uydu alici sinyal yok no signal hatasi




Uydu Alıcısı Sinyal Yok No Signal hatası çözümü


Beykoz'da ikamet ediyoruz Marka uydu alıcımız bugün durup dururken sinyal yok (No Signal)
hatası verdi. bizde bunun çözümünü aradık. sizinde başınıza gelirse ve uydu alıcılar ve uydu yayını hakkında hiçbir bilginiz yoksa böyle bir uyarı aldıysanız bu konuda yazanları deneyebilirsiniz.



uydu+alıcısı+no+signal+sinyal+yok+hatası

NO SİGNAL LOW SİGNAL SİNYAL YOK HATASI YAPILMASI GEREKENLER
Bazende görüntü donar takılıp kalıyor olur kare kare olur ve low signal yazıp gider.
sizde low signal (düşük sinyal) no signal (sinyal yok) hatası alıyorsanız ve bu uzun sürdüyse


ilk önce havaya bakın hava çok yağmurlu yada çok rüzgarlı ise kapalı ise sinyal yok hatası vermesi normaldir havanın düzelmesini beklemekten başka çareniz yok. hava düzgün ise yakın kapı komşunuza yada yakınlarınızda uydusu olan birine sorun uydularında problem var mı?
eğer onların uydu alıcılarıda aynı hatayı veriyorsa sorun alıcıdan değil vericiden yani uydu merkezinden kaynaklanıyor demektir. düzelmesini beklemekten başka çareniz yok.
onların uydu alıcıları no signal low signal sinyal yok hatası vermiyorsa sorun sizin uydu alıcınızda çanağınızda yada lnb nizdedir.


ilk önce uydu alıcınızı ve tv nizi kapatıp tekrar açın sonra tv nin ve uydu alıcınızın arkasındaki bağlantıları kontrol edin sonra sonra kolaydan zora doğru bağlantıları kontrol etmeye devam edin
çatıya yada çanağınızın bağlı olduğu balkona yol göründüyse şu resmini gördüğünüz lnb nizin bağlantısının kopup kopmadığını filan kontrol edin mutlaka bir yerde bir şey bulursunuz.(bu yazının patlakhaber.com da yayınlandığını başka sitede okuyorsanız bunun oradan copy-paste yoluyla çalındığını bilin ve hırsıza okkalı bir yorum yazın)

diğer aranma şekilleri;
Next next star ye 18000 uydu alıcı, next nekstar ye5000x,Atlanta hd box,besstel minibox,seoul hiremco uydu alıcısı, f-15,premier prs1600 15000, Dsmart standart,seoul fx turbo,saba, woon wn 19000 17000, goldmaster,yumatu,sunny,vestel,besttel,beko,botech,skytech,amstrad,dreambox,technisat,skybox,saba,regal marka,vu uydu alıcısı, hatası,arızası,yazısı,sorunu,göstermiyor,çekmiyor,ayarı, üsküdar kartal pendik istanbul ankara mecidiyeköy,tamircisi, servisi bakımı,uydu alıcısı çekmiyor, no signal hatası, görüntü gidip geliyor, Göstermiyor, donuyor, uydu alıcı no signal çözümü, ayarı,next next star



Yorumlar

sagirsultan dedi ki…
uydu alıcı çekmiyorsa no signal diyorsa şunları yapın:

LNB nizin üzeri kar ve bu olmuştur yukardaki resimde görülen lnb dir uydu alıcı no signal hatası çözümü için biz çanağın önünde bulunan lnb yi kardan arındırdık mis gibi çekmeye başladı uydu alıcısı çekmiyor no gisnal hatası alanlar çözümü bu olabilir bizimçanak balkonda isz çatıya çıkacaksanız dikkatli olun uydu alıcısı çekmiyor lnb hatası çözümü no signal hatası çözümü neden olabilir sorusuna cevaplar ve uydu alıcı no signal hatası çözümleri de denebilir bu konuya
CilekesEditor dedi ki…
kendinden uydu alıcılı lg led tv sinyal yok no signal hatası veriyordu.
arkasındaki anten kablosu gevşemiş. sıkıştırdım oldu. teşekkür ederim

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Grafenden diyaliz makinesi ve medikal cihazlar yapın

Arşivleme

Daha fazla göster