Yükseklik Ayarlı sağlam Çalışma masası




Bu aralar pc başında oturmaktan bi tarafım büyüyecek. sürekli pc başında oturan ve sürekli masabaşı çalışanlar için Bir çalışma masası yapmışlar. oturmaktan sıkılınca masanın düğmesine basıyorsun hoop masa istediğin kadar yükseliyor. ayağa kalkıp işine devam edebiliyorsun.


Yükseklik Ayarlı sağlam Çalışma masası

Türkiye de böyle birşey var mı diye aradım baktım trendyolda, ikea da gittigidiyor da n11 de o kadar dandik yükseklik ayarlı masalar var ki masa demeye bin şahit lazım. Bana Şu görseldeki gibi istediğim zaman düğmesine basıp yükseltebileceğim Yükseklik ayarlı sağlam bir çalışma masası lazım daha aşağıda da videosu var. buna benzer satılan birşey bulursam sizlerle burada paylaşırım. Benim gibi yükselen masa satın almak isteyenler faydalanırlar. ayakları "L" gibi olan hem yükselen hem eğilen hem katlanan tekerlekli yükselen masalara itibar etmeyin. sallanmayan sabit duran sağlam 4 ayaklı yükselek uzayan çalışma masalarına bakın. işte sizlere bir kaç tane harika yükseklik ayarlı çalışma masaları;

Yükseklik+Ayarlı+Çalışma+masası
ikea Bekandt sit motorlu yükseklik ayarlı çalışma masası



-----


ikea+yükseklik+ayarlı+masa+modelleri
ikea Yükseklik Ayarlı Masa modelleri (elektrikli motorlu - elden çevirmeli - çekmeceli)



-------



Yükseklik ayarlı masa ayakta çalışma
Yükseklik Ayarlı pc masası Ayakta çalışma için maximum yükseklik ölçüleri



------


Küçük odalar ofisler alanlar için yükselebilen pc çalışma masası modelleri
Küçük odalar ofisler alanlar için yükselebilen pc çalışma masası modelleri : bekant


UCUZ YÜKSEKLİK AYARLI PC ÇALIŞMA MASASI
Dolar 7 tl olunca Türkiyedeki en ucuz kaliteli bir yükseklik ayarlı çalışma masası 4500-5000tl olmuş. yanına yaklaşılmıyor Ali express te şöyle birşey buldum.


Bununla ister otur ister yat ister kalk fiyatı da Gümrük vergisi kargosu şusu busu 1500 e filan gelir
şık değil ama şöyle de bir koltuk aldığım zaman gerçekten iş görür. sayfasında incelerseniz sedyede bile adam yazıyor :) değişik değişik pozisyonlar.


Sayfası burada >>> AliExpress Ucuz Yükseklik ayarlı katlanabilen pc masası
-------



Geniş+Büyük+yükseklik+ayarlı+çalışma+masası
Geniş büyük köşeli (L köşe) ve Yükseklik ayarlı çalışma masaları da bulunuyor

EK BİLGİ: KOLTUK VE ÇALIŞMA MASASI YÜKSEKLİĞİ KAÇ - NE KADAR OLMALI?
İdeal çalışma masası ölçüleri belirlenirken masa tablasının genişliği de çok önemlidir. Çalışma masasında monitör varsa ekrana olan göz uzaklığının 50 ila 75 cm aralığında olması gerekir. Bu mesafeyi sağlayacak bir masa kullanabilir ya da masanızın arkasında bulunan duvara ya da panele monitörünüzü monte ederek doğru mesafeye sahip olabilirsiniz. Örneğin 170 cm boyundaki bir insan için ideal çalışma masası ölçüleri hesaplandığı zaman masanın en az 64 santimetre yüksekliğinde olması gerekir.

Ayrıca oturma yüksekliğinin 41 santimetre olması da kişinin çalışma konforu açısından çok önemlidir. Bu hesaplamadaki sayılar kişinin boyu her 3 cm değiştiğinde 1 cm artmaktadır. Özetle 173 boyundaki bir insan için masanın yüksekliği 65 santimetre, oturma yüksekliği 42 santimetre olmalı.


skarsta yükseklik ayarlı çalışma masası,yükseklik ayarlı masa yapımı,elektrikli yükseklik ayarlı masa ayağı

yükseklik ayarlı katlanır masa,yükselebilir masa,yükseklik ayarlı sehpa,çalışma masası yüksekliği,yükselebilir çalışma masası



Yorumlar

yüksekliği ayarlanabilir masa

yükseklik ayarlı çalışma masası

ayakta çalışma masası

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

23 nisan sunucu konuşmaci metni