Carrefourdan kurban alinir mi - carrefourdan kurbanlık alanlar




Carrefoursa kurban alınır mı?

carrefourdan+kurbanlık+alınır+mı kurban almak isteyenler
İçki satılan yerden kurban alınır mı kredi kartı ile kurban alınır mı bilmediğin tanımadığın 7 kişi ile kurbana girilir mi diye merak edenler.
Yapmayın sakın carrefour gibi kipa gibi içki satılan kimin hangi niyetle kurban eti aldığı belli olmayan yerlerden sakın kurban almayın.


carrefourdan kurbanlık alanlar
Kurbanın Şartlarından biri de, kurbanı kesecek 7 kişinin de et yemek maksadıyla değil ibadet maksadıyla kesmesi lazım. Birde o 600 bilmem kaç lira vererek aldığınıx kurban büyükbaş kurbanın 7de bir hissedi yani 7 kişi bir olup 600 liraya tek kurban hissesine giremezsiniz.
Ömer nasuhi bilmen Büyük islam ilmihali kurban ve av bölümü kurbanın mahiyeti konusunun 9. Babında bakın ne diyor, ben demiyorum ömer nasuhi bilmen diyor. Aman deyim sakın carrefourdan metrodan kipada migrostan başka kaldı mı hah işte kiminle ortak kurbana girdiğinizi bilmediğiniz büyük marketlerden ibadet niyetiyle kurban almayın.

Paranız yoksa
En iyisi afrikaya gönderin oradaki garipler yesin deniz feneri, ihh, yeryüzü doktorları, gibi derneklerin yurtdışı küçükbaş kurban bedeli 240-250 lira.
ÖMER NASUHİ BİLMEN
KURBAN VE AV
KURBANIN MAHİYETİ
9- Koyun ve keçiden her biri yalnız bir kişi adına kurban edilir. Bir deve veya bir sığır, bir kişiden yedi kişiye kadar kimseler için kurban edilebilir. Ancak bu ortakların hepsi müslüman olup her biri kendi hissesine malik olmalı ve Allah rızası için bir ibadet niyeti taşımalıdır
ey carrefourdan kurbanlık alanlar



Yorumlar

Editor-Octopus dedi ki…
hiç hisseye girmeden tek bir koyun veya koç kurban alınır mı?
amaan en iyisi yeryüzü doktorları içkili yerlerden kurban almayın.

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları

Arşivleme

Daha fazla göster