgilisini uğurlamaya gidemesin. Siz busunuz işte yukarıda yazdığınız şeyin anlamı ben gece savunmasız bir kız görürsem o kaşındı derim tecavüzümü ederim. İşte bu yüzden dizinin kapatılmasını isteyorsunuz. Çünkü siz o dizide temsil edilen tüm erkeklersiniz, o kıza tecavüz edenler, o kızı terkedenler, o kızı koruyamayan devlet, yarım akıllı abisiniz. Ayna bakmak zor geliyor olabilir. Kanalı değiştirin. Aman ne olduğunuzu biz biliyoruz siz kendinizden saklasanızda.
Sağır Sultan dedi ki…
Yorumun bi yerimizde patladığı yok denetim bekliyordu denetledil yayınlıyoruz sen de patlama yayınladık işte yorum.
Osuruktan bi yorum işte
fidan dedi ki…
çoooooooooooooooooooooook berbat bir film iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğrenç bir filmmmmmmmmmm
duyarli dedi ki…
MALESEF bir grup insan bu dizi ve bunun gibi onlarca dizinin yayinlanmasini istemiyor,ama halkimiz istemese de istese de (bilincsiz bir sekilde) izlemeye devam ediyor..ama bu isin sonu cok kotu olacak emin olun,cocuklarimiz tecavuz,icki,hatta uyusturucunun normallestigi,hos karsilandigi zavalli bir toplumda buyuyecek ve yapma oranlari ciddi anlamda artacak..bu dizileri bile bile yapan yapimci,yonetmen,senarist ve oyunculari esefle kiniyoruz ve sonuna kadar da kinamaya devam edecegiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları