akbil süre uzatma




Akbil Süresi Uzatma

akbil+süre+uzatma
Akbil ve İstanbul Kartlarda süre uzatma

Akbil Dolum fişinizde sizde resimdeki gibi "!!! DİKKAT KARTINIZIN İNDİRİMLİ GEÇERLİLİK SÜRESİNİN BİTMESİNE 10 GÜN VAR. LÜTFEN KARTINIZIN SÜRE UZATMA İŞLEMİNİ OTOMAT VEYA BAYİLERDEN YAPTIRINIZ !!!" iletisi gördüyseniz yapmanız gereken işlem şunlarmış.
birincisi internetten Akbil süresi uzatma diye birşey yok. ikincisi rahat olun Akbil süre uzatmak için iett ye pazartekke ye veya Karaköye gitmenize de gerek yok.

İETT AKBİL SÜRE UZATMA
bu ileti şundan dolayı yazıyormuş. Eğer Akbilinize veya istanbul kartınıza uzun bir süredir 5 tl den fazla dolum yapmadıysanız. Akbilinizin süresi doluyormuş. Bu durumda Akbil süre uzatma için iki işlem yapılabiliyormuş. birincisi mevcut akbilinize veya istanbul kartınıza bayiiden 5 tl den fazla kontur yüklüyorsunuz. 2. si ise Akbil dolum Otomatlarından birine akbilinizi veya istanbul kartınızı yerleştirip onun üzerinden dolum yapıyorsunuz. böylece Akbil Süre Uzatma işleminizi gerçekleştirmiş oluyorsunuz.
patlakhaber iett gov tr akbil süre uzatma aradı sitesinde internet üzerinden akbil süre uzatımı bulamadı onun için Akbil Süre uzatma ile ilgili en güncel en doğru internet bilgisi burada yani akbillerin süresini uzatmak için yapmanız gereken şey konu içinde de yazdığım gibi bayiiden en az 5 tl dolum yapmak veya akbil otomatlarında kartı veya akbili takıp oradan dolum yapmak.
akbil süre uzatma konusunu burada noktalıyoruz.



Yorumlar

sagirsultan dedi ki…
yok mu bi teşekkür ne mendebur okurlarsınız ya.
murat sezen dedi ki…
ya bi yürü git saçma sapan konuşuyorsun yok 5tlden fazla yükleyince akbil eskimiyormuş her hafta 10tl yüklüüyorum aralığın 31ine kadar yenilemem lazım geçen sendede online olarak yeniledim yalan yanlış yazmışsın
Editor-Octopus dedi ki…
haberin üzerinden 1 sene geçmiş gelmiş yorum yapıyorsun beybi.
bizde yalan yanlış haber olmaz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster