Yol Arkadaşımdaki arabanın markası modeli




Yol Arkadaşımdaki arabanın markası modeli



Oğuzhan Koç la ibrahim in iki yol arkadaşını oynadığı Yol arkadaşım filmindeki turuncu-sarı üzerinde kellik merhemi olan şirin otomobilin markasını ve modelini merak edenler hemen gelin işte size Fevzi kimya arabasının markası ve modelini gösterelim. işte Rol arkadaşımdaki oğuzhan koçun arabası ne buyurun;

Rol arkadaşım Fevzi Kimya Arabası

yol+arkadaşımdaki+arabanı+markası

bu da orjinal Daihatsu Materia

yol+arkadaşımdaki+arabanın+markası

not:bu kadar saçma bir sıralama sistemi olamaz Yol ARKADAŞIMDAKİ Arabanın markası bing ve yandex aramasında ilk sayfa ilk sırada çıkarken Google aramasında hiç yokuz. çıkan sonuçlar ise aranan şeyle Alakasız sonuçlar yani Google da "Rol arkadaşımdaki arabanın markası ne" diye arayanlar ilk çıkan sonuçlarda asla cevabını bulamacayaklar çünkü abidik gubidik yerlerden arama kelimelerini bulup buluşturup saçma sapan ama trafiği yüksek sayfaları ilk sıralara koymuş Google. böyle bir saçmalık yok. adeta "yol arkadaşımdaki arabanın markası ne" aramasında benim %100 cevap içeren tertemiz konumu göstermemek için bin dereden su getirip bin bahanelerle başka sonuçlar sıralıyor.
- bak burada "rol" yazıyor
- bak burada "arkadaşımdaki araba" şu satırda da "markası" kelimesi geçiyor sen buraya bak patlakhabere girme orası tu kaka yapıyor adeta şu arama sonuçlarına bakar mısınız? bunu Google a da gönderdim bu ne rezalet diye.












Yorumlar

Editor-Octopus dedi ki…
Yol arkadaşım arabanın markası Haber sitesi kadar trafiğin yoksa indexlenmez arkadaş
Bik bik sonuçlar çıkar ama sen çıkmazsın

Bu blogdaki popüler yayınlar

1 torba çimento kaç kg

Almanyada satılan Türk helal belgeli sucuk markaları