Cübbeli Ahmet Hocanın Evi




Cübbeli Ahmet Hocanın Evi


Yav size ne Cübbeli Ahmet Hocanın evinden kalplerinde hastalık olan insanlar.
Cübbeli Ahmet Hocamızın evi Helalinden olduktan sonra bulutların üstünde olsa ne olur altın kaplama olsa ne olur.
Cübbeli Ahmet Hoca Hakkındaki İftiralara inananlara hakkını helal etmiyor. Allahın Adını vererek büyük yemin ediyor ben öyle şeyler yapmadım diyor. de hadi inanın de hadi mubarek adamın mahremini araştırın Cübbeli Ahmet Hocaya İnanıyoruz ve onu seviyoruz.
Cübbeli Ahmet Hoca için abdest alıp namaz kılabilidiği kitap okuyabildiği virdini yapabildiği her yer onun evidir diyoruz.
Kendisi şu anda Metris Cezaevinde ibadetlerine ibadet sevaplarına sevap katıyor. günahlarını da dedikodusunu yapanlar yükleniyor.
Ne Mutlu ona bir gün gelir bu yazımızı okursa Selamun Aleykum Ve rahmetullah ve berekatuh ey mubarek insan bize de dua et diyerek ona canu gönülden selamlarımızı iletiyoruz.
Cübbeli Ahmet hocanın Kalp Evinde olması muhtemel şeylerin resimlerini paylaşıyoruz.



Allah herkese böyle kalp evi nasib etsin..



Yorumlar

onur dedi ki…
Yav kardeşim sen oraya sırf ilgi çeksin diye konu açıyorsun,sonrada sizene adamın evinden diyorsun.İnsanları bu şekilde düşünmeye iten asıl sensin.böyle bir başlık açarak onun isminden rant elde etmeye kalkıyorsun.Adam gibi konular aç yada hiç açma.
sagirsultan dedi ki…
duyarlı cevabınız için teşekkürler biz bu konuları böyle arayanlara gerçekleri duyurmak için açıyoruz. patlakhaberin misyonlarından biri de budur.
funda asır dedi ki…
bir insanın elbette parası olduğunca ve gönlü istediğince evini dayayıp döşeyebilir.Lüks de olabilir mütevazi de.Cübbeli hocanın evi elbette varlığınca döşenebilir.Ben de bir sarıkla yaşasın demiyorum.Aslında kimse demiyor.Lakin peygamberi örnek alan bir insanın bu derece şaşalı bir yaşam sürmesi çokta doğru gelmiyor.Bu derece varlıklı villalar şato görünümünde ki evler benim gönlümde 'dünyayı bir köşeye itmiş kendini ilme vakfetmiş' diyebileceğim insanların yapacağı şeyler de değildir.Konu örnek olmak ve halka doğruyu göstermek midir?Evet.Peki daha mütevazi yaşayabilir mi? Evet yaşayabilir.O halde yaşasın.Derdimiz sadece budur.
sanırım konuyu net anlattım
ebru balcı dedi ki…
buuuuuuuuuuuuuuuuu..çok saçma suç atıyorlar heeeeeeeeeeeeeeee bide annem sizi izliyor cübbeli ahmet hoca
ebru balcı dedi ki…
lan yazarlar sen editör lafına dikkat et...........

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster