Quora Hesabını silme kapatma veya bildirimleri kaldırma altından girip üstünden çıkma




Artık Her ne zıkkım şekillerde aranıyorsa! nerden üye oldum nerden bildirimleri açtım açmaz olaydım. Her Allah'ın günü e-posta geliyor. zıkkımın dibi dili bile var Türkçe dil seçeneği yok. desteklediği dil seçeneklerinde harfleri bi görseniz kar tanesi gibi baloncuk gibi eciş bücüş harfler. E O zaman Quora Saçların Lüle lüle haydi sana güle güle.
--- Where's Turkish Language Quora ?! ---

quora desteklediği diller


zahmet edip uğraştım. gmail, hotmail, veya outlook her türlü posta kutusundan gelen quora bildirim e postalarından kurtulmak için gelin buyurun;

QUORA BİLDİRİM E-POSTALARINDAN KURTULMAK - QUORA HESABINI SİLMEK - QUORA ÜYELİĞİNİ SİLMEK - DELETE QUORA ACCOUNT
'Ben memnunum ingilizcem de yetiyor hesabı silmeyeyim ama bildirim postası gelmesin'
diyorsanız. yalan konuşuyorsunuz :)
madem ingilizceniz iyi, bildirim postalarının altında kocaman UNSUBSCRIBE yazısı var ona tıklayıp sırayla açılan bütün sayfalara "never" deyip, geçmeyi de biliyor olmanız lazım.

quora hesabını silme bildirimleri kapatma



Ah şu Windows 10 bildirimleri!


Birde tarayıcı bildirimi belası çıktı başımıza sağdan kapıyon soldan çıkıyor soldan kapıyon alttan çıkıyor, kapıdan kovuyon bacadan giriyor. Bi cahillik edip Quora tarayıcı bildirimine de izin verdiyseniz onu da şu fotosunu gördüğünüz sayfadaki bütün yeşil tıkları kaldırarak yapıyorsunuz(ben kaldırdığım için kutucuklar boş tık mık yok).

quora windows 10 tarayıcı bildirimlerini kapatma

QUORA HESABI SİLME - DELETE QUORA ACCOUNT

Onu da Account kısmında Twitter mı Google hesabı mı Facebook mu neyle bağladıysanız artık onu yanında bulunan (disconnected) linkiyle bağlantınızı koparıyorsunuz.
benim Google hesabımla bağlanmış. oradan disconnected yaptım. ama yukarda Email olarak hâlâ Google hesabımın e-maili görünüyor. daha da bildirim gelirse gidip bomba koyucam merkezlerine havaya uçacak kurtulacağım.

QUORA HESABINI TAMAMEN - Kapatmak - SİLMEK İÇİN

Privacy sayfasının en altına inin. işte orada küçücük bir delete account ve deactivate account linklerini göreceksiniz.

how+to+delete+quora+account

NOT: Delete Account deyince parola soruyorsa ve sizde daha önce Google hesabıyla veya Facebook Twitter hesabıyla bağlanmış yani parola oluşturmamışsanız, pencerenin hemen üzerinde yazan 'create new password' linkine tıklayarak kayıtlı mail adresinize gelen password reset linkine tıklayıp yeni parola oluşturun ve o oluşturduğunuz parolayı da hesabı silmek için kullanın :)
kayıtlı mail adresinin posta kutusuna ulaşamıyorsanız ölün.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları