Sonar arastirma sirketi seçim anketleri




Sonar araştırma şirketi 12 haziran seçim anketleri

sonar+araştırma+şirketi+seçim+anketleri
sonar araştırma şirketi seçim anketleri

Bugün 30 mayıs 2011 seçimlere 13 gün kaldı. Çeşitli araştırma şirketleri anar sonar ag gibi anket firmaları istanbul ankara antalya adana izmir diyarbakır hakkari tunceli van trabzon rize sivas gibi çeşitli illerimiz de partilerin son oy oranlarını belirlemeye ve halka yansıtmaya çalışıyorlar.
Bunların işlerini tarafsız olarak yapmaları gerekirken partizanca tamamen haklı kandırmaya ve yönlendirmeye yönelik akp taraftarı chp sempatizanı anket firmaları da var. Işte bunlardan biri sonar araştırma anket firması
Bu firmanın yayınladığı anket sonuçlarına kesinlikle inanmayın sonar anketleri nerede yapıyor bilmiyoruz ama tabiri caiz se sanki kerhane de meyhane de ve akp nin fazla oy alamayacağı diğer yerlerde yapıyor. Sonar araştırma şirketi anketlerinde daima chp ve mhp nin oy oranlarını olduğundan büyük akp nin oylarını iste az gösteriyor. Siz siz olun en son ak parti oy oranları yada chp oy oranlarını merak ederseniz sonar anket araştırma şirketinin anket sonuçlarını veya akp yanlısı başka bir anket şirketinin sonuçlarını kaale almayın sonar araştırma şirketinin herhalde başbakan tayyip erdoğan a bir garezi var veya chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'yla tamamen duygusal bir bağlantısı var..



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster