Eskişehirsporun hocası skibbe bıraktı




Eskişehirspor'un
hocası
Skibbe
Takımı
bıraktı
Haberi



Eskişehirin Hocası takımı bıraktı
Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Skibbe, Mersin İdman Yurdu maçı sonrasında Başkan Halil Ünal, İkinci Başkan Mesut Hoşcan ile konuşarak ayrılmak istediğini söyledi.

Halil Ünal ile bir gün önce yaptığı toplantıda kalacağını söyleyen Skibbe'nin fikir değiştirmesinin ardında Herta Berlin Kulübü'nün cazip teklifi olduğu belirtildi. Türkiye'de hedeflerin karışık olduğunu hangi takımın küme düşeceği hangi takımın şampiyon olacağının belli olmadığını ifade eden Skibbe belirsizlik içinde ve hedeflerden uzak çalışmayacağını vurgulayarak ayrılmak istediğini söyledi.

'HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM'

Skibbe 'eskişehirspor yönetimi ve taraftarları bana inanılmaz destek verdiler. Herkese teşekkür ederim. Fakat takımla ilgili aynı şeyleri söylemem mümkün değil. eskişehirspor'un devre arasında 4 önemli oyuncu transfer etmesini söyledim. Tello, Batuhan gibi oyuncuları istemedim. Gönderilmesinin faydalı olacağını söyledim. Kimseye kırgın değilim ve iyi duygularla ayrılıyorum. ' dedi

eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Mesut Hoşcan, Skibbe'ye bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken 'Kapımız sizler gibi değerli teknik adamlara açıktır. Bu nedenle sizinle her zaman fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz' yanıtını verdi.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster