Kemal Kılıçdaroğlu günde 2 milyon haram para alıyor




Kemal Kılıçdaroğlu günde 2 milyon haram para alıyor

Meydanlarda din ahlâk, Helal Haram nutku atan, her ile göre özel seçim vaadi veren imam hatipleri kapatacağını, doğu illerine özerklik getireceğini vaadeden, Rize de kaçak çayı bitireceğini, sınır ilinde ise Kaçak mazotu serbest yapacağını vaadeden aynı zamanda Gariban edebiyatı yapan
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu iş bankası ve CHP ortaklığı vasıtası ile partisinin kasasına her gün 2 milyon tl Faiz geliri koyuyormuş?
haberi Akit Gazetesinde okuduk haber 365 de de günde 2 milyon tl başlığı ile verilmiş. buyurun;



HARAMZADE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN HZ ÖMER ADALETİ!
CHP, İş Bankası'ndaki yüzde 28'lik ortaklığı aracılığıyla 2011'in ilk üç ayında faizden 186 milyon 76 bin lira gelir elde etti. CHP böylece günde 2 milyon, saatte de 83 bin 333 lira parayı kasasına indirdi. İş Bankası'nın 2011 “İlk Çeyrek Raporu”, bankanın yüzde 28,09'una sahip olan CHP'nin faizden nasıl büyük paralar kazandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

İŞ BANKASI'NIN GÜNLÜK KÂRI 7.4 MİLYON TL OLDU

İş Bankası bu yılın ilk üç ayında aktif büyüklüğünü yüzde 5 oranında artırırken, bankanın net dönem karı 667 milyon TL olarak gerçekleşti. Böylece İş Bankası 2011'in ilk üç ayında günde 7.4 milyon lira faiz geliri elde etti. CHP de, ortaklığı oranında günde 2 milyon 81 bin 781 lira kazandı. Raporun verilerine göre, İş Bankası aynı dönemde kredi portföyünü yüzde 9,8 oranında büyütürken, kredi hacmini 70 milyar 542 milyon TL'ye ulaştırdı. Banka bu özelliğiyle sektörün en çok kredi kullandıran bankası konumuna yükseldi. İş Bankası aynı dönemde mevduat hacmini yüzde 3,3 büyüterek 91 milyar 132 milyon TL'ye yükseltti.

DIŞARIYA 500 MİLYON DOLAR, İÇERİYE 1.1 MİLYAR TL BORÇLANDI

Banka 2011'in ilk çeyreğinde borçlanma enstrümanını da kullandı. Raporda borçlanma işlemiyle ilgili olarak, “Uygun maliyetli fon sağlama çalışmaları çerçevesinde pasif yapısını çeşitlendirme yoluna giden İş Bankası, dönem içerisinde yurtdışında yerleşik kişi ve kuruluşlara satılmak üzere 500 milyon ABD Doları nominal değerli tahvil ile yurtiçinde yerleşik kişi ve kuruluşlara satılmak üzere 500 milyon TL nominal değerli bono ve 600 milyon TL nominal değerli tahvil ihraç etmiştir” denildi.

İŞ BANKASI ERBİL'DE ŞUBE AÇTI

İş Bankası'nın 24 bin 428 personeli bulunuyor. Şube sayısı bin 159 olan İş Bankası'nın şubelerinden 16'sı yurtdışında bulunuyor. Bankanın yurtdışı ağırlığını Almanya merkezli İşbank GmbH oluşturuyor. Şubat ayı içerisinde Irak'ın Erbil kentinde Erbil / Irak şubesini faaliyete geçiren İş Bankası'nın ayrıca Çin ve Mısır'da da temsilcilikleri bulunuyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster