Acunn com Fenerbahçe Galatasaray Maçı geniş özeti golleri video




Acunn com Fenerbahçe Galatasaray Maçı geniş özeti golleri video



Bu Akşam (22 nisan 2012) Turk telekom Arena da oynanan Spor toto süper final Fenerbahçe Galatasaray Maçı kaç kaç bitti bilmeyenler için hemen maçın sonucunu yazalım.
Fenerbahçe Galatasarayı 2-1 yendi. Maçı tvden canlı izleme hakkımızı daha önce lig tv satın almıştı. maçın geniş özetini ve Gollerini internette yayınlama hakkımızı da Acun parayı basıp aldı. dolayısıyla da sizlerde şimdi tıpış tıpış acunun sitesi acunn com a gidip bu akşamki Fenerbahçe Galatasaray maçının geniş özetini ve gollerini arayacaksınız.
"Ne var bunda alsın" diye tepki göstermeyenler farkında değilsiniz internet özgürlüğünüz yavaş yavaş elinizden alınıyor.
Acunn dizi bölümlerinin maç özetlerini ve kendi yarışması survivorun videolarını kimselere yayınlatmıyor.
anında videoları kaldırıyor. pekii ya yarın öbürgün acunn coma üyelik paralı olursa ne yapacaksınız?
amaan boşverin canım nasılsa şimdi bedava değil mi?
uyumaya devam..


Acun abi yaptığın yasal değil. maç özeti yayınlama hakkını ve geniç maç özetleri videolarını satın alabilirsin ama Kendi evimde, kendi gözümün gördüğü, kendi tvmden kendi telefonumla çektiğim videoyu, kendi sitemde kendi okurlarımla paylaşma hakkımı satın alamazsın. Allahtan kork bari bunu kaldırtma 2 saatte yüklendi.




Yorumlar

zekeriya dedi ki…
fener bahça kaleycisi milli maçlarda böle top çıkarmışmı o.ç birde milli maçlara alıyolar bu açk çgunu onun kanı bozuk her halde o.ç
muhammed dedi ki…
bune olum tekrı çekilmiş birde tvden
yusufpeker dedi ki…
kaç kaç bitti
RAMAZAN ERKAN dedi ki…
COK KÖTÜ

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster